Za 07:02:16:42 to začne
-
Příspěvek od Daddy Yankee » 12.05.2008 15:24
U nekterych krajich vyhodi elektriku.......To aby nespadl kolem treti server a my se mohli v klidu kochat..... ú)))))
-
Příspěvek od Radek Luža » 12.05.2008 15:24
Co když to co se stane zítra v 15:15 bude největší návštěvnost a největší počet on-line lidí na požárech ?? Každopádně by stálo zato aby tento den redakce monitorovala, a pak zveřejnila, určitě se bude na co dívat )
-
Příspěvek od Radek Luža » 12.05.2008 15:24
Ted mě napadla taková věc, redakce o tom neví, co to přinese hasičům taky nevím, ale na 100% to bude neplánovaný výpadek serveru, ale proč ty vteřiny ?? Já myslím že to se stane už v 15:00 Tak honem s basou piv sem )
-
Příspěvek od Normal » 12.05.2008 15:24
Ahoj
tak kolegové ( zase jedna indicie .-)), už se nám to krátí, neklikejte v 15,15 prosím najednou aby se nestalo co tady naplánoval kolega Bad - výpade serveru.
Na všechny se dostane. Děkuji vám za solidaritu a trpělivost, kterou jste se mnou měli. Bude docela možné, že to co se stane nenaplní vaše očekávání a ze mně se stane třídní nepřítel. Snad se ještě ozvu, tečou mi krůpěje potu po spáncích aby všechno dobře dopadlo.
Tipovací soutěž co se stane končí zítra ráno v 6,00. To pro případ, že by vás ještě dneska na pivu něco napadlo a vy jste mi to chtěli v pozdních hodinách sdělit.
Ahoj
Ahoj
-
Příspěvek od Zdenek Szobonya » 12.05.2008 15:24
doufák ,že se odtajní nejen akce na kterou jsem dost zvědavej ,ale i normál ,kterej nás takhle napínal...
hojík.
-
Ahoj,
jasne jsem napsal, že máte mit ohled na kluky co to rozebírají u piva.
Teď zradím svůj slib, zítra pana kapitána a potom snad i pana generála .
A to by jste přece nechtěli mít takového kolegu.
Zkuste podle indicí co jsem dal něco ještě vykutit. Pívčo, předplatné, knihy, tajníá cena, co více by jste vy kluci hasičtí ještě chtěli ?
Ještě musím pracovat, aby jste to zítra mohli ohodnotit .
Ahoj
-
ty ses vic zapalenej jak my tady fsici dohromady..... )))
-
Příspěvek od Mirek » 12.05.2008 15:24
nevím jak je to daleko ale řek bych že se to mělo spoučtět po zkušebním období(možná moc kecám tak sorry)
ono by to odpovídalo, není to jen pro JSDH (přece jen kurs internetu si mlaďoch udělá sám), a těch 50 sborů? ono kolikrát už byly supr nabídky které nevyužil skoro nikdo?
Piju popovické
-
Uz se ani trosku nesnazim na nic prijit(je to marny)......A taky uz se mi nechce,par hrncu uz tam mam,tak nac si nicit mozek,???? )))
ZITRA BUDEM MOUDREJSI!!!!!!!!
-
ja si zitra v 15:15 zamlouvam kliknuti...... ))))
-
Ahoj,
pomalu s tim klikanin najednou v 15,15
u nas za komunistu bylo jednou na hřitově napsano, Hele lidi neblbněte sem se všichni nevejdete . servery a hřbitovy nají něco společného .-).
už to budu mít skoro všechno organizačně hotové. Ještě tak 3 hodk a je to a potom zítra tak 3 hodky a bude to .-).
Ahoj
-
Příspěvek od Jiří Proche » 12.05.2008 15:24
zítra vecer otevírám debatu do kterého slípku nebo restauračky se pojede a kdy. Přijít na to co nám zítra odtajněj je nadlidský výkon.
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od tft.cf » 12.05.2008 15:24
10 nejrychlejších sborů kteří do 15:00 pošlou e-mail na tft.cf@seznam.cz že mají zájem o nové vozidlo obdrží zásahové vozidlo Avia A21Turbo Grand Furgon.
[IMG]http://img225.imageshack.us/img225/1088 ... ef0.th.png[/IMG]
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Příspěvek od Freek » 12.05.2008 15:24
- opravdu se nemuze jednat o zadne dotace, prtoze takova vec se musi projednavat a musi vyset na urednich deskach atd. Na to bych tedy rovnou zapomnel.
Takze to urcite nebude:
* "že by dopadli dotace pro JSDH od EU"
* "Tak že by opravdu nějaká velká doctace, kterou si zaslouží jenom určité JSDHO???? Nebo něco na ten způsob??"
Nakonec i normal to potvrzuje: "...Tady se již zmiňují dotace z EU ap. Aby mně potom někdo nezažaloval, že utrpěl psychickou újmu, že jsem sliboval hory doly a nedodržel to...."
- pro koho to teda nakonec bude:
"To co se stane je určeno pro všechny dobrovolné hasiče. Nicméně užitek z 70% z toho budou mít JSDHO... Participovat na tom co se stane mohou hasiči od 7 do 100 let."
Jenze uz predchozi den pise jen o 50ti jednotkach.
- indicie jako mamut je udajne toto:
"...zaležet bude jen na členech JSDHO nebo SDH..."
Tohle si rozeberem. Pokud bude zalezet na lidech, tak to musite neco udelat nebo dokonce pravidelne delat. A bude bezesporu zelezet na vasi sikovnosti. Zde jsou ruzne moznosti, ale jejich domysleni necham na vas (napoveda: nekdo se chce bud prezentovat, ze on spolupracuje s temi nejlepsimi nebo je to uplne jedno, pripadne muze jit treba i o nejake delaerstvi - treba prodej pojistek, jenze to uz se tu deje - HVP, uz tu byla podobna akce , takze slepa ulicka i kdyz mozna ne).
- Pak jsem tu nasel tohle: "Vypadá to ,že jednotlivé sbory budou mít možnost se někde v médiích prezentovat.Může to být třeba krátké představení sboru v rádiu." Je to bezesporu zajimave, co treba ve 112? Ale nezda se mi, ze by to bylo jen tak.
- ty holky uplne vynecham, nevidim v tom nic dobreho, pro me jsou uz ted rovnopravne.
- Take jsem nasel toto: "Zavola normalovi nebo firme,ktera tuto akci porada a ta firma pro ne prichysta program,asi nejakou mozna netradicni soutez" Jenze neco takoveho tu uz urcite nekdy bylo.
- Tohle resi Most: "Že by se jednalo o nový výcvikový program pro členy JSDHO, levnější, ne-li zadarmo, hrazený státem? Když nechceš, tvoje znalosti budou na bodu 0 a výjezdy žádné. a naopak. Když budeš chtít, a školení budeš pravidelně absolovovat, tak není problém, aby jsi byl ve výjezdu.
Nebo že by na stanicích HZS, kde je málo příslušníků začaly i směny pro členy JSDHO?
Je to jen tip, jinak k nájezdu do sklépečku bych se přidal také. "
Kdo ma aspon trosku predstavu co se kolme nej deje, tak vi, ze dotace z EU zatim nelze cerpat a ministerstvo na nic takoveho nedalo, tak z ceho by se to podle vas platilo? Ale moznost to je. Davam ji 20%. Uz tu je opravdu Most a moc se nechytil. Jedine, ze by tohle melo jiny prubeh.
- POZOR v textu je i obava z padu serveru, toto by se nemelo stat, maximalne bude cast pozadavku odmitnuta a nacitani stranky bude trvat hodne dlouho. V takovem pripade cekejte a nestazte se obnovovat pomalu se nacitajici stranku.
- neuniklo mi ani to, ze ma byt soutez uzavrena v 6:00 rano. Ale proc ne v 15:14:59? A vubec, co se stane v 15.15? Clanek? Povede se ho udelat presne na sekundu? Hrajeme tu s presnosti na sekundy!!! Nebo se stane neco jinaho? Z predchozich rozboru plyne, ze se jedna o standartni komerecni baner, takze by se na nej mohlo dat kliknout a presunout se na stranku zadavatele. Tady to nejak skripe, odbornici tusi a ti ostatni si prectou moje predchozi prispevky, kterym se nekteri mudlove tak strasne smali a treba jim to take dojde.
Dnesni tip:
TAK BOHUZEL, NEZ JSEM HO STACIL VYTVORIT, TAK SE MI OZVAL NORMAL A RIKAL MI NEKTERE VECI KOLEM TE JEHO "SILENOSTI", TAKZE BY NEBYLO FER TIPOVAT. PROTO JSEM JIZ ROZEPSANY TEXT SMAZAL A NECHAL JEN ROZBOR, KTERY POSTUPNE TVORIM Z VASICH PRISPEVKU UZ OD OBEDA. TAKZE JEN TEN ROZBOR, KTERY JESTE NENI OVLIVNEN ICQ DISKUSI S NORMALEM.
-
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz