Liaz CAS-25
Zdravím všechny příznivce hasičského poslání!Vím že tu tento problém ohledně Liazu byl již dříve zmíněn. Nechci vás zatěžovat problémem který trápí více hasičů. Ale už nevíme jak se dostat k informacím ohledně možnosti zakoupení starší Liazky. Jsme sbor dobrovolných hasičů obce která má 460 občanů a obecní rozpočet kolem třech miliónů a tak nové auto nepřipadá v úvahu.Starší Liazku prodávají různí překupníci předraženou! Víme že se dá koupit levněji.Náš sbor má dosluhujícího matese a slušnou avii Furgon. Nemůžem se smířit stím, že až mates doslouží takže nebudeme mít cisternu! A proto vás kteří čtete tyto stranky prosíme o pomoc k získání nějakých informací ohledně možného odkoupení již zmiňovaného auta! Předem děkujeme za jakoukoli pomoc! Hasiči z Horní Radechové.
Liaz CAS-25
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
Příspěvek od petrhr » 12.05.2008 15:18
Liaz CAS
Zdravím.Před rokem jsem byl ve stejné situaci s tím rozdílem, že jsem zajišťoval pro naši obec T 815. Dělal jsem si opravdu detailní přehled toho co bylo na trhu a zkoušel jsem jak překupníky, tak i odborné firmy. Nakonec jsem uspěl u menších odborných firem a to jak co do kvality práce, tak i ceny. Auto jsme koupili v Plzni a nechali repasovat u firmy Hateco v Pěčkách. Doporučuju se dívat na tyto firmy :Jana Adamovičová HATECO Pečky www.hateco.czPožární technika KOMET PečkyHasičská technika a zařízení Plzeň - Jan Soukuphasičský server - inzeráty - www.hasici.czobčas nabízí slovenská firma - ESEA - www.esea.skStrojírna Potůček Slatiňany www.sps.czTHT Polička www.tht.czSehat Desenský - www.sehat-p.czPokud bys chtěl nějaké další info, klidně se ozvi na : haramach@centrum.cz nebo 725111347Jinak hodně úspěchů při hledání. Petr
Zdravím.Před rokem jsem byl ve stejné situaci s tím rozdílem, že jsem zajišťoval pro naši obec T 815. Dělal jsem si opravdu detailní přehled toho co bylo na trhu a zkoušel jsem jak překupníky, tak i odborné firmy. Nakonec jsem uspěl u menších odborných firem a to jak co do kvality práce, tak i ceny. Auto jsme koupili v Plzni a nechali repasovat u firmy Hateco v Pěčkách. Doporučuju se dívat na tyto firmy :Jana Adamovičová HATECO Pečky www.hateco.czPožární technika KOMET PečkyHasičská technika a zařízení Plzeň - Jan Soukuphasičský server - inzeráty - www.hasici.czobčas nabízí slovenská firma - ESEA - www.esea.skStrojírna Potůček Slatiňany www.sps.czTHT Polička www.tht.czSehat Desenský - www.sehat-p.czPokud bys chtěl nějaké další info, klidně se ozvi na : haramach@centrum.cz nebo 725111347Jinak hodně úspěchů při hledání. Petr
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz