Uchycení baterky naGallet F1 SF
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
Uchycení baterky naGallet F1 SF
Příspěvek od Návštěvník » 23.03.2010 12:38
Zdravím pánové, potřeboval bych poradit, zda li někdo máte duralový držák na nové uchycení Gallet F1 SF. Chtěl bych si ho vyrobit, protože je příliž drahý. Vím že kluci někde od Ostravy je i s Led-baterkama mají a je to prý výborná vychytávka. Porřeboval bych rozměry. Tady je odkaz aby jste věděli o čem mluvím. Díky http://www.led-lenser.cz/_images/fullsi ... bf389e.jpg
-
-
Příspěvek od Radek Friml » 23.03.2010 14:29
Přesně tak. A když jsem našel vhodnější sekci, tak jsem to dal ještě jednou. Jinak ten první kontakt mi moc nepomohl. Volal jsem tam a na tu svítilnu na kterou by měl bejt určenej ten držák, tak nemají. A asi ho dodává jen jedna firma. Jinak Led Lenser Diodová svítilna P7
-
Příspěvek od Robin Klima » 13.05.2010 09:27
Zdravím díval jsem se na ten držák a mvusím říct že vypadá dobře, ale podle tvaru soudím že je to na svítilnu Mag-Lite, která je sice mezi hasiči v ČR jednak velice běžná a pravděpodobně oblíbená, ale nesplňuje požadavky na ATEX, respektive splňuje zónu 2 což je pro hasiče nedostačující. Baterky pro hasiče by měli splňovat zónu 1. Teď jsme je nakupovali tak su teď chytrej Máme LEDky od MSA už jsem ji zkoušel v polygonu a nemá to chybu.
-
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 13.05.2010 12:07
[Robin Klima - 13.05.2010 09:27] Ten držák, co je na něj odkaz v původním dotazu, je určen specielně pro výkonné svítilny Led Lenser T7 a P7 - http://www.led-lenser.cz/hasici--po…trovan.php
Dole na tom odkazu je pak fotka, jak to vypadá na Galletě.
Dole na tom odkazu je pak fotka, jak to vypadá na Galletě.
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz