Upload videa
Našli jste nový způsob hašení? Nebo chcete jen poradit?
-
Příspěvek od Radek Dopirák » 12.05.2008 15:21
Upload videa
Nazdar bratři a sestry hasiči, potřeboval bych poradit kam bych mohl uploadovat nějaká videa. Mám doma zásobu pár videí výjezdů, cvičení apod. Když mi poradíte tak to uploaduju a dam sem odkaz.
R.D.
Nazdar bratři a sestry hasiči, potřeboval bych poradit kam bych mohl uploadovat nějaká videa. Mám doma zásobu pár videí výjezdů, cvičení apod. Když mi poradíte tak to uploaduju a dam sem odkaz.
R.D.
-
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:21
RE: Hrábě
Mám na webu jenom asi gigový prostor, takže moc místa není
) No ale zkus něco free, třeba wz.cz nebo tak...
Mám na webu jenom asi gigový prostor, takže moc místa není

-
-
Příspěvek od Štěpán Klička » 12.05.2008 15:21
youtube ne
www.youtube.com se mi moc nelíbí,zkus ten edisk.Odtud by to mělo jít i normálně stahovat.Dávají 250 MB zdarma,velikost souboru max. 100 MB,nebo za 70 kč/měsíc 1GB a 150 MB soubory.Pokud to jsou malá videa,dej je tam vsechna,pokud to je něco velkého,raději tam dej ke stáhnutí každý týden jedno video a pak ho vyměň.Ale počítej s tím,že se to bude mezi lidmi ukrutně rychle šířit a možná to bude někdo dávat ke stažení i na své stránky.Jinak já mám o jakékoliv záběry s hasičskou tématikou velký zájem,už se na to těším.
www.youtube.com se mi moc nelíbí,zkus ten edisk.Odtud by to mělo jít i normálně stahovat.Dávají 250 MB zdarma,velikost souboru max. 100 MB,nebo za 70 kč/měsíc 1GB a 150 MB soubory.Pokud to jsou malá videa,dej je tam vsechna,pokud to je něco velkého,raději tam dej ke stáhnutí každý týden jedno video a pak ho vyměň.Ale počítej s tím,že se to bude mezi lidmi ukrutně rychle šířit a možná to bude někdo dávat ke stažení i na své stránky.Jinak já mám o jakékoliv záběry s hasičskou tématikou velký zájem,už se na to těším.
-
Příspěvek od KPO Kancelář pro obec » 12.05.2008 15:21
Videa obrázky texty pro hasiče
Dobrý den,
prostor pro hasičské zajímavosti jsme vytvořili na http://www.kancelarproobec.cz/nabidka_hasicu.html
Věříme, že si zde budete chodit pro zábavu i poučení.
Tým KPO
Dobrý den,
prostor pro hasičské zajímavosti jsme vytvořili na http://www.kancelarproobec.cz/nabidka_hasicu.html
Věříme, že si zde budete chodit pro zábavu i poučení.
Tým KPO
Zpět na „Zásahy - rady a postupy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava