Ač hodně lidí trpí "veřejnou averzí" k naší nejsledovanější televizi, před nedávnem začala tato televize dávat pořad/seriál Vizita.
Koukáte? Líbí se? Jak si na tom stojí v porovnání (pokud se vám zdá, že to porovnat jde) se 112?
Hasičiny se to zatím moc nedotýkalo a asi ani dotýkat nebude (člověka rozmláceného po nehodě tam dohromady asi dávat nebudou), ale i tak mě to zajímá
Mně osobně se pořad líbí a stavím ho do pozice nejlepšího moderního "vzdělávacího" seriálu na dnešních českých TV.
Vizita - koukáte?
Nejen hasičinou je hasič živ, pojďte se zasmát :-)
- Václav Danita(bonita)
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Danita(bonita) » 07.04.2010 23:51
Super pořad. Dostává mě co všechno doktoři dokážou. A napsal jsi to správně, "veřejná averze". Nikdo na to nekouká a přesto je nejsledovanější
Nikdy se nehádej s blbcem-klesneš tím na jeho úroveň a tam tě on porazí, páč v tom má větší zkušenosti!
https://www.facebook.com/sdhkrasnalipa
https://www.facebook.com/sdhkrasnalipa
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od JELDAS® » 09.04.2010 15:30
Vizita. Nic moc. Každý díl musí být podle Tv Nova akční. Navíc to musí režie podat takovým způsobem, aby to pochopila ne zdravotnická veřejnost. Způsob podání někdy neodpovídá správnému podání. To lepší je Dr. Gregory House.
Navíc Dr. House a Vizita je o diagnostikování. Beztak se Češi chtěli blýsknout , a proto pořad Vizita dělají.
To samé i Kriminálka (Miami, Las Vegas, ...) a Češi ?? Kriminálka Anděl.
Navíc Dr. House a Vizita je o diagnostikování. Beztak se Češi chtěli blýsknout , a proto pořad Vizita dělají.
To samé i Kriminálka (Miami, Las Vegas, ...) a Češi ?? Kriminálka Anděl.
-
Příspěvek od Lukáš šitner » 09.04.2010 23:11
[jeldas - 09.04.2010 15:30]
Tak 30. případů majora Zemana byla taky taková "kriminálka" rozhodně dřív než Maiami nebo Vegas .... Já osobně se za ten pořad stavím,líbí se mi.Je dobré se něco v pololaickém podání dozvědět o medicíně,to že to není o hasičích ještě neznamená že to není dobrý.
Tak 30. případů majora Zemana byla taky taková "kriminálka" rozhodně dřív než Maiami nebo Vegas .... Já osobně se za ten pořad stavím,líbí se mi.Je dobré se něco v pololaickém podání dozvědět o medicíně,to že to není o hasičích ještě neznamená že to není dobrý.
-
Příspěvek od Karel Huňa » 10.04.2010 11:37
Není to špatné,ale občas mi vadí ty hefty té moderátorky.
...
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz