Ahoj, pro čtení doporučuji "Šablona PKV (zkrácený)". Neobsahuje názvy položek, jako třeba obec:, část:, Co se stalo:,... ale pouze hodnoty. Výsledkem je tedy plynulá věta. Například: "Záchrana osob a zvířat, AED: Přímé ohrožení života; Bezvědomí. Vyjíždí: DA-L1Z, Adresa:xxx."papun píše: ↑24.11.2021 21:26PKV.JPGČtení v češtině se nějak záhadně vyřešilo. Mám ale další prosbu. Jak teďka kluci šikovní vymysleli tu posílání PKV, tak celkem to funguje, akorát mi to tam háže nějaké znaky navíc a dělá to bordel při čtení hlasem.
Mě to chodí z PORT.ALL a tam se dá nastavit více verzí šablon, viz fotka - netušíte jestli nějaká chodí dobře?
PKV.JPG
Aplikace pro “chytré mobily “
Nenašli jste vhodnou kategorii, nebo máte dotaz úplně mimo hasičinu?
-
Re: Aplikace pro “chytré mobily “
Příspěvek od Jakub Mazal » 24.11.2021 22:34
-
Příspěvek od papun » 26.11.2021 07:55
Díky za zaslání příkladů PKV. Nicméně pro čtení super, ale jinak ztrácí podstatu, protože je to defakto to samé co SMS. PKV je pro mě primárně o tom, že obsahuje souřadnice, oznamovatele, přesnější popis. A jako bonus další vyslaná technika.
-
Příspěvek od Edison » 28.05.2022 20:27
zdravím dotaz hledám aplikaci na přeposlání výjezdové sms . Problém je že jsem ve dvou jednotkách a potřeboval bych aby to umělo rozeznat sms a podle toho ji přeposlat nebo ne dříve skvělá byla apka sms od hasičů která to uměla ale ta mi už na novém telefonu nefunguje . a apka výjezdová sms přeposílá všechno.
-
Příspěvek od Lu_cas » 26.01.2024 12:20
https://www.letemsvetemapplem.eu/2024/ ... eli-vedet/
Že by se u Výjezdové SMS blýsklo na lepší časy?
-
Příspěvek od Ondra » 27.01.2024 21:35
Za mě zbytečnost. Chodí SMS, volá AMDS, na e-mail chodí PKV s proklikem do mapy a navigace. Víc na iPhone nepotřebuju.Lu_cas píše: ↑26.01.2024 12:20https://www.letemsvetemapplem.eu/2024/ ... eli-vedet/
-
Příspěvek od Lu_cas » 29.01.2024 19:52
Já ji třeba měl na androidu a tam sem si na to prostředí zvykl velmi rychle.. Stačí mrknout na displej a i ve "fofru" člověk ví na jakou událost a případně kam jede.. Tož mi to po přechodu na iPhone celkem chybí. (A na jiné systémy sem si moc nezvykl..)
-
Příspěvek od Samik » 24.04.2024 17:38
Zdravím dotaz mám aplikaci výjezdová SMS https://www.vyjezd-sms.smart-sms-app.com
A můj problém je že jsem si pořídil nový mobil tak na starém jsem se odhlásil a přihlásil na novým nastavení atd proběhlo v pořádku ale pak mi to vyhodilo že aplikaci využívám nelegálně a že účet není aktivní. Na starém telefonu se normálně přihlásim a funguje zkoušel jsem i aplikaci vymazat ve starém a furt nic. Má stim někdo zkušenosti? Nejde mi ani nová registrace protože email už tam má. Na podporu jsem psal před nějakou dobou a bez odpovědi.
A můj problém je že jsem si pořídil nový mobil tak na starém jsem se odhlásil a přihlásil na novým nastavení atd proběhlo v pořádku ale pak mi to vyhodilo že aplikaci využívám nelegálně a že účet není aktivní. Na starém telefonu se normálně přihlásim a funguje zkoušel jsem i aplikaci vymazat ve starém a furt nic. Má stim někdo zkušenosti? Nejde mi ani nová registrace protože email už tam má. Na podporu jsem psal před nějakou dobou a bez odpovědi.
-
Příspěvek od czmarci » 24.04.2024 20:52
FlexiGuard Kuna - dekodér kemler kódů
EuroRescue - auta, airbagy, baterky, napínáky pásu apod.
Rescuecode - auta, airbagy, baterky, napínáky pásu apod.
Mapa HZS - mapové podklady
MyFlir - termokamera (musí být Flir kamera v telefonu)
EuroRescue - auta, airbagy, baterky, napínáky pásu apod.
Rescuecode - auta, airbagy, baterky, napínáky pásu apod.
Mapa HZS - mapové podklady
MyFlir - termokamera (musí být Flir kamera v telefonu)
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz