Koše na hadice
zdar kluci!mohli by ste mi poradit,kde a za kolik se tyto koše dělají?díky
Koše na hadice
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
-
Příspěvek od Mara264 » 12.05.2008 15:22
re
zdarec, dostal jsem jednou nabídku na koše od zieglera, tuším že stál jeden 1200 až 1500,- bez záruky....ale nabídku sem nedávno smazal.ve výzbrojně se toho chtěli zbavit takové jednoduché z drátu o síle 4-5mm kutil si poradí....v minulé diskuzi se to hodně probíralo koukni do archívu
zdarec, dostal jsem jednou nabídku na koše od zieglera, tuším že stál jeden 1200 až 1500,- bez záruky....ale nabídku sem nedávno smazal.ve výzbrojně se toho chtěli zbavit takové jednoduché z drátu o síle 4-5mm kutil si poradí....v minulé diskuzi se to hodně probíralo koukni do archívu
-
Příspěvek od Jiří Sucharda » 12.05.2008 15:22
co takhle nejdriv pouzit hledani
a pak teprve otazku co? Ale ono je to takhle pohodlnejsi co na tom, ze pak mame desitky uplne stejnych diskuzi . Podivej se treba sem http://www.pozary.cz/clanek.asp?id_clanku=6937. JJS
a pak teprve otazku co? Ale ono je to takhle pohodlnejsi co na tom, ze pak mame desitky uplne stejnych diskuzi . Podivej se treba sem http://www.pozary.cz/clanek.asp?id_clanku=6937. JJS
-
Příspěvek od Karel Huňa » 12.05.2008 15:22
díky
díky!já vím že to tady na požárech někde bylo,ale hledal jsem a nenašel!
díky!já vím že to tady na požárech někde bylo,ale hledal jsem a nenašel!
...
Příspěvek od » 12.05.2008 15:23
Koše na hadice
Vyrábíme koše, které od nás Ziegler nakupuje, cena je ale podstatně vyšší, bližší info na www.volny.cz/steigtechnik/kos. Katalog vč. ceníku zašlu poštou.
Vyrábíme koše, které od nás Ziegler nakupuje, cena je ale podstatně vyšší, bližší info na www.volny.cz/steigtechnik/kos. Katalog vč. ceníku zašlu poštou.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz