Fyzické testy
Zákony, vyhlášky, nařízení a pokyny pro činnost jednotek.
-
Příspěvek od Soptik » 12.05.2008 15:23
Fyzické testy
Prosím nevíte kde by bylo možné najít na netu (popřípadě kdo ho má jestli mi by ho mohl zaslat na m.cz@email.cz) pokyn GŘ HZS ČR č. 26/2006 , kterým se stanovují požadavky na tělesnou zdatnost občana při přijímání do služebního poměru a na tělesnou zdatnost příslušníka HZS ČR pro výkon služby, organizace zkoušek tělesné zdatnosti a organizace tělesné přípravy. Dík
Prosím nevíte kde by bylo možné najít na netu (popřípadě kdo ho má jestli mi by ho mohl zaslat na m.cz@email.cz) pokyn GŘ HZS ČR č. 26/2006 , kterým se stanovují požadavky na tělesnou zdatnost občana při přijímání do služebního poměru a na tělesnou zdatnost příslušníka HZS ČR pro výkon služby, organizace zkoušek tělesné zdatnosti a organizace tělesné přípravy. Dík
-
Příspěvek od Zbyněk Pochman » 12.05.2008 15:23
Re:Soptík
Zdravim,Vás tato informace je na stránkách HZS Praha najdeteto pod legislativou jsou tam všechny potřebné info k fyzické způsobilosti příslušníka HZS + další věci
Zdravim,Vás tato informace je na stránkách HZS Praha najdeteto pod legislativou jsou tam všechny potřebné info k fyzické způsobilosti příslušníka HZS + další věci
-
Příspěvek od Ondrej Kulhanek » 12.05.2008 15:23
Příspěvek od » 12.05.2008 15:23
nesplnené minimum
lidi,co kdyz jsem vse ve fyzických testech splnïl temer na výbornou a zvoral kliky?? nesplnil jsem minimum:(kvůli takový kravine, nejradsi bych se nevidel...dokonce mi i naznacili,ze je + ze mam ridicák na nákladák,ale co ty kliky???rikali,ze se ozvou,zda ano nebo ne...ale je to dáno tabulkove,ze?takze malá pravdepodobnost,ze me vezmou....co myslíte?
lidi,co kdyz jsem vse ve fyzických testech splnïl temer na výbornou a zvoral kliky?? nesplnil jsem minimum:(kvůli takový kravine, nejradsi bych se nevidel...dokonce mi i naznacili,ze je + ze mam ridicák na nákladák,ale co ty kliky???rikali,ze se ozvou,zda ano nebo ne...ale je to dáno tabulkove,ze?takze malá pravdepodobnost,ze me vezmou....co myslíte?
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:23
RE: Mark
Těžko říct, ale pokud jsi nesplnil minimum, nesplnil jsi v podstatě celé fyzické. Ofiko... Neříkám, že to nejde nějak doladit, ale výsledkem fyzických by mělo být nesplnil.
Řidičák na náklaďák je plusem vždycky
Těžko říct, ale pokud jsi nesplnil minimum, nesplnil jsi v podstatě celé fyzické. Ofiko... Neříkám, že to nejde nějak doladit, ale výsledkem fyzických by mělo být nesplnil.
Řidičák na náklaďák je plusem vždycky
Příspěvek od » 12.05.2008 15:23
re: Jakub Kozák
diky, za odpoved, to je v p..... a neexistuje nejaky nahradni termin? jenze z 30 lidi,co jsme tam byly udajne berou 15....takze asi moc velkou sanci...ale jak jsi to myslel,ze nerikas,ze by to neslo doladit???to jsem nejak nepochopil...existuje nejaka moznost,ze by me vzali?
diky, za odpoved, to je v p..... a neexistuje nejaky nahradni termin? jenze z 30 lidi,co jsme tam byly udajne berou 15....takze asi moc velkou sanci...ale jak jsi to myslel,ze nerikas,ze by to neslo doladit???to jsem nejak nepochopil...existuje nejaka moznost,ze by me vzali?
-
Re: Fyzické testy
Příspěvek od Tomas127 » 08.12.2013 11:48
Zdravím, zanedlouho mě čekají moje první fyzické testy a tak bych se chtěl zeptat, těch kteří je tento rok také absolvovali (nejlépe někdo ze Středočeského kraje) jak takové testy probíhají, vím, že určitě budu plavat, ale co dále, zda si budu moci vybírat z kliků, shybů apod. nebo mi sami určí co budu dělat? A zda se hodnotitelé ve Vašem případě řídili podle tabulek, které jsou na stránkách HZS ČR ke stažení. Díky
-
Příspěvek od Tomas127 » 08.12.2013 12:47
Nepletete :-) samozřejme se na to připravuji, ale zajímá mě to, jelikož jsem si zde na fóru už pár příspěvků o tom přečetl a každý píše něco jiného tak jsem si v tom chtěl udělat pouze jasno nic víc ;-) neptám se na počet kolik musím udělat kliků atd. ale, zda si budu moci z těch cviků vybírat a potom jak se to vše hodnotilo :-)
-
Příspěvek od Matess » 08.12.2013 17:37
Plavání je jistota a zbytek si můžeš vybrat. Buď kliky nebo shyby a sedlehy nebo přednožování. Počty jsou jasné podle tabulek a musíš splnit všechny disciplíny s požadovaným celkovým minimem na PROSPĚL. Nelze udělat pět kliků a potom 250 sklapovaček, aby ti to vyšlo celkově. Komise nemůže dělat žádné - možná by to nějak šlo. To že se to děle je jiná věc. Prostě zákon je stejný pro celou republiku.
-
-
Příspěvek od Filips » 04.01.2014 19:09
Jo plavat chodím. mam to okolo 5 min, ale snad se to ještě zlepší :) kliků 40- 50 a sedy-lehy okolo 60. Mám podanou žádost u HZS kraje Vysočina a HZS Jihočeského kraje. ty už u hasiči jsi? právě, že mě tam štve ten běh.. A čelt jsem, že když je uchazeč, tak musí běhat i plavat, tak kdyby bylo jemom plavání, tak by to bylo fajn. :)
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky