Anketa o nejlepší web
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 12.05.2008 15:22
Ano, chyba je jasná a to ta, že jsem se na Požáry už dávno nevybodl, neb komentáře nehasiče kixe vše vysvětlují. Za vše může redakce našeho webu a to jen proto, že pro hasiče něco dělá. Kixi, díky za osvětlení situace. Že je někdo vůl, co dokáže poškodit cokoliv, tak on za to vlastně nemůže, ale my naopak ano. Jsi opravdu geniální! Furt se div, že jsou na tebe lidi nas..ný, když dokážeš napsat takovou blbost.
-
Příspěvek od Petr Skoták » 12.05.2008 15:22
Já osobně zde nemám mnoho příspěvků, protože můj názor je ten, že než se ptám, tak napřed hledám a čtu. A většinou najdu. Pozady.cz pročítám už delší dobu a teprve nedávno jsem se rozhodl, že se zde zaregistruji. V této anketě jsem nehlasoval a osobně si myslím, že je velká škoda aby tato aféra a názory několika jednotlivců na její průběh nějak poškodila běh webu.
Pánové já to vidím takhle: Důležité je vytrvat, blbci se utlučou sami!
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 12.05.2008 15:22
kvalita webu = kvalita designu + kvalita technického řešení + kvalita obsahu - TAK UKAŽ, CO UMÍŠ, VYJMA KVALITNÍCH ŘEČÍ.
Nevím jestli je vhodné řešit nekvalitu technickou tímto způsobem. - JE, S TEBOU TO JINAK NEJDE.
S nehasičem máš pravdu, nemůžu umět, vědět a dělat všechno. - PRAVDU MÁM, TO VÍM, ALE TY TEĎ LŽEŠ, PROTOŽE SE PREZENTUJEŠ, ŽE VŠCHNO VÍŠ, VŠECHNO ZNÁŠ, VŠECHNO DĚLÁŠ, VŠUDES BYL A OD VŠEHO MÁŠ KLÍČE...
Viš ty co? Udělám si výlet a přijedu ti to technické řešení technicky osvětlit. Nikdy jsem zde neprzentoval, že Požáry jsou dokonalé. Když má někdo myšlení jakým se ty prezentuješ zde na Požárech, nemá šanci nic pochopit a zmůže se jen na... no, však víš. Někdo ti asi šlápl na hračku, že píšeš takové, mmm, jak to jen říct, hovadiny. Nebudu dále marnit svůj čas. Piš, haň, blouzni, budu se bavit. Krásný den do Kixova bláznivého světa přeje wap
PS: TY JSI PŘESNĚ ČLOVĚK, O KTERÉM BY SE DALA ŘÍCI TA ZNÁMÁ VĚTA - PO BITVĚ GENERÁL, AKORÁT TY NEVÍŠ, CO JE BITVA. TAKŽE GENERÁL NA STÁLO...NEBO TAK NĚCO. ČI NA ŘEČI PREZIDENT?
Příspěvek od » 12.05.2008 15:22
Ja za to tak nejak nemuzu, nejsem zadnej polyhistor a dokonce tu jen prezentuju to, co do me vsichni husti. Muzu ti sdelit zdroje, ze kterych cerpam (jake kraviny se musim ucit) a muzes jim vysvetlit, ze nemaji pravdu (vetsinou jsou to ruzni docenti a profesori).
-
Příspěvek od Pavel Horaček » 12.05.2008 15:22
Podle toho co tu píšeš tak do tebe cpou pěkný kraviny nebo si to tak přebíráš a myslíš si že máš patent na rozum asi to bude možná i tvím věkem a tím že nevíš co to je být hasičem tedy myslím tím který dělá pro lidi, ne jen kecama v kanceláři ale nemyslím jen profi ale i dobrovolný prostě ty co ktomu něco cítí a ty mezi ně podle mě nepatříš.
- Filip Foukal
Příspěvek od Filip Foukal » 12.05.2008 15:22
Takže jsi mi vlastně nic neosvětlil,napsal jsi dost,ale de facto nic...
V čem dle tebe spočívá kvalita obsahu Požárů? Je to v lidech, kteří sem přispívají. A tím nemyslím bezpředmětné připomínky v diskuzi a občas vcelku zbytečné reakce. Přeber si to jak chceš...
-
Příspěvek od Ondrej Kulhanek » 12.05.2008 15:22
Kix : Víš, je zajímavé, že ten, kdo má neustále nějaké problemý jsi ty ! Rejpeš do kravin, pořád se ti něco nelíbí a ani na to nemáš moc právo. Pokud se ti něco nelíbí, tak to nečti, nebo sem nechoď. Nechci ti brát právo na názor, ale kluci tento server spravují a příspívají do něj příspěvky ve svém volném čase a DOBROVOLNĚ bez uplaty. Pokud by to byl zpoplatňený server, kde bys platil za přístup, pak je oprávněná kritika na mistě. Nikdo tě prostě nenutí navštěvovat požáry a číst
Václav : Chtělo by to řešit s chladnější hlavou, i když vím, jak to dokáže vytočit a jak je těžké nereagovat . Jsem v naprosto stejné situaci jako ty, ale na jiném místě, v jiném "oboru" než je hasičina. takže tě chápu.
-
Příspěvek od Milan Churý » 12.05.2008 15:22
i náš web, přestože jsme se do soutěže nepřihlásili....
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:22
Souhlas, stránky máte dobré a hasičárnu novou... co víc si přát .
Viz http://www.pozary.cz/forum.asp?akce=pri ... pevek21568
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:22
Souhlas, stránky máte dobré a hasičárnu novou... co víc si přát .
Viz http://www.pozary.cz/forum.asp?akce=pri ... pevek21568
-
Příspěvek od Milan Churý » 12.05.2008 15:22
Díky, pokud mohu za sebe - už bych chtěl jen Terrno jako mají Pečky(osobně blednu závistí), na naší stojánce mu to moc slušelo - snad do budoucna něco do domečku poscháníme.....
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky
- SPORT.POŽÁRY.cz