Rosledni rozbor
- opravdu se nemuze jednat o zadne dotace, prtoze takova vec se musi projednavat a musi vyset na urednich deskach atd. Na to bych tedy rovnou zapomnel.
Takze to urcite nebude:
* "že by dopadli dotace pro JSDH od EU"
* "Tak že by opravdu nějaká velká doctace, kterou si zaslouží jenom určité JSDHO???? Nebo něco na ten způsob??"
Nakonec i normal to potvrzuje: "...Tady se již zmiňují dotace z EU ap. Aby mně potom někdo nezažaloval, že utrpěl psychickou újmu, že jsem sliboval hory doly a nedodržel to...."
- pro koho to teda nakonec bude:
"To co se stane je určeno pro všechny dobrovolné hasiče. Nicméně užitek z 70% z toho budou mít JSDHO... Participovat na tom co se stane mohou hasiči od 7 do 100 let."
Jenze uz predchozi den pise jen o 50ti jednotkach.
- indicie jako mamut je udajne toto:
"...zaležet bude jen na členech JSDHO nebo SDH..."
Tohle si rozeberem. Pokud bude zalezet na lidech, tak to musite neco udelat nebo dokonce pravidelne delat. A bude bezesporu zelezet na vasi sikovnosti. Zde jsou ruzne moznosti, ale jejich domysleni necham na vas (napoveda: nekdo se chce bud prezentovat, ze on spolupracuje s temi nejlepsimi nebo je to uplne jedno, pripadne muze jit treba i o nejake delaerstvi - treba prodej pojistek, jenze to uz se tu deje - HVP, uz tu byla podobna akce

, takze slepa ulicka i kdyz mozna ne).
- Pak jsem tu nasel tohle: "Vypadá to ,že jednotlivé sbory budou mít možnost se někde v médiích prezentovat.Může to být třeba krátké představení sboru v rádiu." Je to bezesporu zajimave, co treba ve 112? Ale nezda se mi, ze by to bylo jen tak.
- ty holky uplne vynecham, nevidim v tom nic dobreho, pro me jsou uz ted rovnopravne.
- Take jsem nasel toto: "Zavola normalovi nebo firme,ktera tuto akci porada a ta firma pro ne prichysta program,asi nejakou mozna netradicni soutez" Jenze neco takoveho tu uz urcite nekdy bylo.
- Tohle resi Most: "Že by se jednalo o nový výcvikový program pro členy JSDHO, levnější, ne-li zadarmo, hrazený státem? Když nechceš, tvoje znalosti budou na bodu 0 a výjezdy žádné. a naopak. Když budeš chtít, a školení budeš pravidelně absolovovat, tak není problém, aby jsi byl ve výjezdu.
Nebo že by na stanicích HZS, kde je málo příslušníků začaly i směny pro členy JSDHO?
Je to jen tip, jinak k nájezdu do sklépečku bych se přidal také.

"
Kdo ma aspon trosku predstavu co se kolme nej deje, tak vi, ze dotace z EU zatim nelze cerpat a ministerstvo na nic takoveho nedalo, tak z ceho by se to podle vas platilo? Ale moznost to je. Davam ji 20%. Uz tu je opravdu Most a moc se nechytil. Jedine, ze by tohle melo jiny prubeh.
- POZOR v textu je i obava z padu serveru, toto by se nemelo stat, maximalne bude cast pozadavku odmitnuta a nacitani stranky bude trvat hodne dlouho. V takovem pripade cekejte a nestazte se obnovovat pomalu se nacitajici stranku.
- neuniklo mi ani to, ze ma byt soutez uzavrena v 6:00 rano. Ale proc ne v 15:14:59? A vubec, co se stane v 15.15? Clanek? Povede se ho udelat presne na sekundu? Hrajeme tu s presnosti na sekundy!!! Nebo se stane neco jinaho? Z predchozich rozboru plyne, ze se jedna o standartni komerecni baner, takze by se na nej mohlo dat kliknout a presunout se na stranku zadavatele. Tady to nejak skripe, odbornici tusi a ti ostatni si prectou moje predchozi prispevky, kterym se nekteri mudlove tak strasne smali a treba jim to take dojde.
Dnesni tip:
TAK BOHUZEL, NEZ JSEM HO STACIL VYTVORIT, TAK SE MI OZVAL NORMAL A RIKAL MI NEKTERE VECI KOLEM TE JEHO "SILENOSTI", TAKZE BY NEBYLO FER TIPOVAT. PROTO JSEM JIZ ROZEPSANY TEXT SMAZAL A NECHAL JEN ROZBOR, KTERY POSTUPNE TVORIM Z VASICH PRISPEVKU UZ OD OBEDA. TAKZE JEN TEN ROZBOR, KTERY JESTE NENI OVLIVNEN ICQ DISKUSI S NORMALEM.