SAP s.r.o. dodávka DA
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
SAP s.r.o. dodávka DA
Příspěvek od JSDH Šenov » 30.05.2022 11:19
Ahoj, obracím se na zde diskutující odbornou veřejnost. Máte někdo zkušenosti s firmou SAP s.r.o. Čechtice., která má dodávat DA pro potřeby JSDH. Sháním veškeré informace. Předem díky za postřehy.
-
Re: SAP s.r.o. dodávka DA
Příspěvek od svoboda.pavlov » 30.05.2022 15:17
Ahoj, máme od nich vozidlo dodané na konci 2021. Spolupráce dobrá, není co vytknout. Další info na mail.
-
Příspěvek od Petr Martínek » 13.07.2022 18:17
Ahoj, já jsem se tu před nějakou dobou dotazoval a bez odpovědi.Asi tu není moc uživatelů se zkušenostmi s touto firmou.Nyni od nich máme od dubna DA a není to špatné. Některé věci mají dobře vyřešeny. Například umístění ruček, nebo svítilen, které nejsou vzadu ale v prostoru řidiče a velitele.Záleží jaké od nich máte vysoutěžené auto. V našem případě vyhrálo Ducato. Nepočítejte že budete mít to nejlepší vrz. Někde se ta nejnižší cena ve výběru musí ukázat.
-
Příspěvek od Kuba_T » 09.08.2022 17:24
Zrovna umístění světel a rádií se dá celkem dobře vymyslet při zadávání. Já mám v DA 2 světla a 2 rádia mezi sedačkami velitele a řidiče a další mám vzadu na polici mezi sedadly.Petr Martínek píše: ↑13.07.2022 18:17Ahoj, já jsem se tu před nějakou dobou dotazoval a bez odpovědi.Asi tu není moc uživatelů se zkušenostmi s touto firmou.Nyni od nich máme od dubna DA a není to špatné. Některé věci mají dobře vyřešeny. Například umístění ruček, nebo svítilen, které nejsou vzadu ale v prostoru řidiče a velitele.Záleží jaké od nich máte vysoutěžené auto. V našem případě vyhrálo Ducato. Nepočítejte že budete mít to nejlepší vrz. Někde se ta nejnižší cena ve výběru musí ukázat.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz