Za 07:02:16:42 to začne
-
Příspěvek od Daddy Yankee » 12.05.2008 15:24
Ty skopky vyhraju ja!!!!:-))))
Ale musim poradne popremyslet.....
-
no boli neboli,hlavne na to musim prijit driv nez ostatni... ú)))
-
-
Příspěvek od Freek » 12.05.2008 15:24
Tak pis porad dal a dal co te napada - tzv. Brainstorming (http://cs.wikipedia.org/wiki/Brainstorming).
Vzhledem k tom, ze ma byt poprve neco pro hasice, tak je dobre si uvedomit:
- kdo je vlastne hasic (jsem hasic?)
- jak to rozsirit opravdu mezi vsechny
- musi se to hasiciny dotknout vseobecne (to samo o sobe je hodne obtizne, z techt vypliva, ze ma jit o nejakou revoluci)
- prispevky jsou psane tak, ze si autor jeste neni moc jisty tim co dela
- zitra snad udelam opravdu podrobny rozbor
-
Ale oni na to prece museji prijit? Bude pod tim vysledkem podepsany, nebo ne? A to i kdyz se to nema tykat pozaru, ale hasiciny vseobecne. Navic v republice je jen malo lidi co maji takove zkusenosti, aby si v takovem projektu mohli takto verit.
On sam priznava, ze redakce o tom nevi, tudiz asi ani nebude redakce. Tim se nam okruh dost zmensuje. Kolik lidi v CR neco takoveho zvladne? Kolik instituci nebo organizaci neco takoveho zvladne?
Treba moje prispevky budou povazovany za zitrejsi napovedu a zadna jina nebude , normal jen rekne, ze jsem dal dost indicii a prihodi jen dalsi cenu
-
Příspěvek od Hynek Obroučka » 12.05.2008 15:24
ode mě se další reakce nedočkáš, mrknul jsem do systému a tak bych nerad komukoliv, byť třeba mimoděk, radil...
-
Příspěvek od a dyť je to fuk . » 12.05.2008 15:24
Nu, sobně bych to viděl, že si nějaká firma co prodává něco pro hasiče zaplatila reklamu a až teprve po odpočítávání se dozvíme o co jde.
Tohle napínání je jeden z nejefektivnějších způsobů, jak nalákat (alespoň zvědavostí) zákazníky (pokud to napínání není moc dlouho, což v tomhle případě těch pár dnů je myslím akorát).
Teď už jen uhádnout o kterou firmu jde.
-
Příspěvek od Normal » 12.05.2008 15:24
Dobrý den pánové,
Nejdříve rp Hynka - děkuji za tvůj fér přístup, je to dnes vzácná vlastnost ikdyž hasiči ji mají více zakodovanou . Jinak pánová malá indicie, jeden z vás už basu má tak na 60%, ale samozřejmně složím poklonu i s cenou tomu který bude nejbílž tipem až v pa,pa,pa,pa, kdy to vypukne. Jako cenu pro dalšího který bude s tipem nejblíže dávám celoroční předplatné Alarm Revue. A zítra zase něco vymyslím . Nicméně to co se chystá by mělo mít více rovin, ta první bude pro vás příjemná, ale mým cílem a těch co jdou do toho se mnou je aby ty druhá popřípadě třetí rovina měla celorepublikový dopad. Protože jsem jen obyčejný člověk, takže žádnou revoluci nečekejte. Ale dělám to proto, protože si vaší práce vážím, a chci nějak pomoct vám když vy pomáháte svým bližním.
Ahoj
- Marek Bělský
Příspěvek od Marek Bělský » 12.05.2008 15:24
Nevím jak to napsat kvůli reklamě , ale nemá to něco společného s Jihočeskou firmou z Kájova?
-
Dnesni velky souhrn faktu a dezinformaci :
- jedna se o reklamu
- s redakci to nema nic spolecneho
- redakce v nedavnych diskusich vyhrozovala, ze se vzhled menit nebude a nebudou ani zasadnejsi zmeny ve strukture webu
- je zde vyhlasena nejaka soutez a jsou slibovany nejake ceny a pritom nikdo ani nevi, kdo je slibuje. Zajimave, ze?
- normal musi mit neco spolecneho s MVCR nebo s ODS, protoze pise: "stáli jsme na kraji propasti a pod jeho vedením jsme udělali krok vpřed".
- normal jako jeden z mala ma rad vedeni MVCR
- sam normal pise, ze mame cist mezi radky textu, kde chvali vedeni MVCR.
- je tam take napsane, ze kdo dostane v patek CASku, tak od normala dostane basu piva (takze pokud tu T 815 Jarda zvladne do patku, ma ji jistou ).
- bude se to vyskytovat na pozarech a bude to akce.
- normal o Jardovi vi, ze ma vinny sklipek (nebo vi kde je Slup a je mu to jasne ).
- normal nabizi jen jednu basu piv (mohl by nabidnout aspon stene, kdyz uz), ale zato nabizi predplatne HN a AR.
- takze to vyjadrime malou rovnici:
ma neco spolecneho s HN + ma neco spolecneho s AR + chce se zalibit MVCR = normnal -> kdo je tedy normal?
- chce to pro vsechny hasice. Jak lze oslovit vsechny hasice? Jsou pozary pro vsechny hasice? Kolik hasicu chodi na pozary? Jsou to opravdu vsichni hasici?
No a ted by to chtelo nejake zavery. Ale to si musite jeste pockat
-
vsichni ve spolek....
Muj tip:Pan normal zatupujici firmu x si zaplatil reklamu tady na pozarech,jde o neco velkeho...Ikdyz se normal brani nejake revoluci,po vypuknuti to asi takova mala revoluce bude....Takovy obrat k lepsimu.Jenze nevime na co presne se ta firma zameruje.Jiste,jde o nejakou firmu,ktera se opira o hasicinu,ale co presne chce vnest nam hasicum nebo pozarum....?To je otazka....
Ja vim,kdo je pan normal............S tim sklepem se prozradil....
A nebo firma,ktera zahajuje provoz a bude nabizet na zacatek totalni vyprodej hasicskeho zbozi..... )))))
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 12.05.2008 15:24
freek: požáry jsou pro všechny hasiče...vidím ve tvých slovech zase cosi nedobrého...či se pletu?
Jinak banner je prostě obestřen tajemstvím, co jsem již v jiné diskusi vysvětlil minulý týden, tuto kdosi založil až později a já se nehodlám opakovat, hledejte...
-wap-
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz