Jako vážně?
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Příspěvek od vašák mirek » 22.03.2016 20:30
To co jsem napsal není konspirační teorie, ale jemné upozornění na chování toho co napadá jiné a sám má máslo na hlavě. Protože nezastavil (jinak by věděl podrobnosti) a jeho jedinnou starostí je vložit fotku na internet a rozpoutat diskuzi. Mimochodem o ničem. Z takových lidí je mi špatně.VendaBenda píše:kluci jestě náká konspirační terorie :) :)
-
Příspěvek od VendaBenda » 23.03.2016 14:52
-
Re: Jako vážně?
Příspěvek od prhsl » 24.03.2016 07:42
A děkuju tam, kde jsou normální a mají normální VJ..
...Bohužel tento sbor jsme upozornili na pár chyb...i oni nás...ale smazali je pouze z videí..
- Martin Petržela
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Martin Petržela » 24.03.2016 09:18
-
Re:
Příspěvek od Kamil - hasič » 24.03.2016 10:07
Zajímavé, že do těch nicneříkajících diskuzí přispíváš i ty. Ostatně, kdyby tě to nechalo chladným, tak se dál nevyjadřuješ. Zřejmě se komunita hasičů opravdu dostala do té fáze, stoupnout si před zbrojnici, vyfotit se v přilbě u hasičského vozu, dát si na profilovku hasičské auto a honit si ramena, jakej je dotyčnej velkej hasič. Myslím si ,že pracovní stejnokroj PS II je už součástzí každého většího sboru a není teda problém se do něj obléct v případě, že někam jedu s cisternou. Rifle a sportovní obuv si dotyčný může nechat na zábavu. Kdo to nechápe, nechť se raději nevyjadřuje, že je u hasičů.Martin Petržela píše:K smíchu je rozmazávat tyhle věci v nicneříkajících diskusích s přitroublými anonymními nicky.
Příspěvek od Sobiho » 24.03.2016 10:31
1. nevíme co se stalo, z fotky můžeme jen hádat. Pokud ten "prhls" co to vyfotil byl "kolega" tak určitě zastavil a zeptal se kluků jestli nepotřebují s něčím pomoct, jak by to asi udělal každý z nás a tím pádem bychom věděli co se stalo.
2. to že není ustrojen je chyba, ale nevíme co ho v tomto případě k tomu vedlo. Vzadu vidím druhého, a ten byl třeba řidič ustrojený a vezl s sebou spolujezdce, byť oprávněně, ale neustrojeného a poněvadž potřeboval rychle řídit dopravu a neměl čas se přezouvat a oblékat do bojáků tak vzal jen to co vzal. Pro řízení dopravy je toto více než dostatečné.
3. bych jako příslušný VJ ihned po tom co byl vyvěšen snímek je "přiměřeně" vyklepal na koberečku, kvůli ustrojení, protože jak vidno, nikdy nevíte který blbec Vás vyfotí a pak si bude mastit ego Mirka Dušína na požárech a zbytečně poškozovat jednotku.
4. založit si profil jen kvůli tomu abych takhle někoho "nabonzoval" ve mne budí dojem, že se jedné o zhrzeného hasiče z občanského sdružení, který se nedostal k jednotce, nebo byl vyražen a teď má z toho komplex a chce poukázat na to, že by byl lepší. Leda velký prd, takového "pseudokolegu" bych v jednotce rozhodně nestrpěl! A z jednotky, jestli tedy v nějaké někdy byl,bych vyrazil spíše jeho než toho kluka v džínách!
Není nic více než dobrý "kolega"...
-
Příspěvek od Michal Hylas » 24.03.2016 10:43
1) bylo auto na výjezdu ?
2) Kde v okolí se něco dělo ? Nevidím na foto nic než odstavenou CAS.
3) ty znáš dotyčného neustojeného ?
4) nemáš náhodou averzi vůdči té jednotce ? Nešlápli ti na malíček někdy ?
Co koukám na fotku, řekl bych že se jedná o odvoz vozu do servisu a se strojníkem jel někdo z kanceláře starosty. No a ten mít PSII nemusí.
Celý bych řekl, že je to jen nafouklá bublina. Nick založený v den, kdy sem nacpu uvedenou fotku mi na důvěře nepřidá...
Kamile zrovna u Martina Petržely bych řekl, že ví o čem je řeč. Znám ho osobně. To cos napsal by sedělo i na tebe. Sice nemáš v profilu auto, ale víme, že seš hasič...
Lidi máme v hlavě mozek, tak ho používejme. Pokud nemáme dostatek informací, vyvarujme se předčasných závěrů.
-
-
Re: Jako vážně?
Příspěvek od prhsl » 24.03.2016 16:29
Rozhodně ten člověk není z města nebo podobně..je to hasič z jednotky..
Každopádně, když to potřebujete vědět, jednalo se o poruchu vozu...žádný převoz do servisu a pod.
Bohužel to z fota není zřejmý, ale byl tam i řidič, řádně ustrojen..
Vážně mě mrzí a překvapuje, kolik lidí se ozvalo s nesouhlasem.. Hlava mi nebere, kolikrát kdo vede jednotku. Já s tímhle přístupem nesouhlasím a když člověk bude chtít, tak se to dostane na místa kam má...
A pokud Vám tahle diskuze přijde zbytečná, tak to nekomentujte :D
A kdyby byla přezdívka jakákoliv, tak to může každému jedno ;)
Příspěvek od Sobiho » 24.03.2016 17:31
Jo a letos letí prý růžové kabelky! ;-)
-
-
Příspěvek od hasickarlos » 24.03.2016 19:11
-
Příspěvek od Josef Černý ml. » 24.03.2016 21:59
-
Re:
Příspěvek od Kamil - hasič » 25.03.2016 08:44
Udělá chybu? Dotyčný nemá OP, aby nevěděl, jak má být ustrojený? Vy se mi tu snad jen zdáte. Už pro to, že si každej cokoliv, kdekoliv fotí, bych si na tohle dával pozor.Josef Černý ml. píše:Dát sem fotku když někdo udělá chybu, je ubohé. Přesně tohle byl ten důvod, proč tenkrát redakce zrušila příspěvky pod článkem. Taky tam byla řešena každá blbost. To že si nás fotí veřejnost a píše stížnosti je jedna věc, ale když už to děláme i my…. Kam ten svět spěje??? Nevím, ale mě když se něco nezdá, tak na to upozorním nebo spíš se zeptám jejich velitele. Tohle je, ale velký úlet a s kolegialitou to nemá nic společného.
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky
- SPORT.POŽÁRY.cz