SMEJKAL
Ahoj, máme ve zbrojnici starýho Smejkala, r.v.1940. Chybí k tomu ale dokumentace (plán motoru), tak se chlapi moc nechtějí pustit do jeho opravy (těsnění a výbrus), ač by to docela potřeboval. Nevíte někdo o nějakejch plánech? Stačily by kopie, jen aby z toho byly poznat jednotlivý díly a nebyl pak takovej problém s demontáží a montáží. Moc díky, O.
SMEJKAL
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
-
Příspěvek od Petr Jůzek » 12.05.2008 15:20
re Smékal
To je ta stříkačka na tom tak špatně že potřebuje výbrus.Pokud vím amam zkušenosti tak motory u těchto stříkaček moc naběháno nemají a jsou docela zachovalé.Ovšem záleží také na rukou obsluhy.Nějakou dokumentaci mám.Zdali máte zájem ozvěte se na JPOHasiciKoterov@seznam.cz
To je ta stříkačka na tom tak špatně že potřebuje výbrus.Pokud vím amam zkušenosti tak motory u těchto stříkaček moc naběháno nemají a jsou docela zachovalé.Ovšem záleží také na rukou obsluhy.Nějakou dokumentaci mám.Zdali máte zájem ozvěte se na JPOHasiciKoterov@seznam.cz
-
Příspěvek od Jiří Klasna » 12.05.2008 15:20
smejkal starší
Ahoj, mám starýho Smejkala, r.v.1926 rád bych ho rekonstruoval, ale nemám zadní péra, nevíte kde je sehnat, nebo parametry?
začátečník
Děkuji
klasek
Ahoj, mám starýho Smejkala, r.v.1926 rád bych ho rekonstruoval, ale nemám zadní péra, nevíte kde je sehnat, nebo parametry?
začátečník
Děkuji
klasek
-
Příspěvek od Radek Svoboda » 12.05.2008 15:20
Re smejkal
Prosím Vás o přesné a nezkomolené užívání názvu "Smekal". R.A. Smekal byl člověk, který měl mnoho patentů a zasloužil se o rozvoj hasičstva v Čechách.
Pokud potřebujete nějakou dokumentaci k motorům obraťte se na pana Jendřišáka - firma Fijepo. Ten se historii výroby hasičských strojů věnuje a má bohaté zkušenosti a mnoho kontaktů.
Prosím Vás o přesné a nezkomolené užívání názvu "Smekal". R.A. Smekal byl člověk, který měl mnoho patentů a zasloužil se o rozvoj hasičstva v Čechách.
Pokud potřebujete nějakou dokumentaci k motorům obraťte se na pana Jendřišáka - firma Fijepo. Ten se historii výroby hasičských strojů věnuje a má bohaté zkušenosti a mnoho kontaktů.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz