Za 07:02:16:42 to začne
-
Příspěvek od Daddy Yankee » 12.05.2008 15:24
no tak treba by si nejakyho Jardu objevil......Nejakyho vycepniho v mistnim hostinci...... )))))Ale stejne by si pak zjistil,ze musis dotankovat a dojet na to spravny misto......
-
Příspěvek od Normal » 12.05.2008 15:24
Ahoj,
kluci vyskytl se tu jeden rozbor, vyjádřím se k němu jako k jiným
v závorce je moje odpověď
Dnesni velky souhrn faktu a dezinformaci :
- jedna se o reklamu -( klidne se skupina teenageru může složit na banner a udělat malou recesi - nemusí to být reklama)
- s redakci to nema nic spolecneho - ( napsal jsem že bych byl rád kdyby to mělo na požáry pozitivní efekt a něco v tom směru asi podniknem - vyvraceno .-)
- redakce v nedavnych diskusich vyhrozovala, ze se vzhled menit nebude a nebudou ani zasadnejsi zmeny ve strukture webu - (to se mne netyka o tom nic nevim)
- je zde vyhlasena nejaka soutez a jsou slibovany nejake ceny a pritom nikdo ani nevi, kdo je slibuje. Zajimave, ze? ( ano je to zajímavé, to je záměr a vzhledm k tomu že mně v redakci znají tak si asi nebudu dělat srandu)
- normal musi mit neco spolecneho s MVCR nebo s ODS, protoze pise: "stáli jsme na kraji propasti a pod jeho vedením jsme udělali krok vpřed".( frek je příliš mladý na to aby si pamatoval že tohle se pronášelo na sjezdu KSČ -opět chybná dedukce)
- normal jako jeden z mala ma rad vedeni MVCR ( o tom jsem na požarech nikde nepsal, psal jsem že si vážím hasičů - tady už to zavání nefér dezinformací - i když na MVCR není nikdo koho bych nenáviděl, nemám k tomu důvod)
- sam normal pise, ze mame cist mezi radky textu, kde chvali vedeni MVCR. ( opět nefer informace nikde jsem to nenampsal - frek vychází z citátu z výše zmíněného citátu z XV sjezdu KSČ .
- je tam take napsane, ze kdo dostane v patek CASku, tak od normala dostane basu piva (takze pokud tu T 815 Jarda zvladne do patku, ma ji jistou ). ( ano to je pravda - to dodržím)
- bude se to vyskytovat na pozarech a bude to akce. ( nebude se to vyskytovat na pozarech a všechno je akce - vše se hýbe )
- normal o Jardovi vi, ze ma vinny sklipek (nebo vi kde je Slup a je mu to jasne ). Stačí kliknou na web autora a vím kde bydlí a každý ví že na moravě jižní se pije víno - freku to jsi podcenil)
- normal nabizi jen jednu basu piv (mohl by nabidnout aspon stene, kdyz uz), ale zato nabizi predplatne HN a AR. ( nechapu proc steně - basu si kluci vypijou na zbrojnici a stěně musí najednou, )
- takze to vyjadrime malou rovnici:
ma neco spolecneho s HN + ma neco spolecneho s AR + chce se zalibit MVCR = normnal -> kdo je tedy normal?( s hasickýma novinama mám společného jen to že jsem zavolal redaktotovi a poprosil ho predplatné- jak prosté a že se chci zalíbit na MVCR - máš zcela pravdu chci být policejní prezident jinak MVCR zde nefiguruje ani 1% tak nevím proč se o tom pořád zmiňuješ)
- chce to pro vsechny hasice. Jak lze oslovit vsechny hasice? Jsou pozary pro vsechny hasice? Kolik hasicu chodi na pozary? Jsou to opravdu vsichni hasici?( to je o diskuzi )
takže kluci zatím samá voda při tomhle výkladu
možné varianty :
mladí teenageres hasiči dělají recesi,
požáry udělali malé vzrůšo,
bude vyhlášená celostání spotovní soutěž,
nějaká firma uvádí na trh nový výrobek - třeba suchou vodu, design - kuželky je to je jak pro mládež - nechystá se něco pro mládež?,
anebo něco dalšího co tu ještě v takovém rozsahu nebylo ?
Jsem rád pánové, až na jeden příspěvek že to berete jako příjemné zpestření a s nadhledem - na úrovni.
P.S. ale s tím sklípkem by se něco mělo udělat
ahoj
-
Příspěvek od martin tomášek » 12.05.2008 15:24
hm -sportovní soutěž pro hasiče??
-
Příspěvek od Zdenek Szobonya » 12.05.2008 15:24
ahoj ,s tím P.S a sklípkem to myslíš ,že by se domluvilo pár normálních normalu tady z webu zajelo na koštunk do sklípka?? )
-
Příspěvek od Jiří Proche » 12.05.2008 15:24
Do toho bych šel, dobrá možnost se odtajnit a pokecat
-
-
-
Ahoj
tak se nám to krátí .Jako porotce v mojí maqlé tipovací soutěži můžu říct, že jeden z vás se strefil svojí definicí tak na 70%. Nicméně jak jsem slíbil i dnes vyhlašuji cenu pro nejsprávnější tip. A tadneštní cena je tajná . Když tajemno tak se vším všudy.Zatím je v banku - basa piv podle vlastního výběru, předplatné Hasičských novin a Alarm revue a jedná tajná cena. Takže prosím můžete nechat svojí obrazotvornost pracovat na plné obrátky. A ten sklípek se uskuteční - důvod se najde .Ještě zítra a už budete mít ode mne pokoj .
Ahoj
-
Příspěvek od JSDHO Česká Třebová JPO II Michal » 12.05.2008 15:24
Taky si ještě jednou typnu - přihlásili jste se do soutěže Dobráci roku a v pátek po čtrnácté hodině proběhne o vašem sboru vysílání v rozhlase.
-
se nam to krati,ale porad nevim,co se skryva pod nalepkou toho odpocitavani..... ;-((((
Hezkej rozbor normale ,ale porad to neni ono...
A jesi to dobrre chapu,tak ty si vyhlasil ceny na kazdy den??
- Marek Bělský
Příspěvek od Marek Bělský » 12.05.2008 15:24
že by nová konkurence ve výrobě hasičské nástavby pro CASky?
-
Ahoj
kluci , nepřihlasili jsme se do soutěže dobraci roku, ani nove CAS a maš pravdu, na každy den mam jednu cenu a ta dneštni tajna je velice neobvykla ). U te tajne ceny, budeš mit možnost zažit to co normalni smrtenik nezažije.
Už se nám to krátíííí .-)))
Ahoj
-
Příspěvek od Jirka Šibor » 12.05.2008 15:24
Koukám že se tady na to téma rozjela rozsáhlá diskuze.Každej den přemýšlím co se bude dít, ale nějaký extra nápady nemám A taky sem zvědavej na výherce této typovací soutěže. Předem gratuluji
-
RE:normal-tak sem to prece jen pochopil dobre... Hele ale porad jsi vlasne nenahodil indicii.A nebo jsem spatne precetl ten tvuj obsahlej prispevek??Ja uz sem asi vsechny svoje moznosti vycerpal,takze bych se jen opakoval......Porad me nic nenapada.... ;-(
-
Ahoj,
příteli, pro tebe dneštní tajná cena jako ulitá, nebudeš to mít daleko od bydlištět. Já jsem to prožil 2* a nezapomenu na to .
Nicméně jeden už tipl tak na 70% a jeden tak na 50%. Neočekávejte, že to bude něco bombastického, nicméně jsem na něco přišel a bude to zajímavé. Samozřejmně já měl nápad a další jej zrealizují. ))))
A indicie? Za vším hledej..... Takové jedno přísloví napoví .-)
Ahoj
- Marek Bělský
Příspěvek od Marek Bělský » 12.05.2008 15:24
Dle upoutávky to vypadá na samohasicí požáry -)-)-). Ten druhý hasič tam za dva dny bude mít napsáno / To se uhasí samo /. No a tomu třetímu se tam objeví / To je paráda /. Akorát nevím co s tím hasičem co drží tu proudnici , ten pravděpodobně dostane v nejbližší době výpověd.-)-)-)
-
Příspěvek od Pavel Burda » 12.05.2008 15:24
Já tiše doufal, že Normal bude křtít třeba speciální IL-78 v úpravě pro JSDH, který pak bude nabízet VPO.
Nakonec ale i zatímhle může být ženská - co by člověk kvůli nim nepodnikl, že. pb
-
-
je to docela dlouhy hadani.....A cim vic premyslim,tim vic vim,ze nic nevim!!!!firma opirajici se o hasicinu obecne,to je hodne hodne obecny,navic nevim,kteri borci jsou zatim nejbliz.Nebo aspon ktery prispevky sou voditkem..... ;-((((
Ani nam nereknes,jestli chcete hasicine pomoct nebo jak se to s ni vlastne poji...??
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky