hasičská autobusová caska
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Příspěvek od Hynek Obroučka » 12.05.2008 15:23
Hezky to sice vypadá
ale prakticky je to u nás opět nepoužitelné...
ale prakticky je to u nás opět nepoužitelné...
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:23
Použití
Moje řeč... Naprosto nepraktické, využití v podstatě nulové.
Moje řeč... Naprosto nepraktické, využití v podstatě nulové.
-
Příspěvek od Karel Bouda Ing. » 12.05.2008 15:23
super !!! prosím poslat do Ábíčka
super malůvka !!! pokud máš opravdu papírový model, pošli to prosím Ábíčka, rád bych si ji taky postavil. (s klukama soutěžíme, kdo bude mít více modelů autíček a tohle by bylo fakt super. díky jarda
super malůvka !!! pokud máš opravdu papírový model, pošli to prosím Ábíčka, rád bych si ji taky postavil. (s klukama soutěžíme, kdo bude mít více modelů autíček a tohle by bylo fakt super. díky jarda
-
Příspěvek od Karel Bouda Ing. » 12.05.2008 15:23
jěště jednou
kolik ti prosím tě je, mě je 11 a rád bych si s tebou dopisoval ! Taky kreslím různá auta, ale takový jako ty ještě ne.To umí od nás ze školy Petr, ale tomu už bude 14 let. zatím čau Jarda
kolik ti prosím tě je, mě je 11 a rád bych si s tebou dopisoval ! Taky kreslím různá auta, ale takový jako ty ještě ne.To umí od nás ze školy Petr, ale tomu už bude 14 let. zatím čau Jarda
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od tft.cf » 12.05.2008 15:23
......
Re: Hynek a Jakub - podobná vozidla jsou v tohle článku
http://www.pozary.cz/clanek.asp?id_clanku=2273
Re: Hynek a Jakub - podobná vozidla jsou v tohle článku
http://www.pozary.cz/clanek.asp?id_clanku=2273
-
Příspěvek od Jiri Trnka » 12.05.2008 15:23
Re: tft
Tohle nema co do cineni s Tvymi kresbami..... ale Jakub a Hynek ma pravdu. Jak muzes cist hned v prvnim prispevku pod danym clankem bylo jich asi 10 ks a meli problemy. A dnes ....firma jiz neexistuje, vetsi cast z tech 10 ks je vyrazena z vyjezdu alt. prevedena na stanice s minimem vyjezdu. Poruchovost a velmi velky polomer otaceni poslala tyto vozidla "na smetiste dejin".
Tohle nema co do cineni s Tvymi kresbami..... ale Jakub a Hynek ma pravdu. Jak muzes cist hned v prvnim prispevku pod danym clankem bylo jich asi 10 ks a meli problemy. A dnes ....firma jiz neexistuje, vetsi cast z tech 10 ks je vyrazena z vyjezdu alt. prevedena na stanice s minimem vyjezdu. Poruchovost a velmi velky polomer otaceni poslala tyto vozidla "na smetiste dejin".
-
Příspěvek od Michal Pulpan » 12.05.2008 15:23
blbobus
Já se vám divím že na tohle reagujete.Pak se divíte že diskuze nemá žádnou úroven když se hned chytnete na každou bejkárnu:-)))Tady si zvás vysloveně někdo dělá zadek a vy tady nad tím debatujete.
Já se vám divím že na tohle reagujete.Pak se divíte že diskuze nemá žádnou úroven když se hned chytnete na každou bejkárnu:-)))Tady si zvás vysloveně někdo dělá zadek a vy tady nad tím debatujete.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz