Projekt Autobus
-
Příspěvek od Jiří Proche » 12.05.2008 15:23
takhle jsem se nepobavil od čtení o pyrozvěři.
-
Příspěvek od Daddy Yankee » 12.05.2008 15:23
jak ostatni,ale ja se rad necham prekvapit a doufam,ze mi tft.c(nebo jak) posle par fotek az to vyjede z garaze...... ))))))))))))))))))))))))
-
se taky skvele bavim,jen tak dal......A vrele doporucuju podivat se na autorovo www....Sou tam fkt pekny kousky. )) Preji klidnou noc......
-
Příspěvek od Ing. Michal Brunner » 12.05.2008 15:23
Pan tft si plete vybarvování omalovánek s prací konstruktéra.
Prosím neberte mu to..., ale peníze mu raději také neposílejte
-
Příspěvek od Jan Prchal » 12.05.2008 15:23
Jj, založily by jsme tam jednotku, a jako techniku by sme měli hasičkej autobus od tft.cf. Aby to bylo úplně dokonalý ))))))
-
Příspěvek od Fanda Kletečka » 12.05.2008 15:23
Prober se prosím tě. Jako příspěvek pro pobavení nás tady už to stačí. Já jsem se taky těm výtvorům smál, že je to dobrá recese, ale čeho je moc toho je příliš. Chápu že poslední dobou zde na Požárech byla nepatrně hustší atmosféra a určité rozptýlení myšlenek bylo určitě namístě. Leč tohle už moc a ostatní kteří se chtějí zeptat na něco smysluplného, díky tvým (odpuste mi to slovo) deb.lním nápadům nic nedozvědí. Tvůj poslední příspěvek ostatně hovoří za vše.
cituji: to:stofi
klidně, řekni značku podvozku počet míst v kabině, jestli chceš na střeše rampu nebo dva malý majáčky, počet rolet a dveří v nástavbě, kolik máš peněz, typ podvozku - silniční-terénní-kombinovaný a jestli chceš napsat na dveře u jaký si jednotky
Z těchto požadavků může tvořit opravdu jen génius.Oparvdu gratuluji.
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:23
Vidíte? To vás svatý Florián trestá za vaši rozežranost. Pyrokočky vám nebyly dost dobrý, tak teď trpte. Ještě budete škemrat i za pyrokoťátko!
-
Příspěvek od Fanda Kletečka » 12.05.2008 15:23
Máš pravdu že já to hned neprokouknul, že je to trest od Floriše. Kdo chce zpátky pyrokočky ať klikne
-
Příspěvek od Jiří Sucharda » 12.05.2008 15:23
a vy jste mi neverili . Nahodou ja myslim, ze je to dobry napad, treba na dalnici by krome Kobry 11 mohl jezdit take Florian 112 kdyz by to ten motor nekde za Prahou pekne rozjel, tak s tou vahou jede az k Brnu na volnobeh peknym fofrem. Predpokladam, ze se jedna o klimatizovanou verzi se spoustecimi lehatky a ze stewardky uzivaji hezke stylove cervene uniformy. Panbuh s nami a zle pryc , nezda se vam treba divne, ze "autor" nema na strankach zadny kontakt? Cim pak to asi bude. Jen pro potechu ducha, jeho sbirkou uz se zabyvaji organy cinne v trestnim rizeni. JJS
-
Příspěvek od Mara264 » 12.05.2008 15:23
At mu daji do vězení aspon 486tku s internetem at se zase pobavíme =D
třeba ten fox-d křížený se stojedničkou a to ještě nastavba s otevíracími dvířky z 32jky jak za komoušů
http://projekty.wbs.cz/fox_d_1932_original.jpg
ja bych ho zavřel za nesmyslou vyrobu a narodní ostudu!!!!!
-
Příspěvek od Ondra N. » 12.05.2008 15:23
Nehledě na to, že tento člověk jen překreslil jeden z nákresů ze stránek www.citybus.cz, konkrétně tento:
http://citybus.cz/praha/typy_autobusu/t ... E_5973.gif
Takže ani jeho prohlášení, že autorem kreseb je on sám se nezakládá na pravdě.
To, že jde jen o ukradené a upravené nákresy autobusů ze stránek věnujícím se jednoltivým typům autobusů v DP Praha můžu spolehlivě dokázat.
-
Příspěvek od Hynek Obroučka » 12.05.2008 15:23
Stáhnout jo, ale veřejně použít alespoň s citováním zdroje, de iure pak pouze se souhlasem autora... S autorskými právy to není tak jednoduché...
-
Příspěvek od Ondra N. » 12.05.2008 15:23
To bezpochyby ano, ale tento člověk na svém webu tvrdí, že autorem veškerých nákresů jen on sám. Já říkám že toto je lež.
Tak snad existují určitá autorská práva. Tento člověk se ani nezeptal, zda může nákresy, které vytvořil někdo jiný, používat na své stránce, upravené do lecjakých nesmyslů a ješte tvrdit, že je vytvořil sám. On jen do nákresu autobusu dodělal všelijaké rolety, majáky a další zvěrstva. Budiž, ať si doma kreslí co chce z čeho chce, ale pokud to chce prezentovat, tak by se mohl alespoň zeptat, zda může stažené a upravené nákresy dále prezentovat veřejnosti.
Alespoň uvést zdroj, kde je vzal.
Nechci zde nějak sáhodlouze řešit tohle téma, přestože jsem autorem původních nákresů. Myslím, že to co předvedl jasně ukazuje, že je to buď velký snílek nebo není úplně v pořádku duševně. X lidí mu řekne, že to je nesmysl a on slepě nehledě na ostatní stále mele tu samou písničku.
Chtěl jsem zkrátka jen dodat do této diskuze skutečnost i z jiné stránky věci. Nejen že to je celé nesmysl z pohledu konstrukce autobusu (o jakémkoliv technickém provedení se odmítám vůbec rozepisovat, neboť bych se zbytečně unavoval a rozčiloval), ale i tu skutečnost,k že ani ten nákres vlastně tento človek sám nevytvořil.
Já na to kašlu, po krku nikomu nepůjdu, i když mě to alespoň částečne štve jako autora původních kreseb.
Tečka.
-
dokonce ani autor vlastne neni autorem...Tak to uz fk vrchol vseho....
FOR tft:Hele kamo,kasli na to,nema to smysl a navic uz to dost prehanis.Uz to neni sranda a zda se mi,ze za chvili by so to tady mohlo zvrhnout.......
-
Příspěvek od Petr Vávra » 12.05.2008 15:23
No, tak jsem si tuto diskusi vytiskl a s kolegou konstrukterem, jsme se u piva dohodli, ze dle technicke dokumentace autobusu a "vykresu" onoho instalatera (co kresli vse v malovani) udelame na pocitaci test a nasimulujeme chovani celeho vozu. No dalo nam to par hodin prace, hlavne se zjistovanim co jaka komponenta a vybaveni vazi. Vysledek byl celkem zajimavy. nejenze se to rozpadalo uz pri malych rychlostech, ale dokonce tomu upadla prdel i s celou nadrzi. Vyssi rychlosti jsme nezkouseli neb jich vozidlo nedosahlo.
Priznavam ze jsme to jen zkusili, takze je mozny ze se to auto bude chovat uplne jinak (treba se ani nerozjede )
-
Příspěvek od David Malát » 12.05.2008 15:23
Tak to čtu poprvé, ale fakt už jsem se tak dlouho nepobavil...... )
Ale vzhledem ke konstrukčnímu absťáku, který mám, jsem se v tom údivu nad tím zamyslel!!! Když pominu výše uvedené pravdivé příspěvky na umístění výbavy a nastupování, tak je mi jasné proč se ten model rozpadl. Doporučoval bych kreslíři kouknout na http://www.zliner.cz/cze/opravy_autobus ... alerie.htm jestli si myslí že to uveze 3tuny nádrž + další vybavení!!! I bez výpočtů )) A jestli to myslel tak, že dá na rám Liaz karoserii z Karosa tak je taky úplně vyndanej, protože pokud sečte obě hmotnosti + voda + nářadí tak se dostane na šílený číslo který motor Liaz sotva utáhne ale brzdy určitě neubrzdí!!!!!! ))))Tak jsem se krásně odreagoval a pobavil a hurá do práce.......
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky