svatba na stanici HZS Praha
-
Příspěvek od Kamila Drábková » 12.05.2008 15:23
Promiň, ale věta, cituji: "Hynku, stažení toho článku byla fakt blbost... (Ondra Belica)" mi tak prostě vyzněla... Neřešme to. Hlavně že ti dva novomanželé jsou spokojení. A vo tom to přeci je ne?
-
Příspěvek od Ondra Belica » 12.05.2008 15:23
to s těma pantoflema nebyla kritika. Prostě se mi líbil ten kontrast mezi načančanou nevěstou, ženichem ve slavnostní uniformě a zbytku šichty v pantoflích, tak jsem se o to podělil. Jinak pantofle nosím rád.
Co se té cenzury týče, nevím jak jinak nazvat stažení článku jen proto, aby se zabránilo diskusi.
Radek,
to popíchnutí v podobě svatební noci nebo pantoflí je mou formou gratulace. Kdo mě zná, ten to ví, kdo mě nezná, bere mě za vola, takový je život. Nejsem z těch, co píší upřímnou soustrast nebo ze srdce gratulují lidem, které neznají. To pak nemůže být od srdce ani upřímné.
Dag,
jednou to je hasič, tak nosí hasičskou uniformu. Příslušnost k útvaru je jiná věc. Nemíchej jablka a slony.
Ano, s tepláky a rádiovkou hovořím z vlastní zkušenosti. Zkušenosti s těmi, co je sami nosí a ostatním pak (nejlépe pod anonymní přezdívkou) vytýkají ústrojovou kázeň.
Z té stanice nejsem, navíc nejsem vůbec hasič. Ale nelíbí se mi, jak voláš po nápravě něčeho, co je v pořádku. Spíš jen vyřváváš proto, abys byl slyšet.
Máš pravdu, neznám Tě (alespoň ne coby Daga), ale soudím Tě dle toho, co píšeš. A moc dobře vím, že i naprosté hovado a lempl může dělat VS.
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 12.05.2008 15:23
A přesně o to šlo, spokojenost novomaželů. Jenže to zde pár lidí nechápe.
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 12.05.2008 15:23
Víš, rád bych zde na Požárech uveřejnil víc tzv. oddychových článků mimo běžnou služební činnost a to zejména z důvodu, že to všichni prostě potřebujeme! Vždyť každý článek v sekci události je něčí neštěstí, mnohdy to poslední... Ano, jsme hasičský server, musíme tyto informace podávat, ale také jsme jen lidi, kteří toho občas mají dost a trochu toho uvolnění potřebují. Jenže to zde pár jedinců prostě nepochopí. O to víc mi velmi mrzí, že se musel článek o svatbě stáhnout, ale nešlo prostě jinak.
-
Příspěvek od Radek » 12.05.2008 15:23
já Tě chápu, že to mrzí, děláte dobrou práci a čekal bych, že ostatní kolegy potěší i příspěvky řekněme mimo služební. Ano, je to hasičskéj server,ale svatba kolegy hasiče do něj patří a to by si měli ostatní uvědomit,no a komu to nejde pod nos, tak je asi réjpal a bude šťárat do všeho,bohužel..Přeju hodně trpělivosti do další práce a taky to, ať se tím nenecháš otrávit, protože více kolegů je solidních než těch šťouravých,alespoň tomu věřím a doufám v to
-
Příspěvek od Jiří Proche » 12.05.2008 15:23
Nechapu nebudu komentovat, snad jen u, ale raději nic..................
-
Příspěvek od sivá holubička » 12.05.2008 15:23
Původně jsem nechtěl reagovat, ale už mi to nedalo. Bohužel někteří tady rozdmýchávají ohně, i když vůbec nehoří. Přeci - kdyby bylo něco v nepořádku, tak by to velitel stanice vůbec nepovolil. Neznám uniformy vojenských hasičů. Ani nemám oči jako výr, takže jsem neviděl, jaký rukávový znak má ženich na fotce. Ale o to ani nejde. Prostě se 2 lidi mají rádi, rozhodnou se vzít se na hasičské stanici, tak když je vše vpořádku proč jim to neumožnit. Takovu zkostnatělostí, že to není důstojné a podobně, si my sami kazíme jméno.
Byla to svatba těch dvou, určitě řekli své, jak si to představují, tak proboha nehodnoťme, jak vypadají svatební hosté na fotkách!!! Nechme právo svatebčanům mít svatbu dle jejich představ!!!
No a co se týče uniforem - není to výraz určitého vztahu k profesi, když se novomanžel rozhodne absolvovat svatbu v uniformě? Měli bychom mu děkovat za propagaci ne ho hanit...howgh, domluvil jsem...
-
Příspěvek od Michal » 12.05.2008 15:23
musím říct ,že jen koukám a za některý příspěvky jinéjch se stydím.Já sám za sebe přeju kolegovi Jirkovi a jeho ženě, všechno NEJ do společnýho života a oběma gratuluju, Michal Rozehnal
Radek: čus Ráďo,pěkně jsi se rozepsal:-),souhlasím s Tebou a zároveň Tě zdravím
-
Příspěvek od Michal » 12.05.2008 15:23
Už jen maléj dovětek,mrzí mne, že jsem nestačil kouknout na fotky dřív než byly staženy, ne proto,abych skoumal uniformu, nebo se pozastavoval nad pantoflema,to ani náhodou, prostě proto, že je hezký vidět i příjemný okamžiky ve sboru, nejen ty tragický u zásahu
-
Příspěvek od Zbyněk Pochman » 12.05.2008 15:23
Není to jedno, hlavně aby jim to vydrželo a jestli to byla uniforma VHZS, tak mě je to jedno, hlavně hodně štěstí. Jinak souhlasím s uvedenými příspěvky , že se tady budem bát poslat fotky s cvičení nebo zásahu, jestli se náhodou něčeho nedopouštíme. Měl jsem možnost mluvit s klukama redakce a nezávidím jim to je mezi náma spousty rejpalů a věřim,že v reálu se ani u hasičů nesvezou
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky