Prosim mrknete na stranky nove a nazory dekuju
Příspěvek od » 12.05.2008 15:22
Tak to skritizujem:
Vadi mi a to dost, ze stranka neni aktualizovana kazdou hodinu.
V odkazech je malo odkazu.
Navstevni kniha bu mohla byt lepsi
V pozvankach jen jedna pozvanka
V kontaktech je jen 1 ICQ (ja telefony moc nepouzivam, jen ICQ e-mail a skype).
Kdyz kliknu na motorolu, tak mam fotku, kdyz na zdroj dobijeni, tak mam prd (pritom bychj rad vedel jak to v te velke Slatine maji , prumyslova spionaz musi byt ).
Take jsem se chtel neco dozvedet o tom dvoukolovem zebriku.
Zasahy by take mohli dostat nejakou lepsi a prehlednejsi upravu. Bylo by take dobre ujednotit informace o zasahu (jednou tam jsou napsane i ostatni zasahujici jednotky, jindy ne, nekdy je u toho i jejich technika).
Je tam nekde pozarni rad obce?
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:22
No, tak postupně
Musím spát a dělat, že chodím do práce
Je jich tam až moc, takový můj limit
Nebude
Nikdo jiný ICQ aktivně nevyužívá
Opraveno
Opraveno
Zásahy mi příjdou docela přehledné Poznámky u nich závisí na tom, jestli mám čas sledovat jednotky (když jsem strojník, tak se potkáváme při kyvadlovce, když ne - smůla, to mám jiné starosti a nikdo jiný mi to nezjistí. Každopádně něco pro zlepšení přehlednosti navrhni, možná sen echám inspirovat
-
Vic zabrat znamena celkove pridat. Pritom zpravodaj ma celkem grafickou uroven. V kazde obci i meste dnes zije student, ktery umi delat weby a da se s nim domluvit, zkuste ho najit v ZR a poprosit ho o slolupraci (az se do ZR odstehuju, tak ho samozrejme vytesnim ). Treba z toho studentika ziskate noveho clena
-
Hm, to už je kapku divoké, ne? Jednak bych musel zajistit kapacity pro tu webkameru (což takový problém není), ale - museli bychom zcela změnit přístup ke svým zevnějškům a pracovním postupům Takže se zamítá.
-
Příspěvek od Fanda Kletečka » 12.05.2008 15:22
k tomu zevnějšku: To neřeš ty se musíš holit každý den ne? no ostatní co s holením mají problém jako já, ´když škrábu manželku tak hold už musím jít osekat tvář, dej před hasku masku od dýcháku a tam už nikdo nepozná jak špatně s tím zevnějškem je
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:22
Určitě předělat pravopis na celých stránkách a to včetně mezer za čárkou ve větě ap. Chápu, že s tím je dost lidí na štíru, ale holt musíte sehnat někoho, kdo vám tohle udělá na 100% a pokud možno mu nechat prohlédnout každý nový text, který budete zařazovat.
IMO pokud chce být někdo webmaster, měl by mateřský jazyk zvládat na jedničku (nebo aspoň znát odkaz na Pravidla českého pravopisu). Nebo by měl mít někoho takového "v rukávu" - ale pokud má web k něčemu vypadat a reprezentovat cokoliv nebo kohokoliv, nemůže být tolik chyb už na úvodní stránce (natož pak jinde, třeba v Historii sboru).
Vůbec jsem nenašel jakékoliv kontaktní informace??!!
Ale jinak vzhledově nepřeplácané, hezky se na to kouká. S tou češtinou něco udělejte (podplaťte místní češtinářku) a dodělejte rubriku Kontakty vč. adresy a mapového odkazu. Ať se na váš můžou kočičky taky přijít kouknout .
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Platí totéž, co pro Suchdol. A opět žádné kontaktní informace s výjimkou letního tábora. To je snad nějaká mánie??
Apropos... půl monitoru mám nevyužitého a to nepoužívám nijak extra rozlišení (1280x1024). Škoda.
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
To už je jiné kafe včetně vhodnějšího rozlišení. Konečně sekce Kontakty. Sice v dostupných mapových podkladech (Mapy.cz) je Kostelec bez možnosti lokalizovat objekt podle č.p., ale díky fotkám zbrojnice a toho paneláku vedle se to dá na ortofotomapě vystopovat.
Co se mi na první pohled nelíbí: v levém sloupečku (menu) je text blíže k vrchnímu okraji než ke spodnímu - mě by se to nejlíp pozdávalo uprostřed. A ta šipečka před textem odkazu je úplně u horního okraje. Dělá to ale jen v Opeře, v MSIE 7 je to v pořádku. Ale kdo by chtěl používat MSIE, že jo. Jinak líbí.
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Z těch proužků mi jde každý woko jinam . Ale kromě sekce Aktuality, která mi graficky vůbec nevyhovuje, to zase až tak nevadí. Hezky udělaná historie. V kontaktech chybí bližší upřesnění polohy zbrojnice v městě - a adresa bez čísla popisného nebo orientačního a bez názvu ulice toho zájemci o návštěvu moc neřekne.
Ale jinak docela fajn, konečně mám využitou celou plochu monitoru.
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Ach himmel, animace... možná se to někomu líbí, ale tohle fakt nemusím. Jak to tam všechno plápolá, vlaje a točí se jak na pouti. Úvodní stránka s dvojitou fotkou se tu už, myslím, probírala nedávno. Jinak ale dobrý, velmi chválím fotogalerii členů zásahové jednotky - to mají jen málokde. V kontaktech sice chybí přímý odkaz na zobrazení na mapě, ale kupodivu Mapy.cz tentokrát vaši adresu dokážou lokalizovat (a kupodivu přesně), takže to i takhle stačí. Hezká Tatra .
-
Animace na web nepatří, rozhodně ne nějaké moc divoké. Pravidla přístupnosti webu uvádějí, že nic nemá blikat rychleji, než 1x za vteřinu. I to se mi ale zdá dost. Animace nebrat
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Jedině třeba u kolonky Aktuality, pokud tam od minulé návštěvy přibyl nový příspěvek (kukýs rikvájrd ). Ale jinak souhlasím, nebrat.
Animace jsou dobra vec, ale musi se to umet. Jenze vetsina lidi co to pouziva o tom nic nevi a nema predstavu, jaka jsou pravidla. Vetsine lidi by stacily staticke stranky. Doporucuji prostudovat pravidla pristupneho webu, manula k xhtml (pripadne xml + html), Typograficky manual (ted nevim kdo to vydal, ale je to bible sazecu) no a pak se trosku podivat po internetu po kvalitnich strankach.
-
Příspěvek od Josef Veselý » 12.05.2008 15:22
-
Na vodní stránce jsou oba znaky i fotka zubaté - patrně uměle zvětšené. Není to hezké, nemáte k dispozici hezčí provedení? Ten znak SH-ČMS ti můžu poslat ostrý jako žiletka Kromě toho se tam kromě obrázků nic nedozvím.
Aktuality - proč je něco modrým a něco černým? Asi jak měníte barvu písma u data (proboha fuj, snad ne pomocí <font>), zapomínáte uzavírat tagy.
Historie - velice hezky zpracovaná. Zasloužila by si ale zarovnat do bloku a ty seznamy taky porovnat, třeba pomocí tabulek.
Úplně chybí, kde vás najdu, přitom to je to nejjednodušší, co o sobě můžete sdělit. Navíc se to kryje s kontakty, tak tuhle věc úplně zrušte, ne?
Kontakty udělejte (kromě teda toho nadpisu) jedním písmem, ne? A na webu nepotřebuju webovou adresu.
Důležitá tel. čísla - nepodtrhávat a nějak srovnat, čísla pěkně pod sebe. A tu 112ku sežeň větší, zase je to okousané jak domácí úkol - stejné jako foto na úvodu.
Když máte v technice foto trambusa, proč se nemůžu HNED dostat do jeho fotogalerie?
Celkově nic moc - výborně zpracovaná historie, ale víc mi to neřeklo.
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky