Prosim mrknete na stranky nove a nazory dekuju
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:22
Vidím nahoře VVNku, takže stránky budou určitě super ))
Teď se teda mrknu pod ten obrázek. Ale je hezký, hmm. Je na něm VVNka
Nepodtrhávat.
Město Žel. Ruda - zarovnat do bloku. Proč si na ty odkazy uvedené ve "více informací" pod Železnou Rudou nemůžu kliknout??
Historie - ta tučná kurzíva tomu moc nesedí. Je tam moc fotek a málo textu. Sice to tak vypadá delší, ale raději bych pro fotky udělal samostatnou galerii. Jo a - dole máš vyplívá, s měkkým i, fuj Taková hezká Tatra a taková škaredá chyba.
Členové - nepodtrhávat.
Technika - hezká Tatra
Ten inzerát na nové členy - moc se mi nelíbí, jak to je odsazené pod sebou, pěkně rovně by to bylo hezčí.
Kontakty - vaše adresa, doporučuju stejné písmo, vypadá to blbě.
Celkově dobré, informačně hodně bohaté a pěkně zpracované. Ale to podtrhávání je zlo, úplně mě to nutí zkusit si na to kliknout, jestli to náhodou někam nevede. Pěkný web. A Tatra.
-
Já jo. Ale jako správný webmaster musím uvažovat očima návštěvníka, pokud možno nejméně zkušeného, který je na internetu poprvé. Musím ho intuitivně vést webem. Nesmím ho nechat, aby se ztratil a musel načítat stránku znova, kvůli tomu, že někam kliknul, zmizelo mu menu a neví, co dál. Psát web pro odborníka není žádný problém, on se s průseru vyhrabe sám a to nejen tlačítkem zpět...
-
Příspěvek od » 12.05.2008 15:22
Na web ZR se take casto divam, ale nejsem nadseny, kdyz tam neco hledam
Design: pusoby dost pochmurne az pesimisticky (ta tmava barva), pismo ma snad vsechny barvy co existuji. Napis HASIČI města Železná Ruda - JPO II/I nevypada moc hezky. Jinak je zachovana jednota fontu. U te mapky by to chtelo zarovnat text (a nejen tam).
Pokud chci vedet, jakou ma ZR techniku, musim se zacist do textu, protoze neni na prvni pohled zrejme co je vyrazeno, co v muzeu a co ve vyjezdu.
Stranky jsou dlouhe, treba by me nenapadlo hledat zasahy pod tou statistickou tabulkou. Spousta zajimavych informaci je az v tom zpravodaji (pdf). To uz jsem se naucil, takze hledam spis tam
Nevim, asi je to tim co jsem napsal, ale z tech stranek proste nemam dobry pocit. Nicmene, uz jsem se s nimi nejak naucil pracovat (hledat pdf) a abych teda napsal neco pozitivniho, tak je dobre, ze existuji.
-
-
Hmmm, s těma zásahama máš možná pravdu, asi mám větší rozlišení, tak mi to nepřišlo tak hluboko, ale u 1024 se asi musí dlouho rolovat.
-
Nebude... Už žeru kybl brufenu denně jen tak na udržení. Na pohotovost nejdu, byl jsem tam před týdnem a měl jsem pocit, že se tam musím vrátit s bourací sekerou a vysvětlit té doktorce, co to je šetrnost. Volno z práce dostanu nejdřív 20, tak musím vydržet.
Ale jinak se cítím dobře )) Jenom jsem trošku víc nasraný na okolí.
Příspěvek od » 12.05.2008 15:22
Mam malej 12" notebook v posteli a jeste je sirokouhlej. Ale ani na 19" mi ty stranky nepripadaji prehledne. JSDH ZR ma (nebo by mohla mit) spoustu informaci na svem webu, ale chtelo by to trosku spehlednit, pridat mapu webu a trosku si pohrat s designem, na PDA prd vidim. Veci z tech PDF bych daval jako clanky, take proto, aby k nim mohla byt diskuse.
Tatra je mozna hezka, ale hodnotim web a take prihlizim k vyznamu jednotky a mesta. Take se dost divim, ze nemaji nemeckou verzi. Aspon ocesanou. Ted napisu neco co me mozna bude stat zivot, ale ZR ma bliz do Nemecka nez k nam. Je to dano tou obrovskou vzadalenosti k vetsim mestum v CR. Kdyz tam horel hotel, tak tam take pomahali nemci a nejen tehdy. Jinak to tam nejde. Ale zpet k webu. Vyznamu jednotky neodpovida. Je tam spousta zajimavych napau, ale je to takove nedodelane. Chtelo by to zabrat, mozna i trosku vic, aby se web vyrovnal vyznamu jednotky.
-
No jo, ale mají VVNku ))) Je fakt, že mě taková věc nemůže naprosto ovlivnit, ale informace na webu se mi zdají dostatečné - o jisté nepřehlednosti se nepřu, souhlasím.
Btw.:
- Filip ´Capa´ B...
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Filip ´Capa´ B... » 12.05.2008 15:22
Ok, Kuba:
* Tatra - dobrá - díky
* podtrhávání minimalizováno, je fakt, že stačí "bold", pro zvýraznění...
* město Ž.R. - zarovnáno, odkazy aktivní
* historie JSDH/SDH - upraveno
* naše adresa - stejný písmo, jen jiný barvy
* Tatra - prostě dobrá
Kix:
* Pochmurný design? Možná jo, ale kdybych uměl programovat, změním barvu.. Bohužel u téhle šablony jiná není. Alespoň není moc používaná
* U mapky text zarovnat nejde, pak se to moc rozhodí a je to nečitelný
* Bývalá technika je označená. Ještě jsem tedy oddělil vybavení
* Statistika - vždyť je tam napsané i : - Zásahy 2007
* Nemohu zato, že máme tolik zásahů a stránka je dlouhá
* Dobrá zpráva - alespoň někdo (mimo naše město) čte zpravodaj
-
Super
Ještě bys tu mapu mohl vzít, hodit do osmi bitů, pozadí dát černé, nastavit jako průhledné a hodit do gifu -> bylo by to bez toho obdélníku
- Filip ´Capa´ B...
- Kontaktovat uživatele:
Takže:
* diskuze ke zpravodajům zprovozněna
* na "cizinecké" verzi se pracuje (Eng/De), ale bude to jen po jedné stránce.. Taková stručná verze.
* o té mapce (výřez) na tmavém/průhledném pozadí už jsem uvažoval několikrát, ale zatím sem se k tomu nedokopal...
* jak víc zabrat? nějak nevím co dalšího... jsou tu informace snad o všem, co děláme a pořádáme.
-
hasici.obecslatina.cz
nikdo nic neřekne, všichni šeptají... Připravují se změny, zatím ve fázi přísného utajení (ale postačuje bezpečnostní prověrka na tajné), tak ať vím, co mám zachovat
- Filip ´Capa´ B...
- Kontaktovat uživatele:
jj, tvoje stránky jsou jedny z nejlepších.
Děláš taky něco jiného?
Klidně bych je zkopíroval za naše a dodal tam jen info a foto o nás
-
Ale jo, sem tam udělám i něco mimo, zajdu do práce, projedu se na kole, víš jak to je ) Nejlepší nenejlepší - dokonalé není nic, a jak říkám - plánuju změny, tak ať vím, co se vyloženě nelíbí třeba
-
Příspěvek od Fanda Kletečka » 12.05.2008 15:22
Podle mne jde o to prezentovat svoje SDH a za to si každý kdo tak činí zaslouží velkou pochvalu. Je mi jasné že nikdo učený z nebe nespad a učí se novým věcem jak to jde. Kritika případné rady jak web učinit ještě dokonalejším jsou jistě na místě. Náš webmaster je taky samouk, ale jsem mu vděčný alespoň co ve svých možnostech dokázal. K uvedeným odkazům na stránky můžu jen říci, jako obyčejný uživatel internetu, nemusí pršet hlavně když kape. Kolegové jen tak dál, pokračujte v započatém a občas dejte na rady kolegů KIXe a Jakuba.
-
Chtěl jsem ti napsat na ICQ, ale napíšu to sem. Tvoje stránky jsou bezkonkureční obsahově, přehledností, jednoduchostí a další superlativa, jen mi chybí trošku takovéto barevnější rozptýlení. Nevím jestli je to tím že na tvoje stránký vstupuju dnes a denně, ale prostě barevná veselost nějak schází. Jsem zvědav co chystáš za změny. určitě to bude super
-
Běh na delší trať, ale hlavní změna v jádře. Barevnější, jo? Když já jsem takový spíš konzervativní. Navrhuju, aby sis změnil vzhled, je jich tam 12 )
OK, něco promyslím, že bych to jako něčím lajznul...
-
já bohužel můžu jen závistivě koukat jak ostatní vytvářejí svoje webovky. Bohužel nemám nadání toto tvořit. Naše stránky dělá kolega a je na tom jen o něco lépe než já . Zkusím mu to říct (o tom vzhledu) U nás je to zatím spíše o fotkách, ale to se časem změní. Pořád beru že lepší je snaha o nějaký výtvor, než o něm stále mluvit. Každý dělá to na co má znalosti.
Webmasterum zdar a čest jejich práci
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz