Re Pier
Svou myšlenku jsem vyjádřil trochu nepřesně. Jednalo se mi o to, že spousta kluků si dodělává VŠ vzděání i když nemusí , samozřejmě bez jakékoli podpory vedení sboru. Důvodem jsou pouze vyhlídky do budoucna. Netvrdím že místa na ZPP nebo stavebním je dost, ale ať mi nikdo meříká , že je to takový problém se tam během několika málo let dostat. Každý kraj jiný mrav. Těmto lidem stačí pouze fyzické testy " splnit" a ani doktorka či psycholožka se po nich alespoň zatím nevozí. Koho hasičina baví , nebere ji pouze jako zaměstnání a chce u ní dlouhodobě zůstat tak mu asi nic jiného nezbývá. R.
Nový platový řád-spokojenost?
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
-
Příspěvek od pier pier » 12.05.2008 15:18
Re Radek
Tak nevím jestli jste fakt tak málo informovaní - a z toho pramení kolikrát i vzájemné hanění, napadání a jiné nešvary - fakt jsou akorát problémy díky neinformovanosti. K tomu co jsem napsal nahoře musím mít i psychotesty jako výjezdový hasič, kurnik šopa i s firemanem, přilbou, navíc mám polní lopatku ))) Úplně komplet - pokud někde někdo něco nesplňuje nebo neabsolvuje, tak někde někdo něco porušuje a riskuje...
Tak nevím jestli jste fakt tak málo informovaní - a z toho pramení kolikrát i vzájemné hanění, napadání a jiné nešvary - fakt jsou akorát problémy díky neinformovanosti. K tomu co jsem napsal nahoře musím mít i psychotesty jako výjezdový hasič, kurnik šopa i s firemanem, přilbou, navíc mám polní lopatku ))) Úplně komplet - pokud někde někdo něco nesplňuje nebo neabsolvuje, tak někde někdo něco porušuje a riskuje...
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky