Světelné rampy
Ruská vlaštovko,posílal jsem na mail rescue.radio@quick.cz,zkusím to znovu,komu to nedošlo klidně ať napíše znovu.Petr
výstražné rampy
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
-
Příspěvek od miroslav černoch » 12.05.2008 15:20
TO: Petr Lichtblau
uděláš líp kdy tady dáš odkaz na adresu, nebo pošli fotky do redakce, jinak se nám upíšeš, nemyslíš???
uděláš líp kdy tady dáš odkaz na adresu, nebo pošli fotky do redakce, jinak se nám upíšeš, nemyslíš???
-
Příspěvek od Michal 911 » 12.05.2008 15:20
pozor na homologace
Vážení kolegové,
získal jsem nabídku nových výstražných ramp. Jejich cena je velmi zajímavá, ale důrazně doporučuji kontrolovat, zda rampy mají homologaci podle EHK-65. Domnívám se, že je mi znám výrobce a pokud jsem informován, tak nedodává na trh žádný produkt s potřebnou evropskou homologací, nehledě na to, že technologické řešení, pokud se nezměnilo vylučuje získání této homologace. U těchto verzí bývají rovněž problémy s EMC (ručení radiostanic)
Pro dodavatele:
Pokud budete chtít konzultovat legislativní problémy, kontaktujte me na e-mail.
Vážení kolegové,
získal jsem nabídku nových výstražných ramp. Jejich cena je velmi zajímavá, ale důrazně doporučuji kontrolovat, zda rampy mají homologaci podle EHK-65. Domnívám se, že je mi znám výrobce a pokud jsem informován, tak nedodává na trh žádný produkt s potřebnou evropskou homologací, nehledě na to, že technologické řešení, pokud se nezměnilo vylučuje získání této homologace. U těchto verzí bývají rovněž problémy s EMC (ručení radiostanic)
Pro dodavatele:
Pokud budete chtít konzultovat legislativní problémy, kontaktujte me na e-mail.
-
Příspěvek od Petr Lichtblau » 12.05.2008 15:20
Výstražné rampy
Domněnka není argument,tyto rampy mají CE marku, a neexistuje jediný důvod proč by nemohly dostat homologaci u nás.
Domněnka není argument,tyto rampy mají CE marku, a neexistuje jediný důvod proč by nemohly dostat homologaci u nás.
-
Příspěvek od Petr Lichtblau » 12.05.2008 15:20
Světelné rampy
Vážení kolegové,nejsem ten co by chtěl někoho poškodit,jsem jeden z Vás,to co dělám,dělám proto aby na nás nikdo nevydělával,nevystupuji anonymně a zatím jsem nikomu nic neprodal jenom sobě abych to vyzkoušel, a pracuje to perfektně,vysílačky Motorola GP340 to neruší,osobně jsem to vyzkoušel,CE marka,ISO2001,na homologaci se pracuje.Přece to nenecháme někomu jinému,kdo se toho chytne a začne vydělávat.Já jsem velitel JSDH 0lomouc Černovír,taky mi je líto našeho kolegy ,který včera zahynul.Ale nechci se k tomu vyjadřovat nějakými frázemi,jen tiše soucítím.Taky máme pohotovost a včerejškem to asi nekončí.
Vážení kolegové,nejsem ten co by chtěl někoho poškodit,jsem jeden z Vás,to co dělám,dělám proto aby na nás nikdo nevydělával,nevystupuji anonymně a zatím jsem nikomu nic neprodal jenom sobě abych to vyzkoušel, a pracuje to perfektně,vysílačky Motorola GP340 to neruší,osobně jsem to vyzkoušel,CE marka,ISO2001,na homologaci se pracuje.Přece to nenecháme někomu jinému,kdo se toho chytne a začne vydělávat.Já jsem velitel JSDH 0lomouc Černovír,taky mi je líto našeho kolegy ,který včera zahynul.Ale nechci se k tomu vyjadřovat nějakými frázemi,jen tiše soucítím.Taky máme pohotovost a včerejškem to asi nekončí.
-
Příspěvek od Vladislav K. » 12.05.2008 15:20
Prosím kolego též o pár fotek
Pokud můžeš zašli mi prosím ty fotky rampi na vladislav.kofl@zliv.net
Díky
Pokud můžeš zašli mi prosím ty fotky rampi na vladislav.kofl@zliv.net
Díky
-
Příspěvek od Jiří Proche » 12.05.2008 15:20
Pokud moho také.....
..poprosit o fotečku rampičky.
akebia@akebia.cz
Díky Jirka SDH Albrechtice n. O.
..poprosit o fotečku rampičky.
akebia@akebia.cz
Díky Jirka SDH Albrechtice n. O.
-
Příspěvek od Janj_Dašice » 12.05.2008 15:21
Prodej rampy a majáku
Máme k dispozici na prodej modrou výstražnou rampu a modrý maják. Info a foto na www.sdh-dasice.ic.cz
Máme k dispozici na prodej modrou výstražnou rampu a modrý maják. Info a foto na www.sdh-dasice.ic.cz
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz