Dotaz na příjezdový můstek
Zdravím pánové, mám malou prosbičku.
Nedávno u našeho SDH se konala revize a někde v papírech nalezli věc jako PŘECHODOVÝ MŮSTEK Nevíte někdo prosím co je to za předmět??
děkuji za odpověď.
Dotaz na příjezdový můstek
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
Příspěvek od Petr Juříček » 12.05.2008 15:25
příjezdový můstek
A neměl to být přejezdový můstek,co se dává na hadice,aby při naplnění vodou se mohli přejíždět auty?
A neměl to být přejezdový můstek,co se dává na hadice,aby při naplnění vodou se mohli přejíždět auty?
-
Příspěvek od Martin Švolík » 12.05.2008 15:25
RE
to na čo sa obidvaja pýtate je jedna a tá istá vec, dáva sa na hadice, aby po nich, keď sú pod tlakom a s vodou mohli prechádzať autá, väčšinou sú na dve hadice "B" ale vyrábajú sa vo viacerých modifikáciach.
to na čo sa obidvaja pýtate je jedna a tá istá vec, dáva sa na hadice, aby po nich, keď sú pod tlakom a s vodou mohli prechádzať autá, väčšinou sú na dve hadice "B" ale vyrábajú sa vo viacerých modifikáciach.
-
Příspěvek od Petr Juříček » 12.05.2008 15:25
příjezdový můstek
Já jsem ale Martine to tak myslel.Petr
Já jsem ale Martine to tak myslel.Petr
-
Příspěvek od Ondřej Dostál- Oskar » 12.05.2008 15:25
přejezďák
obvykle to jsou tři nebo více dřevěných kusů svázaných pomocí textilních pásek do požadovaného tvaru. Dvě ty dřeva jsou ve tvaru trojbokého hranolu( z důvodu lepšího najíždění aut). Ten poslední-může jich být i víc- -(prostřední) je ve tvaru hranolu..Mezi tyto špalky se vkládají hadice, které vedou přes silnici, aby mohl být zachovaný provoz. Vždy se dávají minimálně dva na každý jízdní pruh
obvykle to jsou tři nebo více dřevěných kusů svázaných pomocí textilních pásek do požadovaného tvaru. Dvě ty dřeva jsou ve tvaru trojbokého hranolu( z důvodu lepšího najíždění aut). Ten poslední-může jich být i víc- -(prostřední) je ve tvaru hranolu..Mezi tyto špalky se vkládají hadice, které vedou přes silnici, aby mohl být zachovaný provoz. Vždy se dávají minimálně dva na každý jízdní pruh
-
Příspěvek od Martin Švolík » 12.05.2008 15:25
Pozrite
TOTO vyzerá to asi takto nejako, do tých medzier idú hadice. RE:Petr, prepáč, troška som sa sekol keď som to čítal, to vieš, čeština neni môj rodný jazyk
TOTO vyzerá to asi takto nejako, do tých medzier idú hadice. RE:Petr, prepáč, troška som sa sekol keď som to čítal, to vieš, čeština neni môj rodný jazyk
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz