Zdar,
byrokracie pokračuje. K věci. Člen má novou lékařku, kterou požádal o provedení periodické prohlídku, aby mohl být dál v jednotce. Lékařka ovšem požaduje dodat žádost o vyplnění posudku. Netuším co vlastně chce. Jediné co mě jako napadá, tak je hlavičkový papír obce, kde starostka poprosí o provedení prohlídky. Je to už normální toto?
Zajímavé je, že jsou doktoři, kteří to dělají zadarmo, ještě poděkují za to co děláme a pak takový, kteří neví co by za to chtěli. Viz zkušenosti z jednotky.
lékařská prohlídka - lékař požaduje žádost
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Re: lékařská prohlídka - lékař požaduje žádost
Příspěvek od Kolín » 09.10.2023 21:47
Ahoj, mám aktuálně stejnou čerstvou zkušenost. Byl jsem odkázán na vyhl. 79/2103 Sb. §6 odst. 2b.... Takže jsem do formuláře do psal místo "Lékařský posudek" "Žádost o lékařský posudek" a bylo. Kravina.
-
Příspěvek od Edison » 09.10.2023 22:53
Tak nic noveho u nás tak jedem celou dobu na tisk toho používám KPO ikdyž jsme už párkrat psál na vývoj Port.Allu aby tam přihodili i zdravotní a další dokumenty pro správu jednotky.
Takle vypadá náš papír chybí konec akorát. Plus řidiči maji zvlášť jeden papír navíc.
Takle vypadá náš papír chybí konec akorát. Plus řidiči maji zvlášť jeden papír navíc.
Bez názvu.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Stanislav Kaisler » 10.10.2023 05:35
Ahoj, my používáme přiložený formulář. Tam také je nejprve žádost a pak až samotný posudek.
ZPVzor.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Příspěvek od Ondra » 10.10.2023 08:58
My používáme už x let to stejné a nikdy nebyl problém.Edison píše: ↑09.10.2023 22:53Tak nic noveho u nás tak jedem celou dobu na tisk toho používám KPO ikdyž jsme už párkrat psál na vývoj Port.Allu aby tam přihodili i zdravotní a další dokumenty pro správu jednotky.
Bez názvu.jpg
-
Příspěvek od papun » 10.10.2023 11:12
Tak jestli tam stačí v té hlavičce napsat slovo zadost o... tak to je fakt opicarna.
Nicméně proč oficiální dokument který nabízí GŘ HZS je ten co mám já. Prostě jeden velký bordel a každý si to dělá jak chce.
Nicméně proč oficiální dokument který nabízí GŘ HZS je ten co mám já. Prostě jeden velký bordel a každý si to dělá jak chce.
-
Příspěvek od Martin JMK » 11.10.2023 07:50
Ahoj, tohle je standartní věc. GŘ vydalo formulář se žadostí. Dej do googlu žadost o lekařské vyšetření jsdh a najdeš.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky