To: Píža
Pokud jsi dobře četla, napsal jsem, že to moc lidí asi nebude zajímat, a to si stále myslím, stejně tak jako mi prostě nikdo nevymluví, že je to pseudoreklama hasičům, čímž se nijak nechci dotknout všech sportovců, když je to baví, ať to dělají. Stejně tak nikomu nepíšu, aby ten pořad nebyl, jeńom jsem napsal a hájím si svůj osobní názor. Je krásný vylítnout na věž za pár vteřin, ale v praxi mi to příliš nepomůže, maximálně se budu cítit na žebříku o něco jistější... A to vidím i když na té židličce sedím, i když z ní slezu, i když celý problém obejdu kolem dokola. A taky to nechci nikomu zakazovat ( nedej bože), prostě to vidím jinak, než hodně lidí, ale to je u mě docela častý jev... Jó kdyby byl pořad o zásazích, prevenci i sportu zároveň, pak by to mělo větší smysl a přilákalo by to k hasičině víc lidí (zejména mladších a dětí)
Jinak z PS žádné trauma nemám, akorát mi to přijde naprosto k ničemu, ale když to musí být...
A k tomu Vencovo auťáku - myslím si, že Vencovi to trochu vadí, Schumacherovo by asi bral...nadto jsou obě červený, třeba by si výměny Michael ani nevšiml

))))