rozbor situace
Ahoj,
kluci vyskytl se tu jeden rozbor, vyjádřím se k němu jako k jiným

v závorce je moje odpověď
Dnesni velky souhrn faktu a dezinformaci

:
- jedna se o reklamu -( klidne se skupina teenageru může složit na banner a udělat malou recesi - nemusí to být reklama)
- s redakci to nema nic spolecneho - ( napsal jsem že bych byl rád kdyby to mělo na požáry pozitivní efekt a něco v tom směru asi podniknem - vyvraceno .-)
- redakce v nedavnych diskusich vyhrozovala, ze se vzhled menit nebude a nebudou ani zasadnejsi zmeny ve strukture webu - (to se mne netyka o tom nic nevim)
- je zde vyhlasena nejaka soutez a jsou slibovany nejake ceny a pritom nikdo ani nevi, kdo je slibuje. Zajimave, ze? ( ano je to zajímavé, to je záměr a vzhledm k tomu že mně v redakci znají tak si asi nebudu dělat srandu)
- normal musi mit neco spolecneho s MVCR nebo s ODS, protoze pise: "stáli jsme na kraji propasti a pod jeho vedením jsme udělali krok vpřed".( frek je příliš mladý na to aby si pamatoval že tohle se pronášelo na sjezdu KSČ -opět chybná dedukce)
- normal jako jeden z mala ma rad vedeni MVCR ( o tom jsem na požarech nikde nepsal, psal jsem že si vážím hasičů - tady už to zavání nefér dezinformací - i když na MVCR není nikdo koho bych nenáviděl, nemám k tomu důvod)
- sam normal pise, ze mame cist mezi radky textu, kde chvali vedeni MVCR. ( opět nefer informace nikde jsem to nenampsal - frek vychází z citátu z výše zmíněného citátu z XV sjezdu KSČ

.
- je tam take napsane, ze kdo dostane v patek CASku, tak od normala dostane basu piva (takze pokud tu T 815 Jarda zvladne do patku, ma ji jistou

). ( ano to je pravda - to dodržím)
- bude se to vyskytovat na pozarech a bude to akce. ( nebude se to vyskytovat na pozarech a všechno je akce - vše se hýbe

)
- normal o Jardovi vi, ze ma vinny sklipek (nebo vi kde je Slup a je mu to jasne

). Stačí kliknou na web autora a vím kde bydlí

a každý ví že na moravě jižní se pije víno - freku to jsi podcenil)
- normal nabizi jen jednu basu piv (mohl by nabidnout aspon stene, kdyz uz), ale zato nabizi predplatne HN a AR. ( nechapu proc steně - basu si kluci vypijou na zbrojnici a stěně musí najednou, )
- takze to vyjadrime malou rovnici:
ma neco spolecneho s HN + ma neco spolecneho s AR + chce se zalibit MVCR = normnal -> kdo je tedy normal?( s hasickýma novinama mám společného jen to že jsem zavolal redaktotovi a poprosil ho predplatné- jak prosté

a že se chci zalíbit na MVCR - máš zcela pravdu chci být policejní prezident

jinak MVCR zde nefiguruje ani 1% tak nevím proč se o tom pořád zmiňuješ)
- chce to pro vsechny hasice. Jak lze oslovit vsechny hasice? Jsou pozary pro vsechny hasice? Kolik hasicu chodi na pozary? Jsou to opravdu vsichni hasici?( to je o diskuzi )
takže kluci zatím samá voda při tomhle výkladu
možné varianty :
mladí teenageres hasiči dělají recesi,
požáry udělali malé vzrůšo,
bude vyhlášená celostání spotovní soutěž,
nějaká firma uvádí na trh nový výrobek - třeba suchou vodu, design - kuželky je to je jak pro mládež - nechystá se něco pro mládež?,
anebo něco dalšího co tu ještě v takovém rozsahu nebylo ?
Jsem rád pánové, až na jeden příspěvek

že to berete jako příjemné zpestření a s nadhledem - na úrovni.
P.S. ale s tím sklípkem by se něco mělo udělat

ahoj