Edit:
Pro stanovení počtu zásahů podle událostí se využívají informace ze statistické ročenky HZS, ne z hlášení.
Vypisované údaje ve formuláři:
1) Počet taktických a prověřovacích cvičení
2) Zařazení JPO, počet členů v zásahové jednotce PO, jméno velitele JPO
SH ČMS. A jejich financování
Aktuální problémy, neshody, trable...
Příspěvek od Sobiho » 29.02.2016 10:45
Můžu se zeptat, proč tyto údaje shromažďujete (na základě čeho) a proč? Proč SH ČMS uvádí statistiky výjezdů, když dle zákona o PO není přímá souvislost se zásahy (represí) JSDHO. Ve stanovách SH ČMS o vztahu k JSDHO není ani slovo. Na základě jakého algoritmu se počítají výjezdy, když ne všichni jsou členi SH ČMS?
Když jsem členem klubu chovatelů belgických ovčáků a zároveň velitelem JPO, může si mé zásahy uvádět klub do svých statistik a shromažďovat tyto údaje?
Když jsem členem klubu chovatelů belgických ovčáků a zároveň velitelem JPO, může si mé zásahy uvádět klub do svých statistik a shromažďovat tyto údaje?
-
Re:
Příspěvek od Lída » 29.02.2016 11:20
Prosím dotaz vznést na SH ČMS, já sem jen přepsala údaje z formuláře, viz přiložený odkaz v předchozím příspěvku :)Sobiho píše:Můžu se zeptat, proč tyto údaje shromažďujete (na základě čeho) a proč? Proč SH ČMS uvádí statistiky výjezdů, když dle zákona o PO není přímá souvislost se zásahy (represí) JSDHO. Ve stanovách SH ČMS o vztahu k JSDHO není ani slovo. Na základě jakého algoritmu se počítají výjezdy, když ne všichni jsou členi SH ČMS?
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky