HZSP Letiste Praha
Zdravím,
je tu někdo,kdo působí/působil v HZSP Letiste Praha?Díky
HZSP Letiste Praha
Nenašli jste vhodnou kategorii, nebo máte dotaz úplně mimo hasičinu?
-
Příspěvek od Tomáš Novák » 12.05.2008 15:20
hasici letiště
Když přišlo na téma diskuse HZS Letiště Praha, rád bych se zeptal, pokud sem nekdo z jeho přísluníků zavítá, zda je možné podívat se na stanici sboru, myslím tím s naším družstvem mladých hasičů, jistě by to pro ně bylo velmi zajímavé. Předem děkuji.
Když přišlo na téma diskuse HZS Letiště Praha, rád bych se zeptal, pokud sem nekdo z jeho přísluníků zavítá, zda je možné podívat se na stanici sboru, myslím tím s naším družstvem mladých hasičů, jistě by to pro ně bylo velmi zajímavé. Předem děkuji.
-
Příspěvek od Lukáš Vejvar » 12.05.2008 15:20
ZPS letiště Ruzyně
Vzhledem k tomu, že se stanice nachází v bezpečnostní zoně, není jednoduchý se tam dostat. Potřebuješ určitá povolení ke vstupu, věřím však pokud bys chtěl exkursi pro SDH s dětma nebyl by problém.
Vzhledem k tomu, že se stanice nachází v bezpečnostní zoně, není jednoduchý se tam dostat. Potřebuješ určitá povolení ke vstupu, věřím však pokud bys chtěl exkursi pro SDH s dětma nebyl by problém.
-
Příspěvek od Tomáš Novák » 12.05.2008 15:20
re: Lukáš
To já bohužel vím, že se nachází v bezpečnostní zóně, ale nevím kde jsem videl fotky, že se tam nejaký oddíl dětí byl podívat.... Už jsme se byli podívat na "normální" stanici ale hasiči na letišti to je něco uplne jiného.
To já bohužel vím, že se nachází v bezpečnostní zóně, ale nevím kde jsem videl fotky, že se tam nejaký oddíl dětí byl podívat.... Už jsme se byli podívat na "normální" stanici ale hasiči na letišti to je něco uplne jiného.
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz