Prosim mrknete na stranky nove a nazory dekuju
-
-
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:22
Opět slabý úvod, kromě fotky trambusa nic... Ty hodiny tam vyloženě nesedí a ta světle modrá v odkazu taky ne. Je to hrozně prázdné.
Ufff... teď jsem kliknul na historii. Proč jsem proboha vypadl z layoutu a místo původních stránek je tady modrá text na žlutém a pak nic? Zarovnat do bloků - to jen tak mezi řečí. V řeči pak už řeknu, že je neomluvitelnou chybou, když mi takhle zmizí navigace (menu).
To samé všechny ostatní stránky.
Ten otáčecí foťák je přesně ta animace, kterou jsem zavrhoval výše. A když fotka, tak bez rámečku, možný pouze když se jedná o odkaz a to ještě s rozvahou.
Fotogalerii nehodnotím, je externí.
Technika a vybavení - proč si nemůžu poklikat na ty obrázky? Navíc nadpisy se nepodtrhují.
Zásahy - z činnosti na mě poskakuje šupka a ještě se točí vajíčko. Když už je tam foto erťáka, navíc v modrém rámečku, proč si na to nemůžu kliknout a dojít do galerie? A proč jsou zásahy v jiné galerii než bylo to předtím? A to potom? Každá galerie jiná ves...
Abych to shrnul
- vzhled
- obsah
- používání odkazů
- kontakt
- přehlednost a funkčnost
+ jsem nenašel
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:22
V sekci Závodní družstva máš několikrát "ůčastní" místo "účastní". A v Historii se Matěj i Štěpán píšou s "ě"!! Jinak vcelku souhlasím s Jakubem a přidávám opět absenci jakékoliv kontaktní informace - kromě odkazu na mail. Schází též bližší info o zásahové jednotce: kdo, co, atd...
Ale na začátečníka to jde, zkus nad tím nějak ještě popřemýšlet. Pořád lepší něco, než nic a snaha se cení.
Příspěvek od » 12.05.2008 15:22
Tak tady máte další web na kritizování zatím toho tam moc neni nedavno jsme s ním začali-zajímal by mě váš názor na vzhled stránky a na vzhled Galerie
tady je ten web: http://sdh-nm.ic.cz
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:22
Ten nápis nahoře je nepěkně zubatý a špatně se čte. Stránka ve výstavbě je největší chyba - buď je ještě nepouštěj do světa, nebo tam alespoň něco plácni. To samé ten běžící text, to tam nepatří. Sepiš nějaký úvod a že blabla bude postupně blabla přibývat, ael ne "ve výstavbě" a celá stránka out.
Vzhledově hezké.
Galerie dobrá - generovaná? V3S taky fajná
Odkazy - dva různé druhy písem, sjednoť to.
Jinak informačně na nule, no, uvidíme, až to něčím naplníš, na hodnocení je zatím brzo.
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:22
První pohled (podotýkám, laický) - zase mám půl monitoru nevyužitého, to snad děláte na rozlišení 800x600?
Ty dvě vejtřasky koukající z garáže zaujmou na první pohled, ale nějak si nejsem jistý tím znakem uprostřed a už určitě se mi nelíbí to kostrbaté písmo (Sbor dobrovolných hasičů - nové Mitrovice). Ale jinak je úvodní stránka velmi vkusná a hezky souměrná, i barevně se mi to líbí. Jen tak dál.
Zatím je tedy hotová jen sekce Fotogalerie - vzhled se mi docela líbí, ale jinak kvalitní fotky dosti trpí datovou komprimací (co jsem se díval, tak velikost obrázků se pohybuje cca kolem 100kB) - chápu, že máte možná málo prostoru, ale trošku to zamrzí. Přeci jen těchto aut už ve výjezdu moc vidět není...
Zbývá samozřejmě doplnit všechny obvyklé sekce - a nezapomeňte na orientační údaje.
P.S. Jo a kdybychom měli v cisternách takhle smotané hadice, tak by s námi velitel pěkně vyběh´ ).
2Jakub Kozák:
ten nápis jsem upravil
Galerie-původně je vygenerovaná, ale z větší části předělaná
v sekci Odkazy jsem to písmo sjednotil
no a k tomu obsahu-když já nevím co tam napsat (ne ba ne už se na tom pracuje-snad v příštím tejdnu by tam už něco mělo bejt)
2ruská vlaštovka:
nekaždej máme monitory jako krávy - možná časem to volné místo nějak využiju
jo ten znak se mě taky nezdá nejsem si jistý ale zdá se mi že je eště z let dávno minulých (tedy z dob komunistů) asi tam patří tenhle že?
http://www.tabory-vysocina.cz/cz/fotogr ... e6-600.jpg
sekce galerie:
ty fotky v původním rozlišení tam časem(zejtra) přidam upně jsem na to zapomněl
časem ještě přidám fotky ostatní techiky(DA Praga V3S, Tatra 805)
hadice:
no my jsme ty hadice smotali znova ale fotilo se to před tím než jsme je smotali
jinak díky moc za tu kritiku todle je moje první stránka tak ještě pořádně nepoznam co je špatně
-
Vsechno uz je tu napsane, ale jeste zopakuju, ze v snad v kazde vesnici je studentik, pro ktereho by nebyl problem udelat slusny veb. A jeste to pak pouzije jako nejaky ukol do skoly.
http://sweb.cz/sdhporicany/ - hruzou mi vstavaji vlasy na hlave, chtelo by to nejaky design.
http://sdh-nm.ic.cz/ - nic jsem se nedozvedel, jen, ze web je ve vystavbe. Pokud to dobre chapu, tak mate 2x P V3S. To je velice zajimava technika. Moc se mi libi.
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:23
No vidíš, že to jde . Btw pořád ještě nevím, kde tu zbrojnici vlastně máte ). Kočičky jsou zvědavé, ve V3S ještě nespaly... .
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:23
1) Ten znak mi tam vadí sám o sobě, ne jeho momentální podoba. Prostě ty vejtřasky za ním jsou stokrát zajímavější .
2) Ten nápis se mi teď zdá ještě zubatější, než předtím
3) Moc se mi nelíbí to slovo kritika, berte to všichni spíše jako názory, není účelem vám tu práci nějak hanit a odrazovat vás od toho. Někomu to jde zpočátku líp, někomu hůř, ale hlavně že to někdo dělá!
-
Příspěvek od Fanda Kletečka » 12.05.2008 15:23
Hlavně si nenechte sebrat iluze, od kluků možná se ta kritika špatně čte, ale jak píše Kix a já výše. Hlavně že je snaha o propagaci sboru. Žádný učený z nebe nespad a každý dělá co umí a co neumí nedělá, páč většinou to dopadne ještě hůře než chtěl básník říci. Jen tak dál a snažte se, s radama kolegů se poperte a výsledek se vždy dostaví. U nás na webu se to taky hemží neduhama, který kolegové píšou, ale časem se to dopiluje
PS: Koukám že bude náš webmaster muset nafotit naší V3S kterou máme jako úloženku.
- Filip ´Capa´ B...
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Filip ´Capa´ B... » 12.05.2008 15:23
proběhla malá úprava našeho webu..
Zkoukněte to, jestli je to lepší... hm?
(Na úpravu stránky "Technika" se vrhnu až v prosinci... uvidíte proč )
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:23
Mi se nelíbí to menu. Ale hrozně se mi líbí ta Tatra.
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky