Liazka
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
Re: Liazka
Příspěvek od dzef » 18.12.2014 11:42
Zdravím, dlouho jsem se neozval, každopádně jsme vyzkoušeli snad všechny možnosti, které jste tu navrhli, uzávěrka v pořádku, výměna obutí nepomohla. Jediné co všichni řidiči potvrdí, tak pokud jede liazka v zápřahu, rovina, a nejlepší je kopec, kdy ji držíte na plynu, tak šlape rovně a krásně se s ní jede. Ale pokud ji necháte volně, tak plave a nejhorší je to z kopce. Tak kdo máte ještě nějakou radu? PS: STK jsme prošli bez ztráty kytičky, a to jsme jim to řekli na rovinu, ale nic nenašli a jejich závěr je takový, že auto je v pořádku.
-
Příspěvek od Renegado » 18.12.2014 13:09
Me tak napadlo, zda se mi, ze všechna auta na perech trochu plavou, tak jestli nemůžou bejt špatný pera, nikde sem si nevšiml, ze by je někdo zmínil. Nemam moc zkusenosti, takže je to možná výstřel do tmy, ale jedno auto se špatnými pery znám a tam je to fakt dost znát...
-
Příspěvek od Hynek Obroučka » 18.12.2014 18:16
Jestli to tady prostě nebude vlastnost auta. Teď jsme měli na záloze v Holešovicích LIAZku a taky mi přišlo, že mimo zátah motoru kapku plave, považuju to prostě za vlastnost, ani mi to nepřišlo nijak divné...
-
Příspěvek od Lukáš Svoboda » 19.12.2014 07:21
Ahoj chlapi, pročítám diskuzi a tak mně napadlo, jak tady někdo zmínil ty pružiny, tak jsem kdysi jezdil T815 jezevčíka a ta dělala něco podobného a až když se vysypala poloosa tak v servisu zjistili, že měla na zadku prdlý list tak dobře, že to nebylo vidět. Vyměnili list a teda i poloosu a tatra byla ok. Zkuste mrknout na péra.
-
Re: Liazka
Příspěvek od Michal Jančov » 19.12.2014 07:34
Taky jsme měli na útvaru 101 na technickém výjezdu. Udržet to na dlouhých rovných úsecích na silnici bylo umění. Taky jsme schopni se s ní doleva na jeden zátah otočit na čtyřproudé silnici. 300 liazka tohle nedělala a jediné co pomohlo, byla výměna za Scanii.
-
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava