Zásah
-
Příspěvek od Hasič Josef » 12.05.2008 15:25
Můžu se zeptat?
Zásah 14:03 Dolní Loučky - Cas 24 PS Tišnov
Technická pomoc - doplnění obecní studny vodou
Je to na www.hasicibm.cz
Proč?
proč na to vyjíždělo HZS PS Tišnov? Proč nejely Dolní Loučky? Myslím že jeto na hlavu postavené. Nejsu odtamtud ale nechápu to! vždyt to není závažná věc a místní jednotka to mohla zvládnout.
co kdyby PS Tišnov měla jiný výjezd?
Myslíte že to kopis špatně zhodnotil?
Jakej máte názor?
Vycházím jen z toho co jsem si přečetl na www.hasicibm.cz a jen se ptám.
-
-
Příspěvek od David Pokorný » 12.05.2008 15:25
naž zase začneš napadat Kopis a dělat spekulace koho poslal,nebo měl poslat uvědom si o co při zásahu šlo a jaké jsou podmínky.Pokud se jednalo o dovoz vody do studny,jedná se zdřejmě o vodu pitnou,v horším případě vodu užitkovou ale ve vysoké kvalitě.Ne všechny jednotky tankují vodu jen z hyrdantu a podle toho také nádrže uvnitř vypadají. asi nikdo by moc nepoděkoval za vodu na doplnění studny sice natankovanou někde z hydrantu ale dovezenou v rezavé cisterně,nebo do cisterny kam se předtím plnila voda z kdejakého rybníka....
-
DEJVIDE asi ses spletl,já tímto kopis nenapadám,tak nenapadej ty mě že bych ho měl napadat a drž se u země ok?
Já jsem se jen normálně zeptal a jestli máš něco proti tomu, že když se tady někdo na něco slušně ptá a nikomu nenadává, tak raději ani neodepisuj! Myslel jsem to uplně v klidu a ne, jako nějaký napadání, tak zvolni jo?
A navíc si třeba myslím že se to dá vyřešit i jinak, např. doplněním studny z hydrantu, třeba i za pomocí místní jednotky.Nebo majitelů hydrantů,což většinou jsou vodárny a nemusí k tomu být požita žádná jednotka HZS nebo JSDH. I vodárenský služby mají pohotovosti.
-
Příspěvek od Jarda Kyks » 12.05.2008 15:25
Myslím, že Dejvid vcelku jasně objasnil dotaz Pepy hasiče!!! a proto bych jej rozhodně neobviňoval z napadání.
-
Já jsem napsal dotaz, on začal větou at nenapadám kopis.
Pokud vím já jsem nikoho nenapadl a jen jsem se zeptal.Proto jsem se bránil tím že se jen ptám a at nenapadá on mě, že já někoho napadám.
Sorry pánové ale mám nazor že pokud otevřu nějakou diskusi tak proto,že se na něco ptám a něco mě zajímá a ptám se na váš názor a co na to říkáte a v žádným případě si nebudu dovolovat někoho napadat např. kopis jak píše Dejvid. Je to jejich rozhodnutí a s tím nic nenadělám a je to dobře,jednají tak jak je potřeba, mě jde o to zkusit se pobavit jestli by to nešlo (to plnění studny) uskutečnit nějak jinak,např. přes ty vodovodní společnosti a nevyužívat k tomu výjezdy hasičů a pokud to nešlo takhle udělat, tak proč nevolat i místní jednotku?
- Daniel Koldinský
Příspěvek od Daniel Koldinský » 12.05.2008 15:25
Já v příspěvku Hasiče Josefa napadání kopisu nenašel, je tam Myslíte že to kopis špatně zhodnotil? tedy dotaz a ne kopis to zhodnotil špatně! což by bylo napadání kopisu. Připadám si jak v 9. třídě ZŠ a ne na hasičském webu, nejdřív freek a teď Hasič Josef, kdo to bude příště?? Je tohle vůbec normální?? Zamyslete se nad sebou!!
-
Příspěvek od Petr Novotný » 12.05.2008 15:25
Mno pokuď se nepletu tak PS Tišnov má novou cas tak se nedivím že je poslali doplnit pitnou vodu do studny tím si myslím že je to celý vysvětlený
-
-
Příspěvek od David Pokorný » 12.05.2008 15:25
Promin jestli ti můj výrok NEŽ ZAČNEŠ NAPADAT KOPIS přišel jako něco proti tobě ale v prvním příspěvku jsi nepsal

-
Příspěvek od Hubert Krbek » 12.05.2008 15:25
Asi měsíc jsem tu nebyl, ale vidím, že se nic nezměnilo. Je smutné, když se někdo na něco zeptá a z druhé strany se to vyloží jako napadání. To je škoda, to by měl člověk strach se zeptat na něco co ho zajímá.
Zpět na „Zásahy - rady a postupy“
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky