Ahoj,
Ziivot plyne jak voda, čas je pojem relativní a za pár hodin je to tady.

Frek ve svém půlnočním rozboru neuhodil hřebík na hlavičku. Stanou se dvě věci jedna avízovaná

Ta avízovaná akce v 15,15 by měla ukázak, že časy se mění k lepšímu. Proč celá akce vznikla? Nedávno jsem na jedné celostátní hasičské akci poznal 2 pány. kteří se snaží napravit něco, co jejich předchůdci tak trochu nezvládli.Můžu říct že podle toho co jsem vypozoroval při prvním setkání s nimi, byli v hasičině úplní nováčci, nicméně s obrovskou chutí něco dokázat a hlavně jednat s hasiči na rovinu. To se mi zalíbilo tak jsem jim narovinu řekl co si myslím o současném stavu jejich problému. A na to že jsem je viděl poprvé to nebylo nich lichotivého.Málokdo by takovou kritiku snesl a cítil by se dotčen. Oni ne a za čas se ozvali, jestli nemám nějaké návrhy jak řešit to se dlouho nedařilo. Řekl jsem jiim pár návrhů a oni je akceptovali. Jsou to pánové na vysokých pracovních postech, nicméně jsou ochotni vyslechnout každého hasiče a pčijedou za ním třeba i na druhý konec ČR. Až to vypukne a vy poznáte o koho jde věřte že nejde jen o jedno. Jak jsem je poznal mají zájem zlepšovat hasičinu v rámci svých možnosti i v jinýcjh oblastech než mají ve své kompetenci. Proto jsem jim navrnul tuhle akci a předpokládám, že před tím než vyhodíte první úsudek tak si promyslete co jsem napsal. Já jim věřím, a pro ten jejich zápal jsem položil hlavu na špalek

Tak a spadl mi kámen ze srdce.

To je můj nejdůležitější příspěvek a nyní jdu pracovat na tom abych ty kolegy kteří se strefili odhadem co nejbíže co se stane.
Ahoj