Informace pro zájemce o práci u HZS ČR
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Re: Informace pro zájemce o práci u HZS ČR
Příspěvek od cardaretarda » 08.12.2020 09:15
No je to všude asi stejné nebo podobné... Já dával žádost začátkem června, konec července fyzické, konec srpna psychotesty, konec října zdravotní + už jsem věděl kdy a kam budu nastupovat, začátek prosince zkoušení věcí + změna toho kdy a kam budu nastupovat no. Rozhodnutí žádné nemám, po svátcích mám podepat slib a nástup mám k Novému roku... snad...
-
Příspěvek od kozlik89 » 08.12.2020 09:45
Takže skoro půlroční martýrium... Hezký, ale ono ted v Covid době všechno strašně dlouho trvá. Jen jsem počítal s tím, že do vánoc budu vědět na čem jsem. Já dával přihlášku už někdy v dubnu, ale čekal jsem do října než se ozvali.cardaretarda píše: ↑08.12.2020 09:15No je to všude asi stejné nebo podobné... Já dával žádost začátkem června, konec července fyzické, konec srpna psychotesty, konec října zdravotní + už jsem věděl kdy a kam budu nastupovat, začátek prosince zkoušení věcí + změna toho kdy a kam budu nastupovat no. Rozhodnutí žádné nemám, po svátcích mám podepat slib a nástup mám k Novému roku... snad...
-
Příspěvek od cardaretarda » 08.12.2020 10:14
Jj, půl roku čekačka a pak mě ke konci října uháněli :)
-
Příspěvek od kozlik89 » 08.12.2020 10:21
Klasika, mě zavolali na konci října, jestli můžu jít za 10 dní na testy :D... Já zrovna papal ATB a měsíc se válel doma na homeofficu a jen žral a žral, takže těch 10 dní příprav na fyz. testy bylo krušných :D. Ještě že jsem měl namakáno z minulosti jinak bych byl bez šance. Hlavně ten běh po chřipce a zánětu průdušek byl výživnej.
-
Příspěvek od Patrick » 08.12.2020 11:02
No já myslm, že i když sem fyzický udělal, tak jejich platnost je 3 měsíce, a jelikož mě k psycho nepozvali tak počítám z jara pojedu znova od píky. znova se připomenout, znova přihlášku, znova fyzický atak dále
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky