PREVAZOVANÍ HADIC
PROSÍM PORADÍ NĚKDO KDE SE DÁ ZEHNAT VÁZACÍ ZAŘIZENÍ NA KONCOVKY HADIC.NEBO PODARUJE NĚJAKÝM PLÁNKEM.DĚKUJI.
ODPOVEDI PIŠTE NA: SVEC.KAMIL@seznam.cz
PREVAZOVANÍ HADIC
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:19
No...
... vazací zařízení je dřevěný váleček a pevná ruka A piš normálně, ne velkými písmeny, blbě se to čte.
... vazací zařízení je dřevěný váleček a pevná ruka A piš normálně, ne velkými písmeny, blbě se to čte.
- Filip Foukal
Příspěvek od Filip Foukal » 12.05.2008 15:19
Neradit,
každej koho znám,si to vyrobil sám.Já taky.Přemejšlej trochu a určitě na něco přijdeš:))
každej koho znám,si to vyrobil sám.Já taky.Přemejšlej trochu a určitě na něco přijdeš:))
-
Příspěvek od Jan Hadrbolec » 12.05.2008 15:19
Jde to krásně a pohodlně i na motorek
U nás na stanici máme jednoho moc šikovnýho človíčka, který má tyhle věci na starost. A tak si ten dřevěný špalíček upravil tak, že vyrobil konstrukci, na ní přidělal motorek s maličkou soustružnickou hlavou, cívkou na drát, šponováním drátu a navíjením ze starého fotografického zvětšováku. Vše pohání šlapkou od šicího stroje. Jednoduché, že to zvládne ovládat i blbec jako já. Ale jinak to pracuje úplně na stejném principu, jako dřevěný špalík. Jen se otáčí půlspojka s hadicí a ne drát okolo půlspojky ve svěráku.
U nás na stanici máme jednoho moc šikovnýho človíčka, který má tyhle věci na starost. A tak si ten dřevěný špalíček upravil tak, že vyrobil konstrukci, na ní přidělal motorek s maličkou soustružnickou hlavou, cívkou na drát, šponováním drátu a navíjením ze starého fotografického zvětšováku. Vše pohání šlapkou od šicího stroje. Jednoduché, že to zvládne ovládat i blbec jako já. Ale jinak to pracuje úplně na stejném principu, jako dřevěný špalík. Jen se otáčí půlspojka s hadicí a ne drát okolo půlspojky ve svěráku.
-
Příspěvek od M.a.y B.e. » 12.05.2008 15:19
RE:: Jan Hadrbolec
To zni pekne. Nema fotak ze bys to v praci vyfotil. Podle popisu to musi byt super.
To zni pekne. Nema fotak ze bys to v praci vyfotil. Podle popisu to musi byt super.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz