Ahoj,
chtěl jsem se zeptat,jaký je váš názor na službu u HZS MSK a ZÚ Hlučín. Jelikož se mi současně naskytly obě možnosti. Tak řeším dilema kde podepsat.
Díky za názor,radu, doporučení.
HZS nebo ZÚ
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Re: HZS nebo ZÚ
Příspěvek od Samik » 13.04.2022 20:48
Takhle u HZS je asi jasné co budeš dělat u ZÚ spíše vyfasuješ sekačku nebo křoviňák.
A další věc narovinu co jsem slyšel a taky jsem měl možnost vidět u zásahu tak velitel ze ZÚ Hlučín si myslí že spasil né svět ale celý vesmír. Je to prostě těžký zelený mozek. Ještě kdyby se tak choval k dobrákum budiš to jsou i mezi HZS takoví velitelé. Ale to jak se choval ke klukům z HZS MSK no děs ale jestli se tak chová i příslušníkům ZÚ nevím. Záleží co chceš spíše dělat postupem X let by ses i na nějaký ten stroj dostal ale když ZÚ tak né Hlučín.
-
Příspěvek od Samik » 13.04.2022 20:49
Samik píše: ↑13.04.2022 20:48Takhle u HZS je asi jasné co budeš dělat u ZÚ spíše vyfasuješ sekačku nebo křoviňák.
A další věc narovinu co jsem slyšel a taky jsem měl možnost vidět u zásahu tak velitel ze ZÚ Hlučín si myslí že spasil né svět ale celý vesmír. Je to prostě těžký zelený mozek. Ještě kdyby se tak choval k dobrákum budiš to jsou i mezi HZS takoví velitelé. Ale to jak se choval ke klukům z HZS MSK no děs se divím že nedostal ještě po hubě ale jestli se tak chová i příslušníkům ZÚ nevím. Záleží co chceš spíše dělat postupem X let by ses i na nějaký ten stroj dostal ale když ZÚ tak né Hlučín.
-
Příspěvek od Kuba_T » 14.04.2022 20:59
Celý ZÚ Hlučín se udájně bere smrtelně vážně a považuje se za zachránce celého HZS :DSamik píše: ↑13.04.2022 20:48Takhle u HZS je asi jasné co budeš dělat u ZÚ spíše vyfasuješ sekačku nebo křoviňák.
A další věc narovinu co jsem slyšel a taky jsem měl možnost vidět u zásahu tak velitel ze ZÚ Hlučín si myslí že spasil né svět ale celý vesmír. Je to prostě těžký zelený mozek. Ještě kdyby se tak choval k dobrákum budiš to jsou i mezi HZS takoví velitelé. Ale to jak se choval ke klukům z HZS MSK no děs ale jestli se tak chová i příslušníkům ZÚ nevím. Záleží co chceš spíše dělat postupem X let by ses i na nějaký ten stroj dostal ale když ZÚ tak né Hlučín.
-
Příspěvek od Martin » 14.04.2022 21:08
Mám tu samou zkušenost z mé pozice VD.Po příjezdu ZÚ jsem byl přístupem kluků velice zklamán.Samik píše: ↑13.04.2022 20:48Takhle u HZS je asi jasné co budeš dělat u ZÚ spíše vyfasuješ sekačku nebo křoviňák.
-
Příspěvek od Samik » 14.04.2022 22:42
No a to není ta nejhorší moje zkušenost. Ani nevím jestli se může o tom psát. Ale u jiné události byly jednotky večer poslané dom stím že se ráno bude pokračovat. A na noc zavolali nás aby jsme přes noc na místo události dohlíželi. A snáma tam zůstali i 3 kluci od nich aby si ohlídali techniku. tak to byla pohoda sezení u ohně opékání buřtů atd. Až na to že ti do sebe nalévali jednoho lahváče za druhým. Když už měli hladinku tak si vzali techniku a jezdili po louce kterou dost rozbili. Jeden z nich byl nakonec dost tvrdý když šli ve 3 ráno spát. a pak v 7 když sedli za volat nevěřím že byli čistí. no hrůza. Ale nebyl tam žádný velitel bylo to selhání jednotlivců ale u nich by se to stávat nemělo.Martin píše: ↑14.04.2022 21:08Mám tu samou zkušenost z mé pozice VD.Po příjezdu ZÚ jsem byl přístupem kluků velice zklamán.Samik píše: ↑13.04.2022 20:48Takhle u HZS je asi jasné co budeš dělat u ZÚ spíše vyfasuješ sekačku nebo křoviňák.
-
Příspěvek od hafina » 17.04.2022 23:42
Jdi tam, kde ti dají víc peněz. Picusove můžou být u HZS i u ZU. Záleží, na jake budes stanici, na jsme směně, nakonec je to vždycky o lidech... Neverim povídačkám, že se někde hasiči v dnešní době zmrskali u zásahu. A jak říkám, je to o lidech. Namachrovanci jsou všude ;-)
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky