Co mě štve???
Teď něco z jiné jamky. Před rokem jsme dali u nás dohromady
ženské družstvo. Dřív jsem si toho nevšímal, ale teď mě to bije
do očí - Všimli jste si někdo, že na většině soutěžích (ne na všech), když vystaví poháry jsou ty pro ženy MENŠÍ ((
Každý má plnou hubu keců, jak jsou ženský šikovný a někde jsou odměňovaný jen diplomem.
Vím, že ty poháry nejsou zadarmo, ale když děláme soutěž u nás, tak máme sady pohárů (muži - ženy) alespoň stejně vysoký jenom jinak barevný.
A nevím jak Vy ostatní, ale ještě jsem na soutěžích, kde se zápolí o nějaký putovní pohár, neviděl putovní pohár pro ženská družstva.
Vím, teď mě sepsujete zase kvůli penězům, ale mě to vadí a je to škoda, protože ta děvčata se snaží někdy víc než mužský a dostanou za to diplom za účast.
Nadchází nám nová sezona, což to pro tento rok obrátit a dávat ženám větší poháry??? (třeba o cenťák)
Co vy na to pořadatele???
KDO SI MYSLÍ TOTÉŽ, AŤ UDĚLÁ ČÁRKU ))
Co mě štve???
Požární sport, věže, cyklistika, lyže, zkrátka veškerý hasičský nezásahový pohyb
-
-
Příspěvek od Martin Tonhauser » 12.05.2008 15:21
Re.: Co mě štve???
Svým způsobem máš pravdu, je to asi všude i u nás.
Na naši soutěži mají holky menší puťák je vysoký asi 60 - 70cm (střílím od boku ) Chlapy mají kolem 90cm - to se týče puťáků, ale cose týče za umístění, tak měli loni u nás o 5cm vyšípohár ženy než muži. A ještě jsem se nesetkal ze soutěží, kde by dostaly jen diplom. Vždy k tomu dostaly i nějaký pohár.
Tak je to u nás v Javorníku.
Svým způsobem máš pravdu, je to asi všude i u nás.
Na naši soutěži mají holky menší puťák je vysoký asi 60 - 70cm (střílím od boku ) Chlapy mají kolem 90cm - to se týče puťáků, ale cose týče za umístění, tak měli loni u nás o 5cm vyšípohár ženy než muži. A ještě jsem se nesetkal ze soutěží, kde by dostaly jen diplom. Vždy k tomu dostaly i nějaký pohár.
Tak je to u nás v Javorníku.
-
Příspěvek od Milan Götz » 12.05.2008 15:21
Bravo!!!
Jsem rád, že už to někde funguje a není to novinka
Jen tak dál...
Jsem rád, že už to někde funguje a není to novinka
Jen tak dál...
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy