Úroveň požárů.cz po profesní stránce
-
Příspěvek od resquator resquator » 12.05.2008 15:23
Po roční službě mimo ČR jsem trochu zaskočen úrovní stránek ww.pozary.cz...je to chyba ve mě ??? Prosím slušné a konstruktivní komentáře.
P:S: jsem velký fanda požárů takže nejsem váš nepřítel Zdá se mě, že se z nich stala stránka přebírající informace z ČTK a popř. mluvčích krajů HZS a dobrý článek se tu hůře hledá.
Jako by se tu nic neřešilo kromě počtu výjezdů JPO, přestaveb vozidel apod.Žádný profesní posun a informace ze světa naprosto nulové. Dnes zemřeli 3 záchranáři v USA v Peru bylo zemětřesení to už Vás nezajímá..
I výpadek sítě skype může být zajímavý, když se na něj naroubuje komunikační systém v ČR apod.
-
v Jaké diskusi to je dík ....prázdniny nevím, nevím ..., ale dík
Příspěvek od » 12.05.2008 15:23
-
Příspěvek od Lukáš Vejvar » 12.05.2008 15:23
Kdo hledá ten najde, tohle tady bylo řešený už stokrát, nejsme placení.. dejcháme z posledních sil, snažíme se první poslední pro Vás udělat, ale holt si to představuje jinak, že děláme prd a vkládáme pouze články, žijeme rovněž z toho co nám pošlete Vy - čtenáři, pokud máš zájem něco o té nehodě v USA napsat, pošli nám to, my Ti to rádi uveřejníme.. nemůžem věčně sedět u počítače a psát články.. Rád bych se třeba taky najedl, šel ven zasportovat.. to je jedno, prostě tohle se tu bude řešit pořád z pohledu čtenářů a z mého pohledu redaktora to vidím tak že jsou prádzniny, návštěvnost v létě je trochu menší.. ale neboj, mohu Ti zaručit, že v září se to opět rozjede
-
Trochu pohádka o unaveném novináři...Tak to Vám ty drobné za reklamu někdo krade.Vidím, že se hodně bojíte kritiky, ale ta k práci novináře patří....
-
-
Příspěvek od Daddy Yankee » 12.05.2008 15:23
ja myslim,ze kritiky se redaktori tohoto webu rozhodne neboji,pac za tu dobu co jsi byl za hranicemi,museli snest velkou hromadu nadavek a pod....
Jak povida(ji),jde o nas...
-
Příspěvek od Daddy Yankee » 12.05.2008 15:23
A taky bych rek,ze uroven pozaru jako takovych rozhodne neupada...Spis bych rek,ze sem chodi cim dal vic kretenu a pisi tady ruzny zvasty....Tim ale nemyslim tebe!!!!
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 12.05.2008 15:23
Tak pohádka o unaveném novináři? Drobné nám někdo krade? A bojíme se kritiky?
Je vidět, že nevíš o čem je řeč.
Když myslíš, že je to pohádka, pojď si to sám zkusit. Pak nebudeš psát takovéto komentáře.
Drobné za reklamu nám nikdo nekrade. Provoz webu a další činnost stojí dost.
A obava z kritiky? Tak tu opravdu nemáme. Když je kritika konstruktivní a položená na reálném základě resp. opodstatněná, rádi jí příjmem a snažíme se z ní vzít si ponaučení. To mi věř. Ovšem nesnáším jen plácnutí do tmy stylu tvých komentářů ,,úroveň upadá" aniž bys řekl pořádně v čem. To je totiž věc, která se zde objevuje poslední dobou velmi často. Jako novinář kritiku musím umět vzít, ale vše má své meze. A netýká se to jen novinařiny...
Tak copak se ti nelíbí? Píšeš, že nejsi náš nepřítel, tak nám pojď pomoct či se nějak rozumně vyjádři, co chtěl vlastně básník říci... Díky.
S pozdravem a bez urážky
šéfredaktor pohádka wap
- Filip Foukal
Příspěvek od Filip Foukal » 12.05.2008 15:23
nebo jak to je? Promiň, pokus o blbej vtip.) Zajímalo by mě v čem spočívá dle tebe slovo profesní, v případě tohoto webu? Pokud mluvíš o diskuzích,a jejich obsahu, tak v tom bych neviděl úpadek webu, ale právě diskutujících, což jsou ti profesní a dobrovolní hasiči. A jak říká Venca, jdi, a začni dělat takovýto web, zdarma, ve svém volném čase, ukaž redaktorům Požárů jak si to měl na mysli. Samozřejmě to vše při svém povolání, rodině, na úkor toho svého vlastního volného času. Takový rejpaly jako seš ty mám fakt rád...
- Filip ´Capa´ B...
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Filip ´Capa´ B... » 12.05.2008 15:23
Dle mého názoru klesá úroveň diskuzí díky tomu, že spousta lidí a profiesionálně vzdělaných (ať dobrovolných, či profi) sem přestala psát a tím jsou více výraznější všelijací Kixové, resqátoři a jim podobní.
Proč se tady dohadovat s blbcem (obecně)? Myslet si svůj názor a různé šťouraly přecházet se zaťatými zuby je lepší, než se tu donekonečna dohadovat ...
Příspěvek od » 12.05.2008 15:23
Kde je problem? kde co porusuju nebo nedodrzuju:
Já, uživatel diskuzního fóra, souhlasím s tím, že tuto službu nebudu používat k žádným aktivitám, které jsou nebo by mohly být v rozporu s platnými zákony České republiky.
Nebudu na těchto stránkách propagovat jiné konkurenční služby ani stránky s nimi související.
Službu budu využívat pouze k účelům v rámci diskuze a nebudu ji využívat ke komerčním a dalším účelům, které by mohly (i v konečných důsledcích) poškodit majitele serveru provozujícího tuto službu.
Na stránkách serveru se budu chovat v normách morálních zásad.
Morálními zásadami rozumím normy, které jsou v civilizované společnosti samozřejmostí a tím pádem nebudu vědomně poškozovat vlastníky serveru provozujícího tuto službu, ani ostatní uživatele této služby.
Autoři stránek si vyhrazují právo vymazat jakýkoliv příspěvek.
Dále souhlasím, že moje konto uživatele může být zrušeno v případě nedodržení i jen jednoho z pravidel vypsaných výše.
- Filip ´Capa´ B...
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Filip ´Capa´ B... » 12.05.2008 15:23
a je to tady.
Ale to co jsem vydržel celé měsíce chci i nadále - tedy nereagovat na tebe. Proto snad jen jedna odpověď.
A proč? Ti chytřejší, kteří si zde čtou často, jistě ví, protože to dělají také (ikdyž to některým nedá). - Známe tě tu.
Řekl jsem snad, že něco porušuješ, či nedodržuješ? Ne. A jediné co umíš, je se ohánět vyhláškami, zákony, paragrafy apod.
Neříkám, že jsem starý a moudrý, ale už jsem od života pár facek dostal. Jednou snad pochopíš, že není třeba na vše reagovat a do všeho se s*át, když o tom nevíš vše potřebné.
- Filip Foukal
Příspěvek od Filip Foukal » 12.05.2008 15:23
tak timhle si už dorazil i mě, promiň, ale už to fakt přeháníš!
-
-
Příspěvek od Jirka Havel » 12.05.2008 15:23
Pánové a co takhle založit novou diskusi o tom co se zde konkrétně komu nelíbí a co by chtěl zlepšit. Myslím, že zakládání nových webů, jak bylo navrženo výše je blbost. I když je mě jasné, že to asi nebylo myšlené až tak vážně. Osobně si myslím, že tento web bude mít takovou úroveň jakou mu dají sami přispěvatelé. A to jak článků tak diskusí, ale to už tu někdy někdo psal a měl svatou pravdu. Člověk by sem měl chodit, když se chce něco dovědět, nebo někomu poradit a ne se tu hádat a někoho urážet. Třeba i když jeho názor je mi třeba proti srsti. Je pravdou, že úroveň některých diskusí v poslední době byla hodně nízko a tím si myslím trpí i úroveň celého webu.
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky
- SPORT.POŽÁRY.cz