Dobrý den,
jsem studentem oboru Ochrana obyvatelstva na Fakultě logistiky a krizového řízení Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.
Sbírám data pro svoji budoucí bakalářskou práci a proto potřebuji vaši pomoc vyplněním tohoto dotazníku.
Dotazník je anonymní a je zaměřen na Vývoj lesních požárů na území ČR v souvislosti s kůrovcovou kalamitou.
Prosím i o sdílení ať se dostane mezi co nejvíce jednotek. Děkuji.
V případě, že by vás můj výzkum zaujal a byli byste ochotni se mnou tohle téma více probrat,
kontaktujte mě prosím na email: f_mrva@utb.cz
Odkaz na dotazník zde: https://forms.gle/qYL9YHUaVg14Pa6P8
Výsledky zde zveřejním po ukončení sběru - konec února.
Vývoj lesních požárů na území ČR
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
-
Re: Vývoj lesních požárů na území ČR
Příspěvek od ogarazdediny » 01.02.2024 22:55
Ten dotazník nedokážu pravdivě vyplnit... Když na otázku jestli nám přibylo les. požárů vyberu "NE", v další otázce stejně musím vybrat o kolik jich přibylo. A v otázce nejčastějších příčin musím vybrat pořadí i když ke třem z nich jsme nevyjížděli ani jednou...
-
Příspěvek od Mrva Filip » 04.02.2024 22:09
-
Příspěvek od Mrva Filip » 04.02.2024 22:10
Dobrý den,ogarazdediny píše: ↑01.02.2024 22:55Ten dotazník nedokážu pravdivě vyplnit... Když na otázku jestli nám přibylo les. požárů vyberu "NE", v další otázce stejně musím vybrat o kolik jich přibylo. A v otázce nejčastějších příčin musím vybrat pořadí i když ke třem z nich jsme nevyjížděli ani jednou...
děkuji za upozornění! To je chybou z mojí strany. Dotazník je již opraven :)
-
Příspěvek od tomasj » 05.02.2024 12:04
Předpoklad je to špatný. Třeba drážní hasici jezdí i na lesní požáry. Zejména v případě, že hoří poblíž železnic. Nebo i jsem se s nimi potkal, že jeli 1+1 s velkou cas na dálkovou dopravu vody.Mrva Filip píše: ↑04.02.2024 22:09Dobrý den,
dané kategorie chybí záměrně, protože se jedná o podnikové hasiče u kterých nepočítáme s tím, že by se podíleli na hašení lesních požárů.
-
Příspěvek od Jakub » 05.02.2024 17:49
Ahoj sice nevim jakym smerem chces vest svou praci ale dotaznik je vzdy presne hodnoceni nepresnych informaci. Za 12 let u jpo III ktera ma dve velkoobjemovky jsem byl jednou u pozaru lesa. Chapu ze je to ted po hrensku top tema ale takovy pozar se min. 5 let nebude opakovat u nas spise cekame kazdy rok vodu kdyz uz je 14 let klid
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky