Výjezdové programy v tabletu - RescueNavigator vs. GINA nebo ....
Našli jste nový způsob hašení? Nebo chcete jen poradit?
-
Re: Výjezdové programy v tabletu - RescueNavigator vs. GINA nebo ....
Příspěvek od papun » 08.05.2022 21:31
Cena je v pohodě, ale jaksi v tom nespatřuju přínos. PKV do e-mailu znám a používám v mobilu. Tak to jen nastavím na tablet a bude asi hotovo. Díky za poznatky.
-
Příspěvek od Edison » 09.05.2022 21:08
U jedné jednotky kde jsem máme RN a jsem zklamán. poplachy stále automaticky nechodí pořád je potřeba posílat žádost o spojení. V druhé jednotce to řeším stejně mobil do toho PKV a navigaci navíc do ní dam apku na rozeslání SMS a na nej členové budou psát zda jedou a nebo ne. nejlevnější řešení.papun píše: ↑08.05.2022 19:57Jak to je aktuálně s Rescue Navigatorem - základní verze? Na Google Play jsem ho nenašel. Aktualizuje to vůbec někdo? Diskutovali jsme, že by to chtělo něco na CAS hlavně skrze navigaci na místo události (doposud si to hledáme v mobilu) a nejjednodušší mi přijde tablet, který dostane PKV do e-mailu a z toho si pustím navigaci. Statusy z RN nepotřebuju, protože máme Matru. Jediná výhoda, že KOPIS díky RN zná mou polohu a může nás donavigovat. Nic navíc tam nevidím. Nebo se pletu? Díky
-
Příspěvek od Adam Per » 10.05.2022 07:56
Máte nejnovější aktualizaci?Edison píše: ↑09.05.2022 21:08U jedné jednotky kde jsem máme RN a jsem zklamán. poplachy stále automaticky nechodí pořád je potřeba posílat žádost o spojení. V druhé jednotce to řeším stejně mobil do toho PKV a navigaci navíc do ní dam apku na rozeslání SMS a na nej členové budou psát zda jedou a nebo ne. nejlevnější řešení.papun píše: ↑08.05.2022 19:57Jak to je aktuálně s Rescue Navigatorem - základní verze? Na Google Play jsem ho nenašel. Aktualizuje to vůbec někdo? Diskutovali jsme, že by to chtělo něco na CAS hlavně skrze navigaci na místo události (doposud si to hledáme v mobilu) a nejjednodušší mi přijde tablet, který dostane PKV do e-mailu a z toho si pustím navigaci. Statusy z RN nepotřebuju, protože máme Matru. Jediná výhoda, že KOPIS díky RN zná mou polohu a může nás donavigovat. Nic navíc tam nevidím. Nebo se pletu? Díky
-
Příspěvek od Edison » 10.05.2022 20:22
přiznám se že nevím. tyto věci řeší jiný člen a dneska při výjezdu jsme to nezkusili protože hořelo par metru od hasičárny a tablet jsme neřešili.Adam Per píše: ↑10.05.2022 07:56Máte nejnovější aktualizaci?Edison píše: ↑09.05.2022 21:08U jedné jednotky kde jsem máme RN a jsem zklamán. poplachy stále automaticky nechodí pořád je potřeba posílat žádost o spojení. V druhé jednotce to řeším stejně mobil do toho PKV a navigaci navíc do ní dam apku na rozeslání SMS a na nej členové budou psát zda jedou a nebo ne. nejlevnější řešení.papun píše: ↑08.05.2022 19:57Jak to je aktuálně s Rescue Navigatorem - základní verze? Na Google Play jsem ho nenašel. Aktualizuje to vůbec někdo? Diskutovali jsme, že by to chtělo něco na CAS hlavně skrze navigaci na místo události (doposud si to hledáme v mobilu) a nejjednodušší mi přijde tablet, který dostane PKV do e-mailu a z toho si pustím navigaci. Statusy z RN nepotřebuju, protože máme Matru. Jediná výhoda, že KOPIS díky RN zná mou polohu a může nás donavigovat. Nic navíc tam nevidím. Nebo se pletu? Díky
-
Příspěvek od Project » 17.02.2025 17:57
Ahojte, rychlý dotaz.
Nahráli jsme do staršího tabletu Lenovo (po factory resetu) novější verzi Rescue navigátoru 4.0.41 a proklikali jsme úplně všechno, ale appka je po cca. 1-2 dnech uspaná a poplach ji neprobudí. Musí se ručně znovu otevřít appka a výjezd se hned načte... V nastavení tabletu asi už nic nevymyslíme... Poradíte 10" tablet, na kterém vám to funguje 24/7? Díky.
Nahráli jsme do staršího tabletu Lenovo (po factory resetu) novější verzi Rescue navigátoru 4.0.41 a proklikali jsme úplně všechno, ale appka je po cca. 1-2 dnech uspaná a poplach ji neprobudí. Musí se ručně znovu otevřít appka a výjezd se hned načte... V nastavení tabletu asi už nic nevymyslíme... Poradíte 10" tablet, na kterém vám to funguje 24/7? Díky.
-
Příspěvek od Josef Stašiak » 17.02.2025 20:06
Asi máte nastavení ochranu baterie u RN, někde je problém v balastu co tam dá výrobce tabletu.
My jsme provedli upgrade tabletu v CAD loni v srpnu a pořídili jsme i do DA tablety Samsung A9+. Pak jsem musel ještě nastavit/ vypnout ochranu baterie u aplikace RN a také jsem nastavil, aby RN jel jen na mobilních datech. I po různých aktualizacích androidu RN funguje bez problémů.
My jsme provedli upgrade tabletu v CAD loni v srpnu a pořídili jsme i do DA tablety Samsung A9+. Pak jsem musel ještě nastavit/ vypnout ochranu baterie u aplikace RN a také jsem nastavil, aby RN jel jen na mobilních datech. I po různých aktualizacích androidu RN funguje bez problémů.
-
Příspěvek od CzPeta » 17.02.2025 21:37
Ahoj, jakou máte u Rescue Navigatoru spotřebu dat? Bude na to stačit tarif se 100mb/mesíčně? Máme do 30 výjezdů za rok a v hasičárně to je na wifi. Díky :)
-
Příspěvek od Josef Stašiak » 18.02.2025 20:42
Prověřil jsem spotřebu za leden, kdy jsme měli 5 událostí a RN si vzal 55MB a celková byla 85MB (dalších 20 si vzala aplikace CloudApp - balast od Samsungu).
- DJ Miro
Příspěvek od DJ Miro » 18.02.2025 23:32
Je potreba povolit vsechno, vcetne vypnuti optimalizace spotreby pro tuto aplikaci.Project píše: ↑17.02.2025 17:57Ahojte, rychlý dotaz.
My jsme stejne nakonec presli na ginu lite 2, hlavne kvuli tomu, abychom videli polohu ostatnich jednotek treba v lese.
Jak ginu tak drive rescue jsme meli vypnutou (neodesilo to stale polohu na operacni, hlavne kvuli spotrebe tabletu, dobijel se jednou za 3 tydny).
Pri vyjezdu prichozi sms z portalu pres program Tasker pomoci sms odjisti EZS, roznul, kompresor ....
Nakonec se spusti aplikace Gina, drive Rescue.
Zpět na „Zásahy - rady a postupy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz