Výjezdové programy v tabletu - RescueNavigator vs. GINA nebo ....
Našli jste nový způsob hašení? Nebo chcete jen poradit?
-
Re: Výjezdové programy v tabletu - RescueNavigator vs. GINA nebo ....
Příspěvek od papun » 08.05.2022 21:31
Cena je v pohodě, ale jaksi v tom nespatřuju přínos. PKV do e-mailu znám a používám v mobilu. Tak to jen nastavím na tablet a bude asi hotovo. Díky za poznatky.
-
Příspěvek od Edison » 09.05.2022 21:08
U jedné jednotky kde jsem máme RN a jsem zklamán. poplachy stále automaticky nechodí pořád je potřeba posílat žádost o spojení. V druhé jednotce to řeším stejně mobil do toho PKV a navigaci navíc do ní dam apku na rozeslání SMS a na nej členové budou psát zda jedou a nebo ne. nejlevnější řešení.papun píše: ↑08.05.2022 19:57Jak to je aktuálně s Rescue Navigatorem - základní verze? Na Google Play jsem ho nenašel. Aktualizuje to vůbec někdo? Diskutovali jsme, že by to chtělo něco na CAS hlavně skrze navigaci na místo události (doposud si to hledáme v mobilu) a nejjednodušší mi přijde tablet, který dostane PKV do e-mailu a z toho si pustím navigaci. Statusy z RN nepotřebuju, protože máme Matru. Jediná výhoda, že KOPIS díky RN zná mou polohu a může nás donavigovat. Nic navíc tam nevidím. Nebo se pletu? Díky
-
Příspěvek od Adam Per » 10.05.2022 07:56
Máte nejnovější aktualizaci?Edison píše: ↑09.05.2022 21:08U jedné jednotky kde jsem máme RN a jsem zklamán. poplachy stále automaticky nechodí pořád je potřeba posílat žádost o spojení. V druhé jednotce to řeším stejně mobil do toho PKV a navigaci navíc do ní dam apku na rozeslání SMS a na nej členové budou psát zda jedou a nebo ne. nejlevnější řešení.papun píše: ↑08.05.2022 19:57Jak to je aktuálně s Rescue Navigatorem - základní verze? Na Google Play jsem ho nenašel. Aktualizuje to vůbec někdo? Diskutovali jsme, že by to chtělo něco na CAS hlavně skrze navigaci na místo události (doposud si to hledáme v mobilu) a nejjednodušší mi přijde tablet, který dostane PKV do e-mailu a z toho si pustím navigaci. Statusy z RN nepotřebuju, protože máme Matru. Jediná výhoda, že KOPIS díky RN zná mou polohu a může nás donavigovat. Nic navíc tam nevidím. Nebo se pletu? Díky
-
Příspěvek od Edison » 10.05.2022 20:22
přiznám se že nevím. tyto věci řeší jiný člen a dneska při výjezdu jsme to nezkusili protože hořelo par metru od hasičárny a tablet jsme neřešili.Adam Per píše: ↑10.05.2022 07:56Máte nejnovější aktualizaci?Edison píše: ↑09.05.2022 21:08U jedné jednotky kde jsem máme RN a jsem zklamán. poplachy stále automaticky nechodí pořád je potřeba posílat žádost o spojení. V druhé jednotce to řeším stejně mobil do toho PKV a navigaci navíc do ní dam apku na rozeslání SMS a na nej členové budou psát zda jedou a nebo ne. nejlevnější řešení.papun píše: ↑08.05.2022 19:57Jak to je aktuálně s Rescue Navigatorem - základní verze? Na Google Play jsem ho nenašel. Aktualizuje to vůbec někdo? Diskutovali jsme, že by to chtělo něco na CAS hlavně skrze navigaci na místo události (doposud si to hledáme v mobilu) a nejjednodušší mi přijde tablet, který dostane PKV do e-mailu a z toho si pustím navigaci. Statusy z RN nepotřebuju, protože máme Matru. Jediná výhoda, že KOPIS díky RN zná mou polohu a může nás donavigovat. Nic navíc tam nevidím. Nebo se pletu? Díky
Zpět na „Zásahy - rady a postupy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz