Kombineza LEZEC II
Zdravím Vás kolegové,
uvažuji o zakoupení kombinezy LEZEC II PES/BA.Doslechl jsem se však že jsou šity na míru a musím mít k obědnávce parametry postavy aby při lezení nepřekážel a nezachytával se.
Pro mě však není účel pro lezení ale nošení místo PS II.
Máte někdo zkušenosti s koupí této kombinézy a nevíte náhodou jaké míry jsou k obědnávce potřeba?A jak jste s LEZCEM spokojeni
Díky Honza
Kombineza LEZEC II
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
-
Příspěvek od Martin » 12.05.2008 15:24
LEZEC, super
Nadám na ni dopustit. Používám na zásahy, jak v zimě, tak létě. Suprová věc. Doporučuji do devy zaslat přesné míry postavy dle jejich tabulek, také jsme to tak celá jednotka udělali. Samozřejmně že na požáry jezdíme v FIREMANECH, ale na hrabanku v létě jen doporučuji kombinézu. I když by to tak být nemělo
Nadám na ni dopustit. Používám na zásahy, jak v zimě, tak létě. Suprová věc. Doporučuji do devy zaslat přesné míry postavy dle jejich tabulek, také jsme to tak celá jednotka udělali. Samozřejmně že na požáry jezdíme v FIREMANECH, ale na hrabanku v létě jen doporučuji kombinézu. I když by to tak být nemělo
-
Příspěvek od Pavel Mareček » 17.09.2008 21:25
[Tesař Martin - 12.05.2008 15:24] a kterou máš? koukal jsem že dělají verzi NOMEX to by mohlo být docela super ne?
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz