Novináři o hasičích, hasiči o novinářích
-
Příspěvek od Jiří Borovec » 12.05.2008 15:18
...jo jo, radioprovoz...ale proč vlastně píšu. Doufám, že sledujete naše Televizní noviny a že pozornému diváku neunikl záběr na auto se žlutou stužkou v repce o dealerech drog na školách...Popravdě řečeno, kamerovník ho udělal aniž by o tom věděl, neb točil nějaké školačky co šly po druhém chodníku. Ale já bystrý reportér jsem tam ten záběr prsknul-abych vám udělal radost !!!! ( No vlastně jsem ho tam dát musel, neboť to byl už poslední obrázek, kde nebylo vidět dětem do obličeje) i tak čekám na slova uznání !!!!!! hahahahajinak, ten kdo to neviděl, repka je na www.nova.cz v TV archivu -po odkliknutí dnešního datumu se vám repka rozjede a vy pozorně sledujte !!!!
-
-
Příspěvek od Milan Nebeský » 12.05.2008 15:18
Zákonům okolo radioprovozu nerozumím. Jinak vyjádření k bohulibé činnosti p. Borovce a televize NOVA naleznete v okénku /snad Vás nezklame/. Bavte se fajn.S pozdravem, M. Nebeský
-
...nechte si ty jedovatosti typu "bohulibé", nebo se naše okénko stane nejčtenějším jo ???Váš Borovec z NOVY
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:18
Ono kdovi, jak to vlastne je. Aneb co clovek, to jiny rozbor - je to jako s pravniky. Legislativci dojebou nejaky zakon a z deseti pravnich vykladu je deset odlisnych... Tenhle zakon o telekomunikacich je taky takove dilko... no, pokud si to aj na CTU vykladaji takhle, tak tim lepe pro nas

- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:18
Vy myslite nejspise zachranku, co? Pac na ctyrmetru uz dal byly jen kliftoni a ti uz si uzivaji rozkosi digitalni radiove site

-
...nějak drží !!!!!Za chvilku ze mne bude odborník přes radiové vlny 0))))
-
Příspěvek od J P » 12.05.2008 15:18
Tak to máš pravdu, že ve státních orgánech levá ruka neví, co dělá pravá noha. Oni tam ale na ČTÚ nevěděli skoro nic, ani jejich legislativci, a tak to trvalo delší dobu a spoustu přepojování, až jsem narazil na někoho, kdo mi kloudně k tomu něco řekl.No a kdoví, co budou říkat třeba za rok, že jo. No ale jsou i důležitější věci. Ještě týden a slivovička bude odvětraná a půjde do lahvinek.Jablkovice se taky povedla, pěkně voní a ta se zašpuntuje k Silvestru.Takže budu nezávislý na lécích z Národního pojištění a hoodně ušetřím

-
Příspěvek od Adam Thomitzek » 12.05.2008 15:18
Možná by neškodilo nějaké méně stručné info o té Bredě. V mezích mlčenlivosti samozřejmě:-))
-
...s tou kořalkou, tomu rozumím a máte pravdu-s Bredou jsem to nepochopil...
-
...Stalo se dnes v podvečer na pátém kilometru dálnice D5 u Rudné směrem na Plzeň. Těžká dopravní nehoda autobusu, který vezl hokejisty z Ostravy do Berouna k mistrovskému utkání. U nehody hasiči, lékaři, policie....natáčíme obrázky, děláme rozhovory s hokejisty, s řidiči co viděli, jak autobus jel před nehodou vysokou rychlostí, šéf z dálničního odd nám taktéž odpovídá na otázky. Sháním se po veliteli zásahu hasičů. Právě hasiči tady odvedli alespoň podle mne kus dobré práce-vyprošťování atd... Ztratila se mi v tom zmatku červená helma velite...ptám se jednoho z hasičů, kde je velitel....ten mi odpovídá...támhle, ale nebude s váma mluvit...proč ???... No protože ste vysílali, o kolik se nám závratně zvednou platy...nechápu...vidím velitele....můžete nám říct základní info ??? / kolik hasičů tam zasahovalo, jak moc to byl náročný zásah atp./.......(ostřejší odpo)...obraťte se na tiskového mluvčího.....ptám se dál...a on je někde tady ???....ne není....ptám se dál....odkud jste ??? ...odpo...Hasiči Středičeského kraje....no tě bůh říkám si, váš problém...koukám na hodinky a už abych pomalu mazal na Novu a začal to psát, stříhat a hlavně včas odevzdat....Repka šla i bez vyjádření hasičů a kvalita tím neutrpěla...ještě teď mě ale mrzí, že důvodem neposkytnutí rozhovoru bylo asi opravdu to, že naše TV snad nějak informovala o platech....hmmm, tak jo-vy z hrdinné jednotky stč.kraje...když už ste takový bouráci-a hážete nám klacky pod nohy-zeptejte se tady na požárech na názor ostatních kolegů, jak se k vám NOVA staví. Možná by se pak nikdo z vašich kolegů nedivil, kdyby se v TV objevily záběry, jak několik hasičů vesele vypalují cíga kousek od havarovaného busu. To píšu jen pro to, kdyby někdo ze zasahujících stč. hasičů tvrdil, že nejprve musí proběhnout zákrok a pak to ostatní. Jestli náhodou bude toto číst, ten hasič co mě odpálil s tím, že jsme vysílali něco o platech a nebo třeba i velitel zásahu-tak bych vás pánové chtěl ubezpečit, že cigárka si tam někdo od vás dával jak před dotazem o poskytnutí rozhovoru, tak i cca 20 minut poté. Kdyby i tak se třeba pan velitel zásahu bránil tím, že je to sprostá pomluva a nikdo z jeho hasičů si cígo nedal-máme to natočené a uložené v archivu. Takže závěrem...na odmítnutí rozhovoru má velitel zásahu právo ( viz.když se obává zformulovat dvě věty a pár čísel-již jsme to tu několikrát probírali) nechápu to sice, ale proč ne. Ale ať MĚ OSOBNĚ laskavě nikdo z hasičů neomlacuje o hlavu nějaké vaše platy a mediální prezentaci tohoto problému. Tentokrát jste drazí středočeši fakt přestřelili !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Stanislav Kaisler » 12.05.2008 15:18
Mám dojem, že kolegové, kteří se připojují přes modem, již musí být zoufalí z toho, jak dlouho se jim tato obsáhlá diskuse načítá, navrhuji proto, abychom v tomto povídání pokračovali ZDE.
-
Příspěvek od Milan Nebeský » 12.05.2008 15:18
Z dobrých zdrojů vím, že statistické informace je velitel zásahu či vyšetřovatel povinen poskytnout na místě. No snad sem chodí občas i ředitel ÚO Beroun, aby se to neopakovalo /a velitelé a vyšetřovatelé byli v obraze/. Je to škoda i pro hasiče, neboť nestačí práci dělat /ale nutno ji i prodat/. Zvláště když nám to televize umožňuje. Dovedu si živě představit, co by se stalo, kdyby TV NOVA zveřejnila záběry na partu hasičů s cigaretou v ruce opírajících se o auto. Někteří politici /např. p. Kalousek by tyto záběry jen uvítal/. Něco takového by smazalo výsledky práce všech za dlouhé období /i poskytování informací je součástí naší práce a pokud není práce hotova tak by měl velitel s cigaretou chvíli počkat/.S pozdravem, M. Nebeský
Zpět na „Hasiči na veřejnosti“
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky