CAS 27 SCANIA 4x2
Nevíte někdo kde se daj sehnat fotky vnitřních roletek a kabiny tohoto vozidla, které je nasazeno u HZS Kladno??? Vypada že to bude podobné hodně Dennisům. Dík
CAS 27 SCANIA 4x2
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
Příspěvek od Tomáš Novák » 12.05.2008 15:21
Scania
No tohle autíčko mají na stanici na Stochově, takže tam.....
No tohle autíčko mají na stanici na Stochově, takže tam.....
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 12.05.2008 15:21
Scania
Dovolim si oponovat, byla na Stochově, nyní je v MB a to skoro 2 roky. Na Stochově je také Scania, ale nikoliv silniční... Přišla právě místo té ,,nízké,, a to v roce 2005... Jinak fotky i rozměry bývalé stochovské CAS 27 mám k dispozici, její TTD se blíží spíše vozidlu Dennis Sabre, než Rapieru. Je rovněž vyobrazena v naší knize, jsou tam obě.
Dovolim si oponovat, byla na Stochově, nyní je v MB a to skoro 2 roky. Na Stochově je také Scania, ale nikoliv silniční... Přišla právě místo té ,,nízké,, a to v roce 2005... Jinak fotky i rozměry bývalé stochovské CAS 27 mám k dispozici, její TTD se blíží spíše vozidlu Dennis Sabre, než Rapieru. Je rovněž vyobrazena v naší knize, jsou tam obě.
wap - POŽÁRY.cz (DPV)
-
Příspěvek od Tomáš Novák » 12.05.2008 15:21
Scania
Tak to se omlouvám, vím že na Stochově mají ted "delší" Scanii ale myslel jsem že je řeč o této.
Tak to se omlouvám, vím že na Stochově mají ted "delší" Scanii ale myslel jsem že je řeč o této.
-
Příspěvek od Hynek Obroučka » 12.05.2008 15:21
Jak píše Venca,
silniční Scania s plastovou nástavbou THT/Plastisol nahradila u HZS Ml.Boleslav Tatru 815 4x4 s nástavbou SPS-THZ, která je nyní v Benátkách nad Jizerou.
silniční Scania s plastovou nástavbou THT/Plastisol nahradila u HZS Ml.Boleslav Tatru 815 4x4 s nástavbou SPS-THZ, která je nyní v Benátkách nad Jizerou.
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 12.05.2008 15:21
Tomáš Novák
Tome, kdyby byla myšlena stávající stochovská Scania, rozměrama by se přiblížila pomalu dvěma Dennisům...
Tome, kdyby byla myšlena stávající stochovská Scania, rozměrama by se přiblížila pomalu dvěma Dennisům...
wap - POŽÁRY.cz (DPV)
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava