Povinné očkování hasičů proti nemoci COVID-19
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Re: Povinné očkování hasičů proti nemoci COVID-19
Příspěvek od Fanoušek » 01.11.2022 15:25
Tak to máme skoro rok od začátku téhle diskuse. Machři, vyhazovači a uvědomělí, mám na vás dotaz. Dostali jste po rypáku od kolegů nebo jste si alespoň doma dali pohlavek za vlezdoprdelství?
-
Příspěvek od Sluníčko sedmitečné » 02.11.2022 20:47
Kolegové u nás nakonec uznale ocenili náš přístup k problematice a samozřejmě směrem od vedení jsou teď v minusu, protože se na ně všichni díváme jako na lidi, kteří jsou v případě nutnosti schopni odmítnout plnit rozkazy, což může oslabit Sbor či řešení mimořádné události. Já je mám všechny ve škatulce nespolehlivých a projeví se to i na jejich hodnocení v kolonkách právě o přístupu k předpisům, tam šli všichni teď na jedničku.
-
Příspěvek od Adam Per » 03.11.2022 09:48
Asi umřu smíchy :DSluníčko sedmitečné píše: ↑02.11.2022 20:47Kolegové u nás nakonec uznale ocenili náš přístup k problematice a samozřejmě směrem od vedení jsou teď v minusu, protože se na ně všichni díváme jako na lidi, kteří jsou v případě nutnosti schopni odmítnout plnit rozkazy, což může oslabit Sbor či řešení mimořádné události. Já je mám všechny ve škatulce nespolehlivých a projeví se to i na jejich hodnocení v kolonkách právě o přístupu k předpisům, tam šli všichni teď na jedničku.
-
Příspěvek od Fanoušek » 06.11.2022 09:21
Je krásné, jak se Sluníčko chytá a umí pobavit. Je to borec, protože u něj je těžké rozšifrovat, jestli ty svoje hlášky myslí vážně nebo je geniální bavič.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky