Nošení Pracovních stejnokrojů II
Aktuální problémy, neshody, trable...
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 26.06.2013 13:01
Pupic: A co takhle skolit i ty dobraky, kdyz jsou v gesci HZS a ne jen mit reci o tom, ze vy se skolite kazdy den? Jinak opatrne s tim hanenim, ono se nezridka kdy stane, ze prijede jednotka SDH skoro cela ve slozeni z profesionalnich hasicu...
wap - POŽÁRY.cz (DPV)
-
Příspěvek od duplesice » 26.06.2013 17:17
A víte proč to při povodních tak všechno šlo a nikdo se nehádal? Nikdo se nekoukal, kdo je jak oblečený a za koho tam je? A všichni makali a snažili se pomoci. Odpověď je jednoduchá. Protože tam nebyl žádný Pupic a jemu podobní:-) Tak se nenechte vyprovokovat. Vždyť je jen tady na požárech. V reálném světě by stejně raději nikam nelezl a nic neříkal.
-
Příspěvek od Kůďa » 26.06.2013 18:30
pro pupic a všehny profíky, ale i Čestmíra, Hasiče Karlose, Vaška Porkara, duplisite a pod. Všem těm co mě podpořili, děkuji za podporu. Teď vážně, domnívám se, že děláme společnou věc a to pomáhat bližnímu svému. Ať to je placený profík, poloprofík a nebo jen ten dobrovolný hasič, co za to nemá ani korunu. Snad se snaží většina dělat dobrou společnou věc pro veřejnost a proto neurážejme se navzájem. A už to tu padlo, když je někdo v ouzkých, a potřebuje pomoci od hasičů, tak mu je jedno, jestli to je profík nebo dobrák, hlavně když mu pomůže. A to je ta podstata věci předaná od našich pra pra hasičů. Snad by měla být spíše snaha nás všech se zdokonalovat. I profík nemusí umět úplně vše a třeba kluk, který dělá černé řemeslo jej může naučit různé věci. Totiž nikdo z nás nesnědl jak se říká šalamounovo lejno, aby věděl vše.
A mám zkušenosti z praxe, že při práci s motorovou pilou jsem byl já i jeden od profi a radili jsme se o postupu a jak nám to šlo - jako z praku. A to je i s ostatním. Je to jenom chtít spolu spolupracovat a být na jedné lodi.
A mám zkušenosti z praxe, že při práci s motorovou pilou jsem byl já i jeden od profi a radili jsme se o postupu a jak nám to šlo - jako z praku. A to je i s ostatním. Je to jenom chtít spolu spolupracovat a být na jedné lodi.
-
Příspěvek od hasič karlos » 26.06.2013 20:33
souhlasím-V praxi to většinou naštěstí funuje jinak než tady na internetu.Letos o povodních jste alespoň z mého pohledu opět ukázali že umíte a činy mají větší váhu než nějaká nikam nevedoucí debata tady na požárech.Jestli bude letos dál pokračovat takové extrémní počasí tak bude pro nás všechny práce ještě dost a na nějaké dohadování kdo je kdo nebude čas.
-
-
Příspěvek od pupic » 27.06.2013 18:16
většinou se tu rozčilujou ti o kterých mluvim. Já neházím všechny dobráky do jednohou pytle, ale většinou to tak funguje a je to celorepublikový trend, že díky své přehnané akčnosti jsou JSDH neoblíbení u HZS. Ani se nedivim, každej by se zlobil když mu někdo bere práci. Navíc v této těžké době.A řeči o tom, že jsou JSDH schopni nahradit HZS jsou nesmysl to by dlouho nefungovalo.
-
Příspěvek od duplesice » 27.06.2013 20:23
to Pupic:
té myšlence, že ti někdo bere práci máme rozumět jak? To jako, že se tě nejdříve jako člena HZS zeptáme, zda nám (JSDH) dáš svolení a pak jako vyjedeme? Kdo ti prosímtě bere práci? To asi tedy nejsi moc veliký odborník, když se bojíš o práci aby tě snad nějaké JSDH o ni nepřipravilo. A jak říkáš, JSDH stejně HZS nenahradí, a tak asi problém bude jinde. A věř, že se tady nikdo nerozčiluje, jen ty:-) Tak už nás prosím nezásobuj dalšími tvými nářky nad tím, že JSDH jsou hrozný a snaživý, a jdi se raději školit, ať ti něco neuteče a jsi ten nejlepší, protože ten bude od HZS vyhozen kvůli dobrákům až jako poslední:-)
té myšlence, že ti někdo bere práci máme rozumět jak? To jako, že se tě nejdříve jako člena HZS zeptáme, zda nám (JSDH) dáš svolení a pak jako vyjedeme? Kdo ti prosímtě bere práci? To asi tedy nejsi moc veliký odborník, když se bojíš o práci aby tě snad nějaké JSDH o ni nepřipravilo. A jak říkáš, JSDH stejně HZS nenahradí, a tak asi problém bude jinde. A věř, že se tady nikdo nerozčiluje, jen ty:-) Tak už nás prosím nezásobuj dalšími tvými nářky nad tím, že JSDH jsou hrozný a snaživý, a jdi se raději školit, ať ti něco neuteče a jsi ten nejlepší, protože ten bude od HZS vyhozen kvůli dobrákům až jako poslední:-)
-
Příspěvek od Petr » 28.06.2013 07:47
to Pupic:
Kde jsi vzal prosím to, že celorepublikově jsou JSDH u HZS neoblíbeni?! Tobě už asi vážně to ego, že jsi profík vyšplhalo až na střechu mrakodrapu,ne?! JSDH povolává operační a pokud by to bylo tak, jak říkáš, tak by zvedal jen je a HZS by jezdila jen vyjímečně. Zatím platí to, že by měla vyjet HZS vždy. Opakuji, měla, vím, že občas na něco nejedou. A já bych se na tvém místě nezlobil, že mi tam přijede spousta kluků. Nikdy dopředu přesně nevíš, jak se situace vyvine, kolik rukou, nohou a hlav bude potřeba.
Jak to tedy děláš? Zavoláš operačnímu, že chceš posily, ale pouze z řad HZS?? Odvoláváš JSDH??
Jsi pro mě ubohý chudák. Zamysli se nad sebou, jestli to děláš pro lidi nebo pro svoje machrování
Kde jsi vzal prosím to, že celorepublikově jsou JSDH u HZS neoblíbeni?! Tobě už asi vážně to ego, že jsi profík vyšplhalo až na střechu mrakodrapu,ne?! JSDH povolává operační a pokud by to bylo tak, jak říkáš, tak by zvedal jen je a HZS by jezdila jen vyjímečně. Zatím platí to, že by měla vyjet HZS vždy. Opakuji, měla, vím, že občas na něco nejedou. A já bych se na tvém místě nezlobil, že mi tam přijede spousta kluků. Nikdy dopředu přesně nevíš, jak se situace vyvine, kolik rukou, nohou a hlav bude potřeba.
Jak to tedy děláš? Zavoláš operačnímu, že chceš posily, ale pouze z řad HZS?? Odvoláváš JSDH??
Jsi pro mě ubohý chudák. Zamysli se nad sebou, jestli to děláš pro lidi nebo pro svoje machrování
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky