Smekám !!!
Našli jste nový způsob hašení? Nebo chcete jen poradit?
-
Příspěvek od Kamil Příhoda » 12.05.2008 15:26
Smekám !!!
Zdravím po delším čase.
Včera jsem byl dělat ten slavnej fotbal z neslavnejma fanouškama. Celý den jsem si říkal zda dostanu na budku a zda přijdu o kameru, p řípadně jak to bude? Tento článek chci věnovat hasičům dobrákům z ŘEPORYJ ! kteří dělali asistenci na utkání, a musim říct že včera jsem prostě smekal kolik potencionálních konfliktu zažehnaly, a kolik práce tam proběhlo, na place! Chlapy fakt dobrý !!!
Toto sice není žádná perla ale jest to provás!
servus Kamil.
http://www.youtube.com/watch?v=FnAhpJYBVhQ
Zdravím po delším čase.
Včera jsem byl dělat ten slavnej fotbal z neslavnejma fanouškama. Celý den jsem si říkal zda dostanu na budku a zda přijdu o kameru, p řípadně jak to bude? Tento článek chci věnovat hasičům dobrákům z ŘEPORYJ ! kteří dělali asistenci na utkání, a musim říct že včera jsem prostě smekal kolik potencionálních konfliktu zažehnaly, a kolik práce tam proběhlo, na place! Chlapy fakt dobrý !!!
Toto sice není žádná perla ale jest to provás!
servus Kamil.
http://www.youtube.com/watch?v=FnAhpJYBVhQ
-
Příspěvek od Daddy Yankee » 12.05.2008 15:26
media
uvedla,ze jeden hasic byl zranen....Takze mu preji brzke uzdraveni a nadale pevne nervy.....
Jinak musim souhlasit,makli si fest....Kolik dymovnic a ruznych komfet museli sesbirat a hasit.....Nespocet.....Taky smekam"!!!!
uvedla,ze jeden hasic byl zranen....Takze mu preji brzke uzdraveni a nadale pevne nervy.....
Jinak musim souhlasit,makli si fest....Kolik dymovnic a ruznych komfet museli sesbirat a hasit.....Nespocet.....Taky smekam"!!!!
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:26
re video
Kamile, ty si zahráváš. Ale je fakt, že když si přežil kuřežrouta nadopovaného fazolemi a česnekem, tak asi přežiješ všechno .
Kamile, ty si zahráváš. Ale je fakt, že když si přežil kuřežrouta nadopovaného fazolemi a česnekem, tak asi přežiješ všechno .
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 12.05.2008 15:26
Kamil Příhoda
Nebylo by možné k nám do redakce k tomu zaslat nějaké podrobnosti? Osobně mám v hlavě myšlenku na téma článku hasiči a asistence na fotalových stadionech už dlouho. ale...
Díky.
-wap-
Nebylo by možné k nám do redakce k tomu zaslat nějaké podrobnosti? Osobně mám v hlavě myšlenku na téma článku hasiči a asistence na fotalových stadionech už dlouho. ale...
Díky.
-wap-
wap - POŽÁRY.cz (DPV)
-
Příspěvek od MILAN BRYKNER » 30.10.2008 18:31
TO NEBYLI FANOUŠCI, TO BYLI HOVADA A NA STADIONU NEMĚLI CO DĚLAT !!! NAVRHUJU TY PROUDY VYUŽÍT K TOMU ABY HNED NA ZAČÁTKU POKROPILI VŠECHNY NA TRIBUNĚ ABY JIM NAVLHLI SIRKY A ZAPALOVAČE A BUDE PO SVĚTLICÍCH !!! A NEŠETŘIT JE!! ALESPON 10 ATMOSFÉR !
-
Příspěvek od Cuculus canorus » 30.10.2008 18:38
[MILAN BRYKNER - 30.10.2008 18:31] tady prisel jezisek driv a donesl nejakemu diteti internet
a ono sup sup vyhledava superstare diskuze a oslnuje nas svym rvanim
a ono sup sup vyhledava superstare diskuze a oslnuje nas svym rvanim
Zpět na „Zásahy - rady a postupy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti