Nástavba z polyesteru vyztuženého skleněnými vlákn
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
Příspěvek od Tomáš Bršlica » 18.04.2016 09:51
-
Příspěvek od Kůďa » 18.04.2016 18:10
Pokud novou CAS s nástavbou z polyesteru budete hradit ze svého /obec/ tak to není problém.
Pokud však na to chcete dotaci z IROP nebo cestou GŘ HZS z asociace pojistiltelů, tak na to zapomeňte. GŘ HZS toto neupřednostňuje a není k tomu nakloněno. Nedostanete na to požehnání od Vašeho HZS kraje. Možná mě někdo doplní nebo upřesní moji odpověď. Třeba u nás jsme chtěli do CAS 30 z IROP nerezovou nádrž a bohužel jsme měli smůlu. BuĎ ocelovou nebo nic. Taktéž to bylo s nástavbou.
Pokud však na to chcete dotaci z IROP nebo cestou GŘ HZS z asociace pojistiltelů, tak na to zapomeňte. GŘ HZS toto neupřednostňuje a není k tomu nakloněno. Nedostanete na to požehnání od Vašeho HZS kraje. Možná mě někdo doplní nebo upřesní moji odpověď. Třeba u nás jsme chtěli do CAS 30 z IROP nerezovou nádrž a bohužel jsme měli smůlu. BuĎ ocelovou nebo nic. Taktéž to bylo s nástavbou.
-
Příspěvek od Pavel Šubrt » 18.04.2016 21:24
máš na mysli tento bod ze specifikace?
3.48 K bodu 25 přílohy č. 3
Nádrž na hasivo tvoří nádrž na vodu a nádrž na pěnidlo.
(Nepovinný text) Nádrž na hasivo je vyrobena z
nerezové oceli, jakosti minimálně AISI 316L.
polyesteru vyztuženého skleněnými vlákny.
z vrstveného polypropylenu.
kdo po tobě chtěl černou ocel?
3.48 K bodu 25 přílohy č. 3
Nádrž na hasivo tvoří nádrž na vodu a nádrž na pěnidlo.
(Nepovinný text) Nádrž na hasivo je vyrobena z
nerezové oceli, jakosti minimálně AISI 316L.
polyesteru vyztuženého skleněnými vlákny.
z vrstveného polypropylenu.
kdo po tobě chtěl černou ocel?
-
Příspěvek od Kůďa » 19.04.2016 09:24
odpověď k reakci od Pavel Šubrt - děkuji za upozornění a omlouvám se za můj příspěvek s vadami. Nevím proč jsem se upsal a místo plastové nádrže jsem napsal nerezovou nádrž, když se bavíme o polyesteru. Správně mělo být napsáno : .....Třeba u nás bylo uvažováno o plastových nádržích do CAS, ale bohužel jsme měli smůlu. Bylo sděleno, že buď ocelovou / tj. jak píše Pavel z nerezové oceli, jakosti min. AISI 316L/ nebo nic..... A v prvém příspěvku jsem to nedopsal, tak k nástavbě uvádím, že nám bylo sděleno, že nástavba musí být : z plechů a profilů ze slitiny lehkých kovů technologií a prizmatických šroubovaných spojů a lepení. Takto to platí u všech cisteren s dotací.
- Pavel Havelka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Pavel Havelka » 19.10.2016 08:36
Má už někdo z vás nabídku na nástavbu z polyesteru vyztuženého skleněnými vlákny? Od wiss? nebo už i od někoho jiného? Dodal někomu takovou nástavbu někdo kromě firmy wiss?
- Pavel Havelka
- Kontaktovat uživatele:
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti