fuko
Ale to jsem neřekl, platí to jen u těch poplatků. Taky mi třeba vadí, že např. máslo bude stát 60Kč apod..
Ale lepší, než nadávat doktorům, jdyž ten poplatek platíš je říct si, že už máme systém zdravotnictví skoro srovnatelný s vyspělými státy (systém, ne vybavení apod., to přijde až časem)
Jestli jsou pro tebe poplatky krádeží na lidech, tak si zbal kufr a jeď se podívat třeba do KLDR a zkus tam třeba půl roku žít.. Tam nebudeš platit u doktora nic, ale víš jak tam "lékařská" péče vypadá"?
Nebo třeba v Egyptě.. Tam platíš zdrav. pojištění, ale pokud nejsi hospitalizovaný v soukromé nemocnici, tak tam ležíš v podstatě na chodbě ve šprušlovatý posteli, injekce dostáváš skleněnými stříkačkami jak od dr. Mengeleho..
Může to tu taky za pár let vypadat, pokud lidí s Tvým názorem bude hodně a zvolí si svojí vládu..
Ale teď jsem hrozně utekl do politiky..
A co byly 3 dny nemocnenské?
Malování bytu? Oprava chaty? Právě ty první 3 neplacené dny spolu s poplatkem v podstatě zcela eliminují to, co tu popsal J. Sucharda. Chápeš to? Nebo ještě jedno a pomalu?
Musíme začít od těch zbytečných výdajů jako jsou právě simulace. Nedovedu si představit, kolik to ušetří a ty peníze (snad

) půjdou někam jinam v rámci zdravotnictví...
Vláda je od toho, aby brala peníze. Potom, když Tě někdo řeba napadne, tak Ti zadarmo pomůže PČR apod., kapišto?
A už mě to docela nebaví.. Člověk se snaží něco vysvětlit a setkává se tu s naprosto invalidním, tvrdě obhajovaným názorem..
Pokud něchceš, poplatek zaplatit nemusíš. Co přijde potom, je věc druhá..