Prosim mrknete na stranky nove a nazory dekuju
-
Příspěvek od Ondra Vajo » 12.05.2008 15:22
http://www.hasici-suchdol.estranky.cz/
Příspěvek od » 12.05.2008 15:22
Stranky mate pekny pokud budete chtit kouknete i na nase nove webovky http://www.sdhhornibela.estranky.cz/ a napiste svuj nazor do diskuse diky
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:22
Prostudovat pravidla typografie. K titulní stránce si přibrat i pravidla pravopisu
Aktuality - nepodtrhovat, není to správně a vypadá to ještě hůř.
Výpis zásahů - písmo je každý pes, jiná ves. Když máš na celém webu bezpatkové, proč má datum patky?
Historie sboru - to souvisí s tou typografií. Zarovnává se do bloku, nadpisy se nepodtrhují.
Vybavení - spousta úplně zbytečných překlepů, TEchnické, NArimex apod. Plus typografie.
Vzhledově neřeším, je to generované, obsahově se mi to líbí, jen tak dál
Take by to chtelo jeste poladit a hlavne doplnit informace. Design vyuziva sluzeb estranek. http://www.sdhhornibela.estranky.cz/archiv/iobrazek/6 je zrnity, chtelo by to s tim neco udelat. Nenasel jsem oblibenou rubriku mnohych navstevniku - technika a vybaveni. Zasahy celkem slabe. Pohral bych si jeste s velikosti pisma.
-
Když už jsem v ráži, tak ještě proberu vás
Proč je ta fotka na titulní stránce tak rozpláclá? To raději nic...
To velké červené pozor... No...
V menu "rozpis soutezi pro rok 2007" - neumíme česky? S hačkama a čárkama? Na začátku velké? Navíc - ty soutěže jsou rozhozené, vlní se to jako potok pod Slatinou.
Kurzíva - písmo uživatelsky ne zcela přístupné, nepříjemně se čte.
Výjezdy... no. Jednak kurzíva a pak taky třeba zůčastnili... U s kroužkem u tohohle slova není to pravé ořechové Nepodtrhávat. Věta "...byl ohlášen požár že..." Češtináře by jeblo, mi to jenom vyšlehlo levé oko.
Historie - podtržený nadpis kurzívou, pryč s ním. Ty noviny - to je jako vtip?? Nešlo to opsat proboha? Vždyť to nemá žádnou informační hodnotu. To raději vyhoď, je to tam k ničemu.
V mládeži se za chyb omlouvej, ale používá se jen jeden vykřičník a ve slově není je na konci dlouhé i.
No, zapracuj, bude to dobré Ale pochválit to fakt moc nejde, moc informací jsem tam nenašel.
-
Příspěvek od Jiří Sucharda » 12.05.2008 15:22
opravdu bych stranky sveril nekomu kdo to trosku umi, chyby jsou vetsinou zacatecnicke - podtrzeni znamena VZDY odkaz a tudiz se pro zvyrazneni pouziva barvy, typ pisma nebo jeho velikost. Ta fotku tomu dava korunu , ale neboj mame to kazdy experimentator za sebou. Ale protoze doba pokrocila a nejsme ve stredoveku informatiky podobne stranky by prosly tak pred cca 5ti lety, dnes uz se podobne veci opravdu nedaji tolerovat. JJS
-
Příspěvek od Milan Churý » 12.05.2008 15:22
-
Hele bacha na mě, dneska mě bolí zub
No ale člověče... Trošku mě mrzí, že se vám diskuze a fotky nepovedlo nacpat do webu - nemám to rád externě.
Ale jinak povedené stránky, pěkné docela, podstatné informace nechybí...
-
Příspěvek od Aleš Bitter » 12.05.2008 15:22
Dík za pochavalu stránek (SDH Kostelec n. Č. l.). Fotogalerie i diskuze bude možná časem vlastní výroby, ale až na to budu mít trochu více času a budu více umět v PHP.
-
Příspěvek od Pavel Siegel » 12.05.2008 15:22
- Filip ´Capa´ B...
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Filip ´Capa´ B... » 12.05.2008 15:22
sice jsem dlouho přemýšlel, zda-li sem dát odkaz na náš web, ale posluž si a vlastně všici.
Budu rád za každou radu, jak web vylepšit. Díky
-
Historie - zarovnat do bloku.
Galerie (s ní souvisí i technika) naprosto nevyhovující navigace. Při kliknutí na obrázek mi nemůžou zmizet ovládací prvky, kterýma si vyberu další fotku. Tlačítko zpět třeba uživatel neumí použít. A musí pak klikat znova do menu. Beru, že fotogalerie je aplikace, je třeba umět, ale o to tu teď nejde
Kontakty jdou, ale nenapadlo by mě tam hledat seznam členů JPO, udělal bych to samostatně.
Odkazy - plavou jak potok. Popisky k odkazům nejsou pod sebou. Použij tabulku.
Zásahy 2007 - soubor neexistuje. Pokud jste žádný neměli, tak tam dej stránku, že jste žádný neměli, ne?
Soutěže - kliknu na stránku a začnou se mi natahovat všechny fotky. Mysli na lidi, co mají ještě pořád modem nebo co mají omezené data. Pokud si tolik fotek nevyžádá kliknutím, neměl by je dostat.
Diskuze - nešlo to alespoň trochu barevně sladit s webem?
Celkově a obsahově dobré, jen dochytat mouchy, potřebné informace to opět podalo a to je hlavní účel Jenom je potřeba, aby to mělo jistou formu.
... Lostice, jeden z mych oblibenych webu.
Tak jdem na to. Graficka a designova uroven nic moc (prouzky!!!)
Ala jsou tam pomerne kvalitni informace, web neni neprehledny a je tam hlavne pomerne dost zajimavych fotografii. Trosku pridat na designu a pokracovat timto smerem s dalsim zlepsovanim.
Ted jeste mimo web. Mate podle me idelani techniku (kombinace L101 a T 148). Tahle kombinace se mi strasne libi. Navic s DA splnuje vyhlasku 226/2005 Sb. a pritmo mate i CASku vhodnou do lesa.
- Filip ´Capa´ B...
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Filip ´Capa´ B... » 12.05.2008 15:22
takže ještě teda: www.hasicizr.estranky.cz
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy