Zdravotní
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Re: Zdravotní
Příspěvek od Tomáš Rejzek » 19.10.2018 09:08
Nejlepsi je, aby ti obvodak do papiru nic nenapsal, co oko nevidi,to srdce neboli. Pokud te to neboli, tak nevidim problem.
-
Příspěvek od Renegado » 19.10.2018 16:04
Nebude, pokud máš funkci jako dříve. Například po plastice vazů jsi dále schopen 100% funkčnosti. Takže no problem .´-) Navíc je lepší nic nezatajovat, stejně si vyjedou tvou kartu od obvoďáka - rozumněj výpis...
-
Příspěvek od Mára0306 » 23.10.2018 10:39
Zdravím, nechci zakládat nové vlákno, tak se zeptam tady. Ucházel jsem se o zaměstnání u HZS. Prošel jsem celým výběrovým řízením. Psycho, Fyz. i lékařská prohlídka. Měsíc před nástupem jsem měl úraz kolene a byl jsem vyšetřen na pohotovosti a do lékařské zprávy mi doktor uvedl artrózu II stupně. Jelikož jsem chtěl mít nástup ofiko, zprávu jsem donesl doktorce u HZS. Všechnu zdravotní dokumentaci proškrtala na 'D' - tudíž jsem byl v tu chvíli nezpůsobilý. Podstoupil jsem operaci kolene (plastika vazu). Nyní jsem rok a půl po operaci, zdravotně aboslutně v pořádku. Má cenu se zkoušet znovu hlásit k HZS? Podléhá zdravotní dokumentace u doktorky HZS ''expiraci'' jako třeba psychotesty 2 roky? Záznam o artróze nemám u obvodní lékařky, tudíž nikde nefiguruje. Díky za případné reakce.
JSDH Sobědruhy - Teplice JPOIII
- Anybody.
Příspěvek od Anybody. » 23.10.2018 13:47
To se budeš muset asi zeptat přímo toho lékaře. Nevím jak je to u přijetí.. Pokud jsi už příslušníkem tak je tam tuším lhůta 5 let po kterých jdeš znovu celé zdravotní kolečko a oni vyhodnotí zda ti vrátí zdravotní způsobilost, nebo ne. (mezitím děláš kancelářskou práci pokud je to možné, pokud ne tak jsi propuštěn)
-
Příspěvek od Mára0306 » 23.10.2018 16:10
Díky za info. Příslušníkem nejsem. Zkusím se po tom optat.Anybody. píše: ↑23.10.2018 13:47To se budeš muset asi zeptat přímo toho lékaře. Nevím jak je to u přijetí.. Pokud jsi už příslušníkem tak je tam tuším lhůta 5 let po kterých jdeš znovu celé zdravotní kolečko a oni vyhodnotí zda ti vrátí zdravotní způsobilost, nebo ne. (mezitím děláš kancelářskou práci pokud je to možné, pokud ne tak jsi propuštěn)
-
Příspěvek od Renegado » 24.10.2018 19:24
Máro, cenu to má. Po plastice by si měl mít 100% funkčnost, takže zařazení A. Zkus si zjistit informace přímo od "závodního" lékaře formou konzultace. Případně někoho kdo to řeší v papírové formě...
-
Příspěvek od Mára0306 » 25.10.2018 10:35
Pan doktor po zhruba 8 měsících od operace napsal lékařskou zprávu, že jsem po fyzické stránce naprosto v pořádku. Že nevídí žádný problém ve vykonávání takto náročného zaměstnání. Já se taky cítím naprosto fit, aktivně sportuji, nijak mě to neomezuje. S tímto neměla problém ani paní doktorka. Problém měla s již zmíněnou artrózou. Kvůli té jsem byl zdravotně nezpůsobilý. Jelikož je toto onemocnění neléčitelné, tak se obávám že mám smůlu. Nicméně, mrzí mne to, pač jsem veškeré zdravotní a fyzické zkoušky splnil, až s posledním nálezem z pohotovsti jsem si zavřel dveře. Zkusím ještě zaslat dotaz přímo k "závodnímu" lékaři, jak dlouho uchovávají zdravotní záznamy uchazečů a případně to zkusím znovu.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz